Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU :::

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
1453

18 Ekim 2006; 0:04:09 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: recep41

hocam sende şans yokmuş.işte burada en uyuz olduğum husus meydana geliyor.müşteri hizmetleriyle irtibata geçmek zorunda kalmak .buda telefon faturasına en az 5 ytl olarak geçmesi.

+++ Digiturk'ün müşteri hizmetleri bölümü çok zayıf. Orasını "müşteri eziyetleri" olarak değiştirseler daha iyi olur. Çünkü çoğu probleme çözüm bulamıyorlar... Problem ne olursa olsun, bi stand-by konumunda 15 dakika beklet demeyibiliyorlar, bende herseferinde hadi ya diyorum artık...

Üzülme sen meleğim, gün olur kavuşuruz... Ecel ayırsa bile mahşerde buluşuruz..!
::... Hile oyunu kazandırsa da kaderi değiştirméz...::
kader katyuşa kader...

recep41

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

18 Ekim 2006; 0:16:25 

quote:

Orjinalden alıntı: addrian

quote:

hocam sende şans yokmuş.işte burada en uyuz olduğum husus meydana geliyor.müşteri hizmetleriyle irtibata geçmek zorunda kalmak .buda telefon faturasına en az 5 ytl olarak geçmesi.

+++ Digiturk'ün müşteri hizmetleri bölümü çok zayıf. Orasını "müşteri eziyetleri" olarak değiştirseler daha iyi olur. Çünkü çoğu probleme çözüm bulamıyorlar... Problem ne olursa olsun, bi stand-by konumunda 15 dakika beklet demeyibiliyorlar, bende herseferinde hadi ya diyorum artık...

hadi yaa. valla iyiymiş bende deneyim bakayım.hep kibar hep kibar bi işimizi halledemedik birazda dalga geçelim belki ciddiye alırlar.

alemin iki şampiyonu
galatasaray
kocaelispor
thorondor06

Sisteme Gözat

18 Ekim 2006; 1:11:50 

Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce digiturkun Humax cihazını aldım ve birlikte eko-spor paketine üye oldum. Evim ilçede olduğu için digitürkcüler gelip kurmadı yani para istediler. Ben de Turksata dönük olan çanağımı eutelsat a çevirttirdim burada bir uyducuya. İlk gün tüm kanallar vardı uydu alıcısında ama 2. gün bazı kanallar gitti. Mesela national geographic,zone reality, haberde ne var ,radyo kanalları, snek. Aradım hemen digiturk ü ve bana anteni tekrar ayarlatmam gerektiğini söyledi. Ama benim anlamadığım ilk gün güzel çekiyordu ama 2. gün 200 kanal varsa 100ü gitti yani aletten silindi.Alıcıda 80 ve 82. kanallar var ama 81. kanal cihazda gözükmüyor. yani national geographic channel. Bu örneği arttırabilirim. İlk gün neden çekti bu kanallar da sonradan kayboldu anlamadım. Çanağın oynamasına imkan yok çünkü. Sizce çanagı tekrar ayarlatsam olur mu?(Bu arada ayarlayan eleman zaten trt1 e göre ayarladı yani onu bulunca sabitledi çanağı. Şimdi zaten trt1 çekiyor. Neye göre ayarlatacam onu da bilmiyorum. Allah tan Lig Tv çekiyor . Yoksa boşa gidecekti paralar.) Lütfen yardımcı olun

The Soul Of BMW.
Thorondor06, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.

Intel T7500_8600M GT_2Gb Ram_250Gb HDD
Gerçekleri tarih yazar, tarihi de GALATASARAY
recep41

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

18 Ekim 2006; 10:40:30 

quote:

Orjinalden alıntı: thorondor06

Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce digiturkun Humax cihazını aldım ve birlikte eko-spor paketine üye oldum. Evim ilçede olduğu için digitürkcüler gelip kurmadı yani para istediler. Ben de Turksata dönük olan çanağımı eutelsat a çevirttirdim burada bir uyducuya. İlk gün tüm kanallar vardı uydu alıcısında ama 2. gün bazı kanallar gitti. Mesela national geographic,zone reality, haberde ne var ,radyo kanalları, snek. Aradım hemen digiturk ü ve bana anteni tekrar ayarlatmam gerektiğini söyledi. Ama benim anlamadığım ilk gün güzel çekiyordu ama 2. gün 200 kanal varsa 100ü gitti yani aletten silindi.Alıcıda 80 ve 82. kanallar var ama 81. kanal cihazda gözükmüyor. yani national geographic channel. Bu örneği arttırabilirim. İlk gün neden çekti bu kanallar da sonradan kayboldu anlamadım. Çanağın oynamasına imkan yok çünkü. Sizce çanagı tekrar ayarlatsam olur mu?(Bu arada ayarlayan eleman zaten trt1 e göre ayarladı yani onu bulunca sabitledi çanağı. Şimdi zaten trt1 çekiyor. Neye göre ayarlatacam onu da bilmiyorum. Allah tan Lig Tv çekiyor . Yoksa boşa gidecekti paralar.) Lütfen yardımcı olun

aynı şeyler benimde başıma gelmişti.eğer snek kanalıda çıkmıyorsaanten dönmüş.istersen bi ayarlardan sinyal seviyesi ve sinyal kalitesine bak.ve kesnilikle onu ayarlayan elemanı çağır ve para verme.sinyal kaitesinin en az %60 olmasına dikkat et.sorunun kesinlikle çanağın dönmesiyle alakalı.tecrübelerimden biliyorum.

alemin iki şampiyonu
galatasaray
kocaelispor
thorondor06

Sisteme Gözat

18 Ekim 2006; 15:53:17 

Çok sagol kardeş.Tekrar ayarlatayım çanağı, sonucu söylerim.

The Soul Of BMW.
Thorondor06, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.

Intel T7500_8600M GT_2Gb Ram_250Gb HDD
Gerçekleri tarih yazar, tarihi de GALATASARAY
McCarty

Sisteme Gözat

18 Ekim 2006; 15:59:12 

quote:

quote:

zaten böyle yerlere neden böyle bilgisiz kişileride koyarlar anlamam. bunlara söylüyorlar 5 tane cümle hep aynı şeyi tekrarliyolar.
1.si: turk telekom müşteri hizmetleri 1
2.si: digiturk '' '' ''

[EP35-DS3R Rev. 2.1] [c2d E8400 3.0 Ghz] [P888+ 8800Gt 512 MB] [2x1gb 1066 Mhz Dominator] [BlueStorm 2 500W] [TT M9 MidTower] [Logitech Mx3200 Laser] [Skystar 2.6D] [Logitech X-530] [Nec 3510A] [Airties RT211]
1453

18 Ekim 2006; 16:21:58 

quote:

Orjinalden alıntı: Mccartney

quote:

quote:

zaten böyle yerlere neden böyle bilgisiz kişileride koyarlar anlamam. bunlara söylüyorlar 5 tane cümle hep aynı şeyi tekrarliyolar.
1.si: turk telekom müşteri hizmetleri 1
2.si: digiturk '' '' ''

Üzülme sen meleğim, gün olur kavuşuruz... Ecel ayırsa bile mahşerde buluşuruz..!
kader katyuşa kader...

onboardx

18 Ekim 2006; 16:34:35 

Eğer modüllü üye olursanız sorununuzu kendiniz çözmeniz lazım hiçbirşeyden çakmıyorlar.

4280XA
1453

18 Ekim 2006; 17:44:37 

Çoğu şeyden anlamıyorlar, sadece her halledemedikleri şeyden sonra başka bir konuda yardımcı olabilir miyim? diye soruyorlar... Aslında orada insan çok şey söylemek istiyor ama işte "edep" müsade etmiyor...

kader katyuşa kader...

zibidi_gonzales

18 Ekim 2006; 17:51:08 

acaba kumanda ile bi tek ben mi sorun yaşıyorum. vestel kutu verdiler daha eylülün 21 inde üye olduk hani kumandayı bozmuş olmamız imkansız çok düzgün kullanıyoruz. ama kumanda geç algılıyor. teknik servise sordum böle bi sorun var ama çözüm yok dediler.philips kutudan verebiliriz dediler ama bu kutunun da menüleri çok güzel. pilleri değiştirdim kime anlatsam pili değiştirdin mi diyo. bildiğiniz başka çözüm var mıdır?

1453

18 Ekim 2006; 19:25:01 

quote:

Orjinalden alıntı: zibidi_gonzales

acaba kumanda ile bi tek ben mi sorun yaşıyorum. vestel kutu verdiler daha eylülün 21 inde üye olduk hani kumandayı bozmuş olmamız imkansız çok düzgün kullanıyoruz. ama kumanda geç algılıyor. teknik servise sordum böle bi sorun var ama çözüm yok dediler.philips kutudan verebiliriz dediler ama bu kutunun da menüleri çok güzel. pilleri değiştirdim kime anlatsam pili değiştirdin mi diyo. bildiğiniz başka çözüm var mıdır?

Hocam o büyük ihtimal vestelden kaynaklanıyor... Son üretim recevirlar hep yavaş... hatta philips'in son verilenleri bile...

kader katyuşa kader...

19can84

19 Ekim 2006; 15:03:34 

Vestel reciever bazen çok hızlı çalışıyor bazen de takılıyor , onu öyle kabuletmek lazım.
Bu arada vestel reciever kullanan arkadaşlar bana toshiba 42wl58p nin tv kumanda kodunu verirlerse çok iyi olur çünkü bendeki kod kağıdını kaybettim.