Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU :::

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
recep41

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

8 Kasım 2006; 12:33:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Da®ksiDe©

Selam Temmuz ayından beri Digitürk abonesiyim, ilk 3 ay eko paket üyesiydim, daha sonra telefonla aradılar ve kullanmakta olduğum eko paket e 5 kanal daha ekleyip standart paket şeklinde bir paket oluşturduklarını bunu isteyip istemediğimi sordular, bende kabul ettim. Ayda 4 Ytl fatura ediliyor.

Şimdi sorunuma geleyim receiver im DCR-OPTV 3900 ilk kurulduğunda hiç bir sorunum yoktu ancak ne zaman yağmurlar başladı sorunlarımda başladı maalesef, en hafif bir yağmurda bile tüm kanallarda sinyal alışında zayıflama var uyarısıyla birlikte yayın kesiliyor. Bunun sebebi nedir? Sizlerdede bu şekilde bir sorun varmı? Bilgi verirseniz çok sevinirim...

havayla pek alaksı olmayabilir.çanağın dönmüş olma ihtimali varmı.

alemin iki şampiyonu
galatasaray
kocaelispor
ermanpac
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Kasım 2006; 13:03:20 

Da®ksiDe©, çanağın dönme ihtimali olabilir recep41'in dediği gibi. Havayla alakası sadece bunun yağmurda olmuş olma ihtimali var. Ayrıca diğer ekipmanları da kontrol et, özellikle kablolar ve bağlantılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErmanPac -- 8 Kasım 2006; 13:03:51 >
ChordSolo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

8 Kasım 2006; 14:31:51 

sayın arkadaşlar bende de şöyle bir gariplik var:
digitürkde akşam saat 5 e kadar bazı kanallar kayboluyor,akşam tekrar kurulum yaptırıyorum sorun yok???
sebep 60 lık çanak olabilir mi?
yoksa uydunun yönüyle ilgili mi?

çalışmalarımı dinlemek için;

recep41

8 Kasım 2006; 16:02:52 

quote:

Orjinalden alıntı: dandini2000

sayın arkadaşlar bende de şöyle bir gariplik var:
digitürkde akşam saat 5 e kadar bazı kanallar kayboluyor,akşam tekrar kurulum yaptırıyorum sorun yok???
sebep 60 lık çanak olabilir mi?
yoksa uydunun yönüyle ilgili mi?

uydunun yönüyle ilgili.bi ara aynı sorun bende vardı.çanağın yönünü düzelttirdim.bir daha öleşey olmadı.sen istersen bi çanak antene bi baktır.

alemin iki şampiyonu
galatasaray
kocaelispor
TıamaT

Sisteme Gözat

10 Kasım 2006; 6:57:25 

Çanağın dönmüş olma ihtimaline karşı çanağın yanına kadar giderek elle ve gözle dikkatli bi şekilde kontrol ettim ancak oldukça sağlam görünüyor, yani oldukça kuvvetlice itmeme, yerinden oynatmaya çalışmama rağmen çanak esnemiyor bile, son 1 haftadır İzmir de yağmur yağmıyor dolayısıyla sorunsuz bi şekilde izliyorum ama dediğim gibi ne varsa yağmurda var, yağmur yağdınğında oluyo bu hep, aklıma acaba kablolarda benim gözle göremediğim ufak delik, yırtık vs. mi var onun için mi oluyor gibi sorular geliyor ama, umarım komik sorular değildir.

Bi de şöle bi durum var ki, yağmurlar hep maç günlerine denk geliyo, bu da bi sorun tabi...

If you begin to fall
Please have some more
You could stay at my place if you want
I'll sleep on the floor...
kaptancortis

16 Kasım 2006; 15:22:51 

arkadaşlar digitürk kumandamın ses açıp kapatma düğmesi çalışmıor açıp kapatma okları aşağı yukarı çıkıyor ama işlevini yapmıyor ne yapmam gerek tv tuşuna basıp öyle sesi ayarlayabiliyorum buda baya karıştırıyor kafayı

INTEL 965LTCK 965P DDR2 SES+GLAN+SATA2 16X- INTEL P4 D 925 DUAL 3.0GHz 800MHz 2x2MB 64BIT 775p - 2 GB 800 MHz DDR2 Bellek - 160 GB 7200 SATA Harddisk - XFX 7900 GS Ekran kartı - DVD-Dual (DVD +- R/RW) - SKY VİSİON Digital tv kartı - Philips 17 inç LCD monitör
MHMN

16 Kasım 2006; 17:04:27 

tv uyumsuzsa digiturk kumandasının ses açma kapama tuşları çalışmaz..

The Correction Facilitator
An Exclusive Citizen Of The Republic Of FENERBAHÇE
Arbeit Macht Frei
Was Sie nicht tötet, macht Sie stärker

kaptancortis

16 Kasım 2006; 18:49:09 

1 hafta önceye kadar çalışıyordu 3 aydır kulannıyordum

INTEL 965LTCK 965P DDR2 SES+GLAN+SATA2 16X- INTEL P4 D 925 DUAL 3.0GHz 800MHz 2x2MB 64BIT 775p - 2 GB 800 MHz DDR2 Bellek - 160 GB 7200 SATA Harddisk - XFX 7900 GS Ekran kartı - DVD-Dual (DVD +- R/RW) - SKY VİSİON Digital tv kartı - Philips 17 inç LCD monitör
Ascentarium

17 Kasım 2006; 15:03:53 

Sony KDL 32V2000 Digiturk kodunu bilen var mı? Bir de kodu nasıl giriyorum.

|DH| TOYOTA KARDEŞLİĞİ
1996 TOYOTA COROLLA 1.6 GLi
alone_man_2006

17 Kasım 2006; 18:50:54 

quote:

Orjinalden alıntı: kaptancortis

arkadaşlar digitürk kumandamın ses açıp kapatma düğmesi çalışmıor açıp kapatma okları aşağı yukarı çıkıyor ama işlevini yapmıyor ne yapmam gerek tv tuşuna basıp öyle sesi ayarlayabiliyorum buda baya karıştırıyor kafayı

benim digiturk kumandamın da ses tuşları çalışmıyor birde mute tuşu açıp kapatma okları aşağı yukarı çıkıyor ama işlevini yapmıyor daha yakın zamana kadar çalışıyordu ama son zamanda tv den açıp kapıyorum digikutu vestel marka sanırım cihazda sorun var

Türk milletindenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. Mustafa Kemal ATATÜRK 1930
MHMN

18 Kasım 2006; 18:41:53 

bu trace ne dandik kanal ya...

The Correction Facilitator
An Exclusive Citizen Of The Republic Of FENERBAHÇE
Arbeit Macht Frei
Was Sie nicht tötet, macht Sie stärker

ChordSolo

Sisteme Gözat

18 Kasım 2006; 18:52:06 

o bir kanal değil gereksiz birşey yav...

çalışmalarımı dinlemek için;

alone_man_2006

18 Kasım 2006; 23:04:05 

arkadaşlar digitürkte hem türkçe müzik kanalları hemde radyo kanalları çok az bir tek kral ve powertürkle olacak gibi değil ki kralı ne kadar müzik kanalı sayarsanız tabii uyduya göre yok denecek kadar az. daha genişletecekleri yere hep berbat ediyolar

Türk milletindenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. Mustafa Kemal ATATÜRK 1930
MHMN