Şimdi Ara

Sony akıllı tenis sensörünü global olarak satışa sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Sony akıllı tenis sensörünü global olarak satışa sunuyor





    Genelde mobil cihazlar, TV ve görüntüleme cihazları ile tanıdığımız Sony, SmartWatch ile girdiği giyilebilir cihazlar segmentine farklı bir ürün ile devam ediyor. Yeni ürün tenis ile ilgili. 




    Sony Smart Tennis Sensor adındaki ürün bir tenis raketi sensörü. Aslında sensör Japonya'da bir süredir satışta. Ancak ABD ve Kanada pazarına girerek global satışa başlayacak.




    Sensörü uyumlu olduğu pek çok üreticinin raketinin altına entegre ediyorsunuz ve bundan sonra sensör sizi izlemeye başlıyor. Gelişmiş algılama ve titreşim teknikleri ile vuruşlar sayılabiliyor, raket salınımları izlenebiliyor, salınım ve top hızları hesap edilebiliyor. 




    Sensör Bluetooth 4.0 üzerinden akıllı telefon veya tabletlere gerçek  zamanlı olarak vuruş istatistikleri sunuyor ve analizler yapıyor. Böylece kullanıcı daha iyi bir tenis oyuncusu olabilmek adına bu istatistiklerden faydalanabiliyor. Memory Mode ile yaklaşık 12 000 vuruşu hafızasına kaydedebiliyor ve maç sonunda detaylı analizler yapabiliyorsunuz.




    Sony Smart Tennis Sensor su altında 1.5 metreye kadar kalabilmeyi ifade eden IP65 dayanlıklılık sertifikasını da beraberinde getiriyor. Ayrıca uluslararası tenis federasyonu da sensöre onay vermiş. Sensör Ocak ayının sonunda piyasaya çıkacak. Fiyatı ise 200$ civarında olacak.  

     

     



    Kaynak:http://www.ubergizmo.com/2014/08/sony-smart-tennis-sensor-launched/?utm_source=mobilerepublic







  • Altı ustu bir tenis, profesyonel amaçlıları çıkmadıkça çok ekstra luks olarak kalır bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultra gereksiz olmuş, sırf bir şeyin akıllısını çıkarmak için çıkarılmış

  • ''uluslararası tenis federasyonu''dan onay almış hala profesyönellikten bahsedenler var.Gerekliliğine gereksizliğine bırakında Sporcular karar versin

  • pro tenisciler icin gayet iyi olmus.
  • BT 4.0 ve Sony? Adamlar böyle egzotik cihazlarında yani BT'li ürettikleri her cihazda 3.0 desteklerdi, demek ellerindeki 3.0 yongaları tükendi de 4.0 a geçtiler, sevindirici :D Ayrıca IP65 Su altında kalmayı destekleyen bir standart olmasa gerek, su sıçraması ve su jetlerine dair desteği olsa gerek zira x7 ve x8'ler su altında bulunabilme anlamına geliyordu tam olarak?
  • Gereksiz diyen olmuş fakat bunların tenisçiler için önemli veriler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat ucuz değil

  • Ipx5 sertifikası 1.5 metreye kadar su altında kalabilmeyi ifade etmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.