Şimdi Ara

ARAÇ İÇİNDE KULLANIM İÇİN -- BLUTOOTH-GPS -- BULUNAN UYGUN FİYATLI TABLET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aracın içine ön konsola güzel bir işçilikle tablet bağlamayı düşünüyorumhem müzik hem navigasyon hem de diğer uygulamalar için. Ses çıkışını blutooth ya da aux çıkışından alıcam ikisi de mevcut aracımda.


    Tek sorunum hangi tableti alacağıma karar verememem. Bir de BLUTOOTH ve GPS mutlaka olmalı diyince uygun fiyatlı tabletlerin çoğu eleniyor. En az 8 inch olmak kaydıyla 10 inche kadar tablet bakıyorum. Kesinlikle 4.3 ekran oranında OLMAYACAK. 16-9 ya da 16-10 oranında bakıyorum. Forumda tartışılan tabletlerin çoğuna baktım.

    4-5 model ön plana çıkmakta. Pipo gibi nispeten kaliteli markalardan hangi modelleri önerebilirsiniz. Fiyat Samsungun üst serileri gibi 1000 liralara yaklaşmadıktan sonra sorun değil. 500-600 liralar uygun gibi geliyor bana açıkçası.


    Bir de unutmadan mutlaka SİYAH olmalı. Hızı uygun en az HD ekrana sahip 1080p mkvleri falan takılmadan oynatabilsin Blutooth ve GPS destekli hafıza kartı da takılabilen bir model. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. Tablet Türkiyeden alınabilirse çok iyi olur.

    Eğer uygun bir model bulamazsam Samsung Tab S 8.4 inch siyah benzeri adı sanı bilinen bir model alıp geçmeyi düşünüyorum.

    Araç içine örnek montajlar için tıklayın








  • bende düşünüyorum araç içinde tablet samsung a7modeli gps 3g radiolu tek sorum araç direksiyon kumandasını nasıl tablette yönetirim ses kanal vs

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.