Şimdi Ara

DriveClub 'Büyük Bir Teknik Hatadan' Dolayı Ertelenmiş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • @import url(http://admin.bolumsonucanavari.com/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);

Evolution Studios tarafından geliştirilen DriveClub, bildiğiniz gibi PlayStation 4'ün çıkış oyunları arasında yer alıyordu. Sonrasında 2014'ün ilk dönemlerine ertelenen oyun, nisan ayında yapılan duyuruyla tekrar ertelenmişti. Artık kesin olarak 8 Ekim'de karşımızda olacak olan DriveClub'ın bu kadar ertelenmesinin temel nedenini, Shuhei Yoshida açıkladı.

"DriveClub'ın şu an olduğu şeyden heyecan duyuyoruz. Geçtiğimiz yıl bunu tamamlamayı düşünüyorduk, ama büyük bir teknik hata vardı. Bu yüzden takım geriye dönerek oyunun bazı kısımlarını yeniden geliştirdi. Bu kadar uzun sürmesinin nedeni bu."

Gamescom'da oynayan oyuncular tarafından genel olarak beğenilen oyun, bakalım çıkışında neler yapacak.

• Yine ertelendi sandım boşuna sövdüm:)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veli@1144

Yine ertelendi sandım boşuna sövdüm:)

Aynen "Aman Tanrım didim" :D

• cidden başlık keşke "ertelenmiş" şeklinde olsaydı.şu an çok yanıltıcı başlık.

• Tunahanın haberlerinde bi magazin, fotomaç havası var.İnsanı heycanlandırıyor :)

• Baya açıklayıcı anlatmış yani bizde keyfi sanmıştık. :D

• Bu saatten sonra ertelenmesi imkansiz, kutulari bile basilmistir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten oyunun eski durumu komple bir teknik hataydı.Hiç değilse hatalarından dönmüşler.

• Merhaba,

Başlıkta tırnak içerisinde bu açıklamanın en önemli yerini vermeye çalıştım. İlk başta fark edemesem de gelen yorumlarla bir sorun olduğunu anlayıp, değiştirdim. Eğer başka bir haberimde bunu gördüyseniz lütfen söyleyin de duzeltelim. Amacımız kesinlikle magazinsel şeyler yazmak değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost-BSC -- 21 Ağustos 2014; 7:27:55 >
  • Ertelenmesindeki en önemli sebep forza karsisinda eski nesil gib ikalmasiydi. O zaman oyunun eski halini gören inceleme firmalari sok olmuştu. Eski haberleri okuyun doğru olduğunu göreceksiniz.

• Son zamanlarda ertelenen oyunlara baktığımızda ertelenmenin en çok yaradığı oyun olarak bakabiliriz Drive Club'a izlediğimiz Game Play videolarına göre konuşacak olursak eğer. Umarım oyun çıktığında bizi hayal kırıklığına uğratmaz.

• bu oyun büyük bir hayal kırıklığı olabilir, bu kadar ertelemeden sonra pek güvenim kalmadı, artık daha çok project cars oyununu bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: asaltek

bu oyun büyük bir hayal kırıklığı olabilir, bu kadar ertelemeden sonra pek güvenim kalmadı, artık daha çok project cars oyununu bekliyorum.

Tabi canım zaten oynayan insanların akli dengesi yerinde olmadığı için beğenmişler oyunu

• Dcye laf atıyor ama karşılaştırdığı oyun Project cars

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost-BSC

Merhaba,<br> <br> Başlıkta tırnak içerisinde bu açıklamanın en önemli yerini vermeye çalıştım. İlk başta fark edemesem de gelen yorumlarla bir sorun olduğunu anlayıp, değiştirdim. Eğer başka bir haberimde bunu gördüyseniz lütfen söyleyin de duzeltelim. Amacımız kesinlikle magazinsel şeyler yazmak değil.

Yok millet takılınca işin esprisine kaçtım,ciddi değildim yani.Ama geri dönüş yapmış olmanız güzel bir şey.Haberlerinizde başlıklarınızda gayet yerinde ve güzel,rahat olun.

• quote:

bu oyun büyük bir hayal kırıklığı olabilir, bu kadar ertelemeden sonra pek güvenim kalmadı, artık daha çok project cars oyununu bekliyorum.

Sırf yorum olsun diye yazmayın, biraz mantıklı olun yahu... Ertelendikten sonra bin kat daha guzelleşen oyunun nesine güvenilmiyor. Karşısına kickstarter oyunu da koyup olayı bitirmişiz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • linkteki BSC videosunu izlediyseniz, TALHA' nın da bu oyundan beklentilerinin ne kadar düşük olduğunu görebilirsiniz. Oyunu fuarlarda bizzat denemiş bir çok editörün de görüşü bu yönde, ertelemenin bile eksiklikleri gideremeyeceğini düşünüyorlar.
    http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Gamescom_2014_Ozel__The_Crew_ve_DriveClubu_Denedik-12343.htm

Yani sırf yorum olsun diye yazmıyorum kardeş, aksi halde 12 senedir 10bin in üzerinde mesajım olurdu. Benimki yalnızca bir görüş, dikkatli okursanız, "olabilir" kelimesini kullanmışım.
    Ayrıca project cars oyunu küçümsenecek bir oyun değil, çok büyük bir yapım, araştırmanızı tavsiye ederim.

edit:TAHA (TALHA) olarak düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaltek -- 25 Ağustos 2014; 11:25:59 >

• quote:

TALHA nın da bu oyundan beklentilerinin ne kadar düşük olduğunu görebilirsiniz.

DriveClub 'Büyük Bir Teknik Hatadan' Dolayı Ertelenmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 25 Ağustos 2014; 11:40:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.