Şimdi Ara

Unity, ID@Xbox Geliştiricilerine Ücretsiz Olarak Sunulacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Bağımsız geliştiriciler tarafından en çok kullanılan oyun motorları arasında yer alan Unity, Microsoft'un bağımsız geliştiricilere kendi oyunlarını dağıtma imkanı tanıdığı ID@Xbox programındaki geliştiriciler için ücretsiz olacak.
     
        Şu an 4.3 sürümü kullanılabilir durumda olan Unity'nin, Xbox One'a oyun geliştirmek için, 5.0 sürümü tavsiye ediliyor. Unity, 4.3 sürümünü güncellemeye devam edeceklerinin sözünü veriyor.
     
         Microsoft, bağımsız yapımcılara verdiği desteği giderek artırmasıyla, Xbox One sahipleri ve almayı düşünenlerin gönlünü kazanacaktır.








  • Güncel versiyon 4.5.3 . Hatta ben şuan hali hazırda 4.6 Beta yı kullanıyorum. Ancak en son yayınlanan versiyon 4.5.3
    http://unity3d.com/unity/download

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: med_cezir197

    Güncel versiyon 4.5.3 . Hatta ben şuan hali hazırda 4.6 Beta yı kullanıyorum. Ancak en son yayınlanan versiyon 4.5.3<br> <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=96096082&url=http://unity3d.com/unity/download" data-href="http://unity3d.com/unity/download">http://unity3d.com/unity/download</a>


    Haberde Xbox One için sunulan motordan bahsediyoruz. Xbox One için sunulan motor şu an 4.3 sürümünü baz alıyor.

    Aşağıda verdiğim sayfanın alt kısımlarında da bunu görebilirsiniz. "The current release of Unity for Xbox One is based off Unity 4.3."

    http://blogs.unity3d.com/2014/08/11/unity-for-xbox-one-is-here/

    - Tunahan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost-BSC -- 18 Ağustos 2014; 14:35:14 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ghost-BSC

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: med_cezir197<br> <br> Güncel versiyon 4.5.3 . Hatta ben şuan hali hazırda 4.6 Beta yı kullanıyorum. Ancak en son yayınlanan versiyon 4.5.3<br> <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=96097898&url=http://unity3d.com/unity/download" data-href="http://unity3d.com/unity/download">http://unity3d.com/unity/download</a></blockquote><br> <br> Haberde Xbox One için sunulan motordan bahsediyoruz. Xbox One için sunulan motor şu an 4.3 sürümünü baz alıyor.<br> <br> Aşağıda verdiğim sayfanın alt kısımlarında da bunu görebilirsiniz. "The current release of Unity for Xbox One is based off Unity 4.3."<br> <br> <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=96097898&url=http://blogs.unity3d.com/2014/08/11/unity-for-xbox-one-is-here/" data-href="http://blogs.unity3d.com/2014/08/11/unity-for-xbox-one-is-here/">http://blogs.unity3d.com/2014/08/11/unity-for-xbox-one-is-here/</a><br> <br> - Tunahan


    Böyle bir durumun olabileceğini tahmin edebiliyordum ancak ben elimdeki mevcut sürüme bakarak konuştum.Zira elimdeki versiyon olan 4.6 Beta gerekli developer modulleri mevcut olduğunda XOne a build edilebiliyor. Demekki 4.3 son offical release , 4.5 i kontrol etmedim 4.6 ile 4.3 arasında 4.5 release olduğu için onda da mevcutdur diye düşnmüştüm teşekkürler.

    edit: Blog yazısını okudumda "Xbox One will not support Unity 4.5". Diye belirtmişler

    Unity, ID@Xbox Geliştiricilerine Ücretsiz Olarak Sunulacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 18 Ağustos 2014; 15:29:25 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Vay be nasıl birşeymiş bu.Hem developer modülü mevcut,hem build edilebiliyor,hem release hemi de offical release olabiliyor.Vay canına sayın seyirciler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.