o zaman da bir tane maç çok pahalıya geliyor yahu. keşke almasaydınız.receiver iyi değil. tabii sizin kendi memnuniyetiniz daha mühim. receiver hakkındaki yorumlarınızı bekliyoruz.
o zaman da bir tane maç çok pahalıya geliyor yahu. keşke almasaydınız.receiver iyi değil. tabii sizin kendi memnuniyetiniz daha mühim. receiver hakkındaki yorumlarınızı bekliyoruz.
bugun eve telefon acmıslar. yarın yani persembe günü
uyduyu takmaya gelceklermis.
bakalım nasıl bir olay.
daha önceden uydu olmadıgı icin memnun kalacacım kesin.
benim icin sadece yerli kanallar dogru ceksin yeter ya.
Arkadaşlar bir detay hakkında bilgi vermek istiyorum,
525. kanalda yemeksepeti var, geçen gece onu denedim, gerçeketen çok kullanışlı, gece saat 23:00 sularıyıdı karnım açıktı evde bir şey yok, çıkmaya üşendim, ulan şu yemeksepetine bakayım bi dedim, açar açmaz bölgene servis yapan mekanları getiyor, adres yazmıyorsun, orda kayıtı zaten, uygun bir mekandan uygun bir şeyler seçtim, bu arada her keseye göre yiyecek birşeyler var, 23:30 da siparişim geldi, way be televizyondan yemek sipariş etmekte varmış dedim.
Türkmax genel olarak beğendim diyebilirim, kendi yapım programlarını pek bakmadım ama güncel yerli filmler vermesi büyük bir artı sağlıyor, mesela geçem imam'ı seyrettim, takdirimi kazandı verdiği türk filmleri ile.
arkadaşlar bende hoş pakete 2 haftadır üyeyim ama ligtvli olarak aldım 56.8 veriyorum. güzel bir kampanya bence tek eksiği verdikleri receiverin interaktif olmaması yani 555 gibi yada bankalar sinema salonlar ı gibi kanalları tv den sipariş veremiyor olmamız