Selam Temmuz ayından beri Digitürk abonesiyim, ilk 3 ay eko paket üyesiydim, daha sonra telefonla aradılar ve kullanmakta olduğum eko paket e 5 kanal daha ekleyip standart paket şeklinde bir paket oluşturduklarını bunu isteyip istemediğimi sordular, bende kabul ettim. Ayda 4 Ytl fatura ediliyor.
Şimdi sorunuma geleyim receiver im DCR-OPTV 3900 ilk kurulduğunda hiç bir sorunum yoktu ancak ne zaman yağmurlar başladı sorunlarımda başladı maalesef, en hafif bir yağmurda bile tüm kanallarda sinyal alışında zayıflama var uyarısıyla birlikte yayın kesiliyor. Bunun sebebi nedir? Sizlerdede bu şekilde bir sorun varmı? Bilgi verirseniz çok sevinirim...
havayla pek alaksı olmayabilir.çanağın dönmüş olma ihtimali varmı.
sayın arkadaşlar bende de şöyle bir gariplik var: digitürkde akşam saat 5 e kadar bazı kanallar kayboluyor,akşam tekrar kurulum yaptırıyorum sorun yok??? sebep 60 lık çanak olabilir mi? yoksa uydunun yönüyle ilgili mi?
sayın arkadaşlar bende de şöyle bir gariplik var: digitürkde akşam saat 5 e kadar bazı kanallar kayboluyor,akşam tekrar kurulum yaptırıyorum sorun yok??? sebep 60 lık çanak olabilir mi? yoksa uydunun yönüyle ilgili mi?
uydunun yönüyle ilgili.bi ara aynı sorun bende vardı.çanağın yönünü düzelttirdim.bir daha öleşey olmadı.sen istersen bi çanak antene bi baktır.
Çanağın dönmüş olma ihtimaline karşı çanağın yanına kadar giderek elle ve gözle dikkatli bi şekilde kontrol ettim ancak oldukça sağlam görünüyor, yani oldukça kuvvetlice itmeme, yerinden oynatmaya çalışmama rağmen çanak esnemiyor bile, son 1 haftadır İzmir de yağmur yağmıyor dolayısıyla sorunsuz bi şekilde izliyorum ama dediğim gibi ne varsa yağmurda var, yağmur yağdınğında oluyo bu hep, aklıma acaba kablolarda benim gözle göremediğim ufak delik, yırtık vs. mi var onun için mi oluyor gibi sorular geliyor ama, umarım komik sorular değildir.
Bi de şöle bi durum var ki, yağmurlar hep maç günlerine denk geliyo, bu da bi sorun tabi...
arkadaşlar digitürk kumandamın ses açıp kapatma düğmesi çalışmıor açıp kapatma okları aşağı yukarı çıkıyor ama işlevini yapmıyor ne yapmam gerek tv tuşuna basıp öyle sesi ayarlayabiliyorum buda baya karıştırıyor kafayı
arkadaşlar digitürk kumandamın ses açıp kapatma düğmesi çalışmıor açıp kapatma okları aşağı yukarı çıkıyor ama işlevini yapmıyor ne yapmam gerek tv tuşuna basıp öyle sesi ayarlayabiliyorum buda baya karıştırıyor kafayı
benim digiturk kumandamın da ses tuşları çalışmıyor birde mute tuşu açıp kapatma okları aşağı yukarı çıkıyor ama işlevini yapmıyor daha yakın zamana kadar çalışıyordu ama son zamanda tv den açıp kapıyorum digikutu vestel marka sanırım cihazda sorun var
Türk milletindenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. Mustafa Kemal ATATÜRK 1930
arkadaşlar digitürkte hem türkçe müzik kanalları hemde radyo kanalları çok az bir tek kral ve powertürkle olacak gibi değil ki kralı ne kadar müzik kanalı sayarsanız tabii uyduya göre yok denecek kadar az. daha genişletecekleri yere hep berbat ediyolar
Türk milletindenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. Mustafa Kemal ATATÜRK 1930