Şimdi Ara

ASUS TAN TAZE TAZE CORE 2 DUOLAR-ŞİMDİ TRDE :) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
0
Favori
26.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ben de bugün Ankarada Eternal diye bir firmadan aldım F3JC notebook'u (sanırım hızlı sistem'e bağlı bu firma). Ürünü Hızlı Sistem ithal etmiş, garanti belgesi ve ürün kutusundaki etiketlerde ismi geçiyor. Bekleyen arkadaşlar Hızlı sistem bayilerini arayabilirler.. Onlardan daha dogru bilgi alabilirsiniz..
  • slymnuc arkadaşa sormak istiyorum bu batarya çıkıntısı yaklaşık olarak kaç cm lik bir çıkıntı. ilk etapta göze çarpıyor mu?ayrıca 9 cell bataryanın yerine 6 cell takarak bu çıkıntıyı ortadan kaldırmak mümkün müdür? en kısa zamanda yanıtlarsan sevinirim slymnuc, ben de pazartesi günü alacağım bu makineyi.
  • hocam laptop hakkıında biraz bilgi versen, gürültüsü ekranı vs. , çok makbule geçer yanii

quote:

Orjinalden alıntı: chains

Evet ben de bugün Ankarada Eternal diye bir firmadan aldım F3JC notebook'u (sanırım hızlı sistem'e bağlı bu firma). Ürünü Hızlı Sistem ithal etmiş, garanti belgesi ve ürün kutusundaki etiketlerde ismi geçiyor. Bekleyen arkadaşlar Hızlı sistem bayilerini arayabilirler.. Onlardan daha dogru bilgi alabilirsiniz..
  • Valla şu ana kadar çok fazla inceleme fırsatım olmadı açıkçası. Ancak ilk izlenimlerim gayet olumlu.
    Ekran oldukça kaliteli, yan açılardan dahi görüntü kalitesinde azalma, grileşme olmuyor. Ama üstten ve alttan
    bakınca oluyor. Rahatsız edici bir gürültü duymadım fanlardan falan..
    Genel olarak tasarımı, görünümü asustan beklentilerimin çok ötesinde.
    Ama henüz performansı için birşey demem mümkün değil...
  • 9 cell batarya belitgin bir çıkıntı yapıyor mu? resimleri gönderirsen seviniriz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: chains

Evet ben de bugün Ankarada Eternal diye bir firmadan aldım F3JC notebook'u (sanırım hızlı sistem'e bağlı bu firma). Ürünü Hızlı Sistem ithal etmiş, garanti belgesi ve ürün kutusundaki etiketlerde ismi geçiyor. Bekleyen arkadaşlar Hızlı sistem bayilerini arayabilirler.. Onlardan daha dogru bilgi alabilirsiniz..

öncelikli olarak hayırlı olsun. iyi günlerde iyi hallerde kullanmanızı dilerim. bende f3jc almayı düşünüyorum. kaç liraya ve hangi ödeme şartlarında aldınız. dikkatinizi çeken herhangi bir olumsuzluk var mı? sizce bu makinenin arıları nelerdir. iyi akşamlar.
  • f3j ciler kervanına katıldık, gsel alet hızlı sistemin elinde var 1299$+kdv ye aldım
    su an sarjda kendisi
  • Saolun. Ürünün normal satış fiyatı 1299$+kdv, ama bu fiyatın 100dolar kadar aşagısına inen yerler de var internette.
    Ben 1289$+kdv 'ye 12 taksit ile aldım.
    Dikkatimi çeken hiçbir olumsuzluk yok şimdilik, ürün gayet iyi, bu kadar beklediğime değdi.
    Bazı arkadaşlar sormuşlar, batarya nasıl bi çıkıntı yapıyor diye.
    Batarya arkada yaklaşık 2cm lik bir çıkıntı yapıyor. Ama benim için bu hiç önemli değil,
    yani arkadaki çıkıntının estetik olarak bi önemi yok, görmüyosunuz bile sonuçta..
    Fotograf makinası yok, o yüzden görüntü yollamam şimdilik mümkün değil malesef..
    quote:

Orjinalden alıntı: taganaga
    öncelikli olarak hayırlı olsun. iyi günlerde iyi hallerde kullanmanızı dilerim. bende f3jc almayı düşünüyorum. kaç liraya ve hangi ödeme şartlarında aldınız. dikkatinizi çeken herhangi bir olumsuzluk var mı? sizce bu makinenin arıları nelerdir. iyi akşamlar.

• Çıkıntı konusunda 2cm lik bir çıkıntı oluyor ve ekranın arkasında kaldığı için görmüyorsunuz bile, hızlı sistem çeşitli modeller için 6 hücreli piller getirmiş ama bu model için henüz yok, talep olursa neden getirmesinler. 6 hücreli pil ile bu çıkıntı olayı ortadan kalkıyormuş.
  • 2 cm çıkıntıdan ne olacak ki.Sonuçta bataryanın uzun gitmesi çok daha önemli. 6 hücreli batarya bu sistemde 2 saat civarı gider.Buda bence az.Ayrıca çıkıntı arkada kaldıktan sonra hiçte önemli değil.
  • Ben de aldım arkadaşlar, güzel makina.

Yalnız bir problem var; Benim PCMCIA yapıda bir creative ses kartım var. Ama bu alette Express Card yuvası var sadece ve ben o kartımı artık kullanamayacağım.

Pilin dışarda olması falan hikaye. Yeterki ömrü uzun olsun, ben razıyım. Bir de PCMCIA çevirici bulursam (USB, Firewire yada Express Card olur) o zaman tam "dondurmam gaymak" olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenya64

Ben de aldım arkadaşlar, güzel makina.

Yalnız bir problem var; Benim PCMCIA yapıda bir creative ses kartım var. Ama bu alette Express Card yuvası var sadece ve ben o kartımı artık kullanamayacağım.

Pilin dışarda olması falan hikaye. Yeterki ömrü uzun olsun, ben razıyım. Bir de PCMCIA çevirici bulursam (USB, Firewire yada Express Card olur) o zaman tam "dondurmam gaymak" olacak.

hayırlı olsun siz nerden ve kaça aldınız
  • Merhaba arkadaşlar bende dün bakırköy teknoriadan aldım peşin 1380 dolara mal oldu.Bilgisayarın görüntüsü bence çok hoş.Pilide 4 saat civarı gidiyor (internette geizinirken ve media player açıkken).İlk izlenimler böyle bence çok güzel bimakina ve fiyatıda diğer c2d lere göre uygun
  • resimleri ve incelemeleri bekliyoruz .
  • quote:

Orjinalden alıntı: PALADİUS_ARAGONES

resimleri ve incelemeleri bekliyoruz .
  • Buyrun resimleri.

ASUS TAN TAZE TAZE CORE 2 DUOLAR-ŞİMDİ TRDE :)

• Devam ediyoruz.

• Bu da süper pi testi.

• Eğer istediğiniz lokal bir resim varsa daha detaylı resimler koyabiliririm.

Başka test istiyorsanız, nasıl yapacağımı söyleyin, ben yapayım.
  • kenya 64 eline sağlık yarını iple çekiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.