Şimdi Ara

Kablosuz Bağlantı Hızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi forumlar. Şu anda bilgisayarımda hem kablolu hem de kablosuz bağlantı bulunmakta. Normalde kablolu bağlantı hızı 100 Mbps, fakat kablolu bağlantıda sorun yaşıyorum sık sık kesilmeler oluyor. Haliyle kablolu bağlantı gidince kablosuz devreye giriyor. Kablosuz bağlantı ise bilgisayarda 54 Mbps hız olarak gözüküyor. Ama adaptörün yazılımında 1 yada 2 Mbps gösteriyor ve kablosuzda internet aşırı yavaş. Kablosuz bağlantının kalitesini nasıl arttırabilirim? Şimdiden teşekkürler.



  • Kablolu da kesilme yaşıyorsanız internet gidiyordur veya kablolar eziktir neyse arttırma konusuna gelince adaptörde 1-2mbps gösteriyor ise max 2mbps alabilirsiniz yeni adaptör almalısınız İnternetiniz kaç mbit ona göre bir adaptör alın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AsheOrAfk

    Herkese iyi forumlar. Şu anda bilgisayarımda hem kablolu hem de kablosuz bağlantı bulunmakta. Normalde kablolu bağlantı hızı 100 Mbps, fakat kablolu bağlantıda sorun yaşıyorum sık sık kesilmeler oluyor. Haliyle kablolu bağlantı gidince kablosuz devreye giriyor. Kablosuz bağlantı ise bilgisayarda 54 Mbps hız olarak gözüküyor. Ama adaptörün yazılımında 1 yada 2 Mbps gösteriyor ve kablosuzda internet aşırı yavaş. Kablosuz bağlantının kalitesini nasıl arttırabilirim? Şimdiden teşekkürler.

    11n tipi modem ve alıcı alrsan yaklaşık aktarım hızın max 300 mbps gibi olur.genelde usb ye takılan kablosuz 11n wi-fi adaptörler 150 mbps hızda.bende masaüstünde var bundan.fakat modem 11g olduğu için 54 mbps hızda çalışıyor.internet kesilmelerine gelince: bu 11g de çok oluyor.parazitten kaynaklanan.11n modem aldığında sorun her yönüyle hallocaktır inşallah.hem veri aktarım hızın,hem 11g ye göre 10 kat daha güçlü wifi alanın olacaktır.sinyal kaliten güçlenecektir.parazitler azalacaktır.muhtemelen internet kopmaların olmayacatır inşallah.




  • Kablolu bağlantıda bağlantı neden kopuyor acaba? Modemde de sıkıntı olabilir, internet bağlantısı da gidiyor olabilir (haliyle modemle aranızdaki bağlantı kopuyor diye düşünebilirsiniz). Ancak kablosuz bağlantı da bu kadar zayıfsa modemde sıkıntı olması olası. Siz yine de hat değerlerini gönderin bakalım. Mümkünse başka bir modemle de deneyin (kablolu/kablosuz).
  • Beyler mesajlar için teşekkürler öncelikle. Kablosuzu halledemesem de kablolu problemini çözdüm, benim için daha iyi oldu . İlginiz için sağolun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.