Şimdi Ara

Süper Kupa Maçı Sonrası Değerlendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pazartesi gol atamayalım istiyorum, kaza bela olur da 2 gol bulabilirsek forvet sıkıntımız yine rafa kalkabilir.
    Süper Kupa'yı feda etmek bütün bir sezonu ve ŞL'yi feda etmekten daha mantıklı.

    Sezon boyunca defans bizi en az üzecek bölge tutup da son paramızı da oraya harcamayız inşallah. FFP açısından göndereceğimiz oyunculardan bonservis alamazsak (Dany, Eboue vs. için üstüne para vermeyelim ben razıyım) bütçe dahilince 4-5 milyon euro muz. var. Doria veya Balanta gibi bir oyuncu alabilmemiz için Chedjou gitmeli ve en az 5 milyon euro para kazandırmalı. Uyum sorunu vs cabası. Bir Ujfa değil ikisi de. O tecrübede değiller(belki gelecek için yatırım olabilir ama bu sezon değil) Bütçe böylece biter. Forvet transferi yatar.

    Tarık alınırsa Veysel'den ne kadar fazla katkı yapar bilemiyorum. Telles'i arada dinlendirmek istesek bunun için Balta yeterli olur Türkiye maçlarında. Tarık'la bütçemizde para 1 milyon euro para kalır Forvet transferi için yine adam satmak lazım. O kadar para getirecek adam yok forvet transferi yatar.

    Hep söylüyoruz geçen sene ligin en az gol yiyen takımıydık. Bu sene şansımız daha yüksek çünkü gerçekten yedek kalecimiz var. Eray'ın geçtiği maçları hatırlarsınız Rahatlıkla rotasyona gidilebilir. Chedjou ikinci yarı gösterdiği performansla bi sene daha oynamayı hak ediyor. Fransa'da yaptığını bu sezon burada da yapabilir. Koray bu sezon daha çok şans bulacaktır. Eboue ve Sabri gibi iki savruk adamdan kurtulduğumuz için mutluyum. Veysel dengeli bir bek. Telles defans eksiğini kapatabilirse -o da oyun bilgisi- 10 yıl rahatız. Orta saha en rahat olduğumuz yer. Çok alternatifli. Sağlı sollu kanat için de hem yabancı hem türk alternatifler mevcut. Bruma ve Amrabat devamlı olarak birbirlerini yedeklicektir. Amrabat da kalmalı.

    Dönüp dolaşıp geldiğimiz yer aynı. Forvet...
    Burak ve Umut yeterli değil. 3 kulvarda mücadele edecek bir takımın 4 forveti olmalı. Hadi ZTK çoğunlukla İ. Berk oynasın. Bu sezon skorer bir forvet oyuncusuna ihtiyacımız var. İsmi en çok geçen oyuncularda Podolski bunun için uygun adam. Hem atar hem attırır.


    Adettendir Kadro:

    Yabancı Forvet/Burak

    Bruma/Amrabat----------Sniejder---------------Olcan/Yasin

    -----------------------Melo--------Selçuk---------------------

    Telles(Hakan)------Semih------Koray-------Chedjou-------Veysel(Emre Can) Duruma göre orta 3'lüden 2 si

    ---------------------------Muslera(Sinan)---------------------


    Şu takımda alternatifi olmayan 3 yabancı var Türkiye ligi için. Sniejder, Melo, Bruma-Amrabat ikilisinden biri. Bu 3 ü daima sahada olmalı. Rakibin güçlü zayıf yönlerine göre diğer 2 yabancını da ona göre alırsın kadroya. Muslera fanları çok şikayet edebilir ama Fener- BJK maçları hariç Sinan bu takımda sırıtmaz.


    Özet: Forvet lazım.







  • Özeti okuyun yeter
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drkozi


    Adettendir Kadro:

    Yabancı Forvet/Burak

    Bruma/Amrabat----------Sniejder---------------Olcan/Yasin

    -----------------------Melo--------Selçuk---------------------

    Telles(Hakan)------Semih------Koray-------Chedjou-------Veysel(Emre Can) Duruma göre orta 3'lüden 2 si

    ---------------------------Muslera(Sinan)---------------------




    12 oyuncuyla yenemeyeceğimiz takım yok, güzel kadro
  • 3 stoperden 2 tanesini değişimli olarak oynatmak istemişsin galiba anca anladım

    Burak tek forvet için yetersiz ama yedek oturabilecek bir oyuncu da değil. 2 forvet oynayınca da başarılı olamıyoruz geçen sene gördük. Naparız bilmiyorum ama bir forvet lazım cidden.
  • Forvet transferi her durumda yapılacak bunu öğrenin artık. Süper kupa maçında ister hiç gol atmayalım, isterse 10 gol atalım durum değişmeyecek. Başkan kendi dedi. Forvet transferi Burak' ın performansı ile alakalı değil 50 yakın maç yapacağız sadece Burak'la gitmez diye.
  • Bahaneler hazırlanmış
  • şu fb ye gs nin gol atamaması imkansız gibi, hele diego oynarsa
  • Evet ortadaki 3 futbolcudan 2 kişiyi seçmekti kastım @sir balık

    Başkanın söyleyip de yapmadığı çok şey oldu. Kendisi çok iyi konuşuyor ama fazla konuşuyor. Bir insan bu kadar çok konuşunca söylediği şeylerde mutlaka yanlış olur. @byrmkra

    Ben o forvet gelmeden bu takımdan uzun vadede umutlu değilim malesef
  • drkozi D kullanıcısına yanıt
    Tabi haklısın başkanın söyleyip yapmadığı şeyler var. Ama sonuçta yönetim, Prandelli, taraftar herkes forvete ihtiyaç olduğunu biliyor. Bu durumda kesinlikle kim olursa olsun bir tane forvet alırlar. Transfer yapmazsak bende bu sene bir şey beklemiyorum takımdan ama yönetimde bu takımın durumunu biliyor kesinlikle alacaklardır.
  • Nasıl bir anlayıştır bu arkadaş. Hangi taraftar takımının bir FİNAL maçında kaybetmesini ister?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Garp the Fist

    Nasıl bir anlayıştır bu arkadaş. Hangi taraftar takımının bir FİNAL maçında kaybetmesini ister?

    Bakış açısı saygı duyarım, ama benim düşüncem de hayatımı kurtaracaksa kangren olmuş kolu kesmek feda etmek değildir, kurtuluş için tek çaredir.
  • Taraftar olarak yeri geldi ben de dedim sunu kaybedelim de soyle olsun boyle olsun diye. En cok da Aragones zamaninda. Simdi anladim ki bayagi bayagi bayagi yanlis bir dusunceymis. Bunu soyleyim oncelikle.

    Bir de zaten hocam boyle bir maclik performansa gore yorum yapacaksa GS transfer komitesi hic yapmasinlar daha iyi. Transfer dedigin plan program isidir ve en buyuk numarasi hazirlik kampina filan yetismesidir. 100 transferden 90 tanesini eylul ayinda yapiyor bizim buyukler. Ya tutarsa ondan sonra.. Hee ben de isterim ki Burak Yilmaz insallah 3 gol atar ve macin yildizi olur boylelikle Burak yeter deyip GS yonetimi butun sezon sikinti yaratacak karari alirlar. Yani sizin dilediklerinizin tersi.. Ama iyisi ya da kotu ile bir maca gore hareket yapmak ne kadar saglikli olur o da onemli..
  • yabancı forvetin bir avantajı da forvet hattında rekabet ortamının oluşacak olmasıdır. biliyoruz ki burak yedek te oturunca veya oyundan çıkınca deliriyor. o sinirlendikçe ben mutlu oluyorum.
  • Sizin dediğiniz mantıklı olan, ama ne zaman mantıklı olanı gördük ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.