Şimdi Ara

Renkli Lazer Yazıcı Yardım-2014

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi forumlar arkadaşlar... Forumda bu konu ile ilgili araştırma yaptım..Buna benzer bir kaç konu var ancak hem güncel olmamaları hem de benim için açıklayıcı olmamaları nedeni ile bu başlığı açtım.Eminim ki bu başlık ben ve benim gibi durumda olan arkadaşlara yardımcı olacaktır....

    Malum okulların açılmasına az zaman kaldı.Bir öğretmen olarak yazıcıya ihtiyacım var.Bir yazıcıda benim için olmazsa olmaz renkli yazıcı olması.Çünkü hazırladığım dökümanlar renkli olduğunda hem dikkat çekici oluyor hem de algılamayı kolaylaştırıyor... Bu nedenle renkli bir yazıcıya ihtiyacım var...Bundan önce her yıl en az bir tane (bunu ciddi söylüyorum) injekt yazıcı çöpe atan biri olarak sizden yardım bekliyorum...

    Durum ise şu:Renkli lazer yazıcı tavsiyelerinizi bekliyorum.

    Tavsiye ettiğiniz modellerin

    * Fiyat/Performans durumu
    * Toner dolum kolaylığı
    * Çip değişim kolaylığı
    *Toner,Çip ve Drum değişim fiyatları

    konularında yorumlarınızı da eklerseniz çok faydalı bir başlık olacağından eminim.
    Şimdiden teşekküerler.







  • hocam renkli yazıcı tercihinde bir çok tercih faktörü var.mesela cihazın kullanılacağı alan,yer,cıktı türü,kağıt kalınlığı,baskı kalitesi v.s.
    eğerki ucuz olsun istiyor iseniz en ucuz çözüm mürekkepli makinalar,fakat tecrübe ettiğiniz gibi sezon sonunda makinalar kullanılmadığı için
    mürekkep kartuşları veya kafaları kuruma yapıyor.
    tonerli renkli yazıcı konusunda ise oki c301dn fiyat performans ürünü bir değerlendirin derim.modül takılırsa çok uzun süre kullanabilirsiniz.
    eğerki sadece fiyatı ucuz olsun derseniz hp cp1025 370 tl gibi makul fiyatta görünüyor ama toner ve malzeme ömürleri okiye göre baya kısadır.
    aklınıza takılan başka marka ve model var ise sorabilirsiniz.
  • SerkanOrman S kullanıcısına yanıt
    Sayın Hocam HP Pro X serisi cihazlara bakmanızı önerebilirim.
    http://www.sarfet.com/hp-officejet-pro-x451dw-printer-ciss-with-ocp-ink

    Sürekli besleme sistemli pahalı gelir derseniz, dolum aparatı ve mürekkep seti ile kendiniz de dolum yaparak kullanabilirsiniz.

    Hp Pro X451'in fiyat/performansı : Çıplak yazıcı fiytı 1000-1100 tl aralığında, performansı ise benim diyen renkli lazerlarla yarışır. Günlük 5-10 bin sayfa basanlar var.
    %5 yoğunlukta 3 sayfa maliyeti 1 kuruş.
    Özel aparatı ile kolayca dolum yapabilirsiniz, chip derdi yok.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim..bütçem kısıtlı olduğu için ucuz modellere bakmak zorundayım..bu konuda hp cp1025 dikkatimi çekti...dolum videoları da var ve bana basit geldi...seçim hp1025 ten yana olur sa iyi bir seçim olur mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.