Şimdi Ara

Taşınıyoruz Ne Yapmamız Lazım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başka bir şehire taşınıyoruz. TTnet i ve telefonu kapattırıyoruz. Yeni gittiğimiz evde fiber internet var sanırım sadece anlaşmalı olan sağlayıcı çalıştırıyormuş. Bizim binada da türksat kablo tv kutusu filan var. Sanırım sadece Uydunet'i seçebiliyoruz öyleyse. Neyse taşınınca direk internet için türksat'a mı gideceğiz? Yoksa ev telefonunu filan açtırmak gerekiyor mu? Biz ev telefonu kullanmıyoruz ama yinede adsl için Telekom'dan açtırıyorduk. Yine oradan mı açtıracağız yoksa Türksat yeni hat açar mı? Bir de bizde Airties 5340 model modem var. 150 mbps'e kadar destekliyor adsl+2 modemi. Acaba fiber interneti çalıştırır mı? Son olarak bize uygun bir kampanya önerebilirmisiniz? Kablo tv filan ne işe yarıyor bilmiyorum valla digitürk yada dsmart kullanacağız büyük ihtimal o yüzden kotası yüksek olan 50-75 tl civarı bir paket olabilir sanırım. Yardımcı olursanız sevinirim.



  • Bu bilgileri detaylı olarak en iyi yeni evinizdeki sağlayıcınızdan alabilirsiniz. Modem vermiyorlarsa kendi modeminizi kullanabilirsiniz sorun olacağını zannetmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablonet ile ttnet arasında bir bağlantı yok. Kablo tv varsa Türksat'a gidip internete abone olabilirsiniz, telefon hattına gerek yok. Binada fiber varsa hangi servis sağlayıcının kutusu var ise ondan bilgi alabilirsinizi. Gerçek fiber ise sizdeki adsl2+ modem çalışmaz haliyle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lithium

    Arkadaşlar başka bir şehire taşınıyoruz. TTnet i ve telefonu kapattırıyoruz. Yeni gittiğimiz evde fiber internet var sanırım sadece anlaşmalı olan sağlayıcı çalıştırıyormuş. Bizim binada da türksat kablo tv kutusu filan var. Sanırım sadece Uydunet'i seçebiliyoruz öyleyse. Neyse taşınınca direk internet için türksat'a mı gideceğiz? Yoksa ev telefonunu filan açtırmak gerekiyor mu? Biz ev telefonu kullanmıyoruz ama yinede adsl için Telekom'dan açtırıyorduk. Yine oradan mı açtıracağız yoksa Türksat yeni hat açar mı? Bir de bizde Airties 5340 model modem var. 150 mbps'e kadar destekliyor adsl+2 modemi. Acaba fiber interneti çalıştırır mı? Son olarak bize uygun bir kampanya önerebilirmisiniz? Kablo tv filan ne işe yarıyor bilmiyorum valla digitürk yada dsmart kullanacağız büyük ihtimal o yüzden kotası yüksek olan 50-75 tl civarı bir paket olabilir sanırım. Yardımcı olursanız sevinirim.

    turksat ve uydunet varsa ligtv izlemiyosan at dsmarti ve digiturku bes para etmeZ en guzeli uydunet ve turksat ve cok daha ucuz yayin kalitesi hepsinden iyidir kotu havalarda digiturk gibi cekmemezlik sinyal yok demez her zaman yayin olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiber - Uydunet - ADSL falan ne anlatmak istediğini anlayamadım...
  • igorparker İ kullanıcısına yanıt
    <!--ok--> Bağlantı var uydunet in yurt dışı çıkışları yok olsa da bir yere kadar? O nedenle çoğu oyunda ttnetin eline bakıyorsunuz.
  • bende tşınıyorum konuyu görünce girdim

    bizim de binada ttnet fiber internet kutusu var

    kapıya da yazı asmışlar 39 tl diye

    aradım daha açılmadı üye yapalım dediler

    8 gün sonra da 24 ay Superonline adsl üyeliğim bitiyor

    bu yeni fiber in açılması ne kadar sürer acaba

    hergün başka bir operatör nerden buluyorsa telefonumu arıyor üyeliğiniz bitecek bize geçin diye
  • KüfürbazHaydoo kullanıcısına yanıt
    Baglanti yok derken abone olmaktan evdeki fiziki bağlantıdan bahsediyorum kardes. Turksat ayrı bir şirket, evdeki kablolama ve modem de farklı malum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • igorparker İ kullanıcısına yanıt
    Haa anladim hocam kusura bakmayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşyaları kamyona yüklemeniz lazım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.