Lig tv izlemenin en ucuz yolu nedir? Yardımcı olabilecek var mı?
Dostum sen de DT aboneliği hiç yok ise hemen üye ol.Standart paket bilmem ne paket falan filan.Ondan sonra zaten seni arayıp daha cazip imkanlarla Lig TV üyeliği verelim diye arayıp duruyorlar. Ben de toplasan 6-7 aylık üyeyim.Geçen gün aradılar 42,50 YTL'ye Eko Spor paketine yükseltelim seni dediler.
Digitürkü aldığımdan beri yaşadığım yayın problemim devam ediyor.Yayını sinyal seviyesi olarak çok düşük bir seviyede seyretmeme rağmen bana apartmanda zaten bir digitürk çanağı olduğunu söyleyerek yenisini veremeyeceklerini i para ile alıp servis ücreti verip kurdurabileceğimi söylediler.Sürekli imzaladığım sözleşmeden bahsettiler.O sözleşmenin bir örneğinin adresine gönderilmesini rica ettim. %60 olan (arkadaşlarımda bu oran %95) Sinyal seviyem yeniden %7-12 arasına düştü. ( Bu kadar sıkıntılar yaşamama rağmen bir de saf gibi lig tvyi açtırdım.) Bu gün pazar akşam maç var ben bırakın lig tvyi hiçbir kanalı izleyemiyorum.
Digitürkü yine aradım. Servis çok yoğunmuş akşam 17'den sonra bakabilirlermiş.Yani ben 5 saat hiçbirşey izlemeden duracağım!!! (sözleşmemde yayın olmazsa ile ilgili bir madde yoktur tabi. Benim yayınım hiç adam gibi olmadı çünkü. )
Bir de üstüne benden 15YTL servis ücreti talep edeceklermiş!!!Nedeni de bu dandik çanağın benim olmasıymış!!! Digitürkle telefonda sinyal seviyem düşük diye 20 konuşma yaptık.Bana sattığınız receiverda sorun olmamasına , çanakda sorun olmasına rağmen ve canak benim olmamasına rağmen bu ücreti ben neden veriyorum.Çanak istedim vermediler!!! Şimdi de benim olmayan çanakdan kaynaklanan bir sorun için servis parası istiyorlar.
Genel sıkıntımı ilettiğim konuşmalardan birinde benim ödemelerini düzgün yapacak uygun fırsatlar olduğunda üst paketlere geçecek bir abone olduğumu gösterdim ve söyledim. Bu receiveri alın bana adam gibi bir çanakla receiver verin dedim. Bana yine tahhütünüz var dediler!!!Bunu ödemeye devam edin yenisini extra verelim dediniz!!!İyice saf yerine koydunuz. Digitürkden pazartesi gününe kadar o sözleşmenin adresime gönderilmesini istedim.
Gerekli düzenlemelerin yapılacağı konusunda hiçbir ümidim olmadığı gibi abonelik iptalinde de kalan tüm borcumu ödeyip +45YTL kurulum ile çıkabileceğimi söylediler.Sözleşmemde yayın izleyememe gibi durumlarla ilgili bir açıklama varsa onu inceleyip gerekli makamlara şikayetimi yapacağımdedim.
Bu üyelikten kurtlmak için ne yapabilirim?Tamam dedikleri gibi tahhütname imzalamış olabilirim. Ama ben yayın izleyemiyorum!!! Hem de onların sorumluluğundan olan bir çanak yüzünden.Ne yapmam gerek?İlla üyelikden çıkmak için kalan tüm tahhütümü ödemem +45YTL kurulum ücreti mi vermem gerek?
merhaba,6 ay once hos paketle dt abonesı oldum ve bırıncı ayın sonunda 26 ytl ye sınema paketıne gecırdıler,ancak sınema paketı kampanyası yarın doluyor ve yenıden vermıyorlar aynı sartlarla.acaba blöf yapsam kapatıcam desem aynı fıyattan verırlermı yoksa harbıden kapatıp 250 ytl yı tahsıle kalkısırrlarmı.önerılerınız ve deneyımlerınız nedır acaba?
Az önce beşiktaş-galatasaray maçını kiralayayım dedim dijiweb den alma işlemini gerçekleştirecekken fiyatın 45 ytl olduğunu gördüm..Buradan tüm dijiturk camiasına bir oha çekmeyi borç bilirim.Şu fiyat makul olsada izleyen sayısı artsa ve daha fazla para girse ceplerine fenamı olur...Allah akıl fikir versin paragöz herifler...Bağlattığıma pişman oldum..Fiyat indirmek yerine kanal eksilten basit bir kuruluş benim gözümde...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper83us -- 2 Mart 2008; 23:37:13 >
merhaba,6 ay once hos paketle dt abonesı oldum ve bırıncı ayın sonunda 26 ytl ye sınema paketıne gecırdıler,ancak sınema paketı kampanyası yarın doluyor ve yenıden vermıyorlar aynı sartlarla.acaba blöf yapsam kapatıcam desem aynı fıyattan verırlermı yoksa harbıden kapatıp 250 ytl yı tahsıle kalkısırrlarmı.önerılerınız ve deneyımlerınız nedır acaba?
kendı soruma kendım cevap vereyım.dun gece iptal için basvurdum,bugun aradılar kesınlıkle uzatmıyacagız dedıler,ozaman uyelıgımın hemen sımdı ıptalını ıstıyorum dedım.210 ytl odeyeceksınız dedıler kabul ettim,anne kızlık soyadını falan soyledım ve karsımdakı bayan"beyefendi sizi 30 sanıye bekletebılırmıyım dedi" 30 sanıye sonra donup peki sınema paketini size 24 ytl ye vermeyı kabul edıyoruz dedıler:)uzun soluklu bir blöf oldu ama kazandım.
Dijiturk böyle arkadaşım..Kendi kuyusunu kazıyor habire..Zerre kadar piyasa takibi yada strateji yapmıyorlar..İş ciddiye bindimide böyle geri adım atıyorlar..BEnim bir önceki mesajımda da yazdığım gibi bir maçı 45 ytl ye satmaya çalılıyor kim alır be kardeşim?o kadar paraya kıyacak adam zaten lig tv üyesi olmuştur.şunu 45 değilde 15 yap sürümden kazan...Ayrıca fiyatta indirim yapıyormuş gibi görünüp kanal sayısı azaltp duruyorlar..Dijiturk gibi firmalar ilk ciddi rakipde dibi boylar sebebide işte bu paragöz tutumdur..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper83us -- 4 Mart 2008; 12:38:24 >
kendı soruma kendım cevap vereyım.dun gece iptal için basvurdum,bugun aradılar kesınlıkle uzatmıyacagız dedıler,ozaman uyelıgımın hemen sımdı ıptalını ıstıyorum dedım.210 ytl odeyeceksınız dedıler kabul ettim,anne kızlık soyadını falan soyledım ve karsımdakı bayan"beyefendi sizi 30 sanıye bekletebılırmıyım dedi" 30 sanıye sonra donup peki sınema paketini size 24 ytl ye vermeyı kabul edıyoruz dedıler:)uzun soluklu bir blöf oldu ama kazandım.
210 ytl az buz bi blörf değil tabi . Bana 24,90'a veriyorlar sinema paketini. Temmuz'da dolacak süre...
Sen tanımazsın ama bu adam terstir. Tersi de pistir. Bulaşmaya değmez; senden zeki değildir. Lost izlemez, facebook hesabı bile yok modern zamanlarda bir delidir. Nargileden çektiği ilk(ve son) nefesten boğulur. Her yaştan alkolik felsefesini öğrenmiştir. Depremden, davul gürültüsünden dahi etkilenmez, uyur.. Ders çalışması gerektiğini bilir ama çalışmaz, ilgi göstermesi gerektiğini bilir ama göstermez; sorumsuzun biridir. Galeyana çabuk gelmez genelde durulur. Çılgın atsan dinmeni bekler, fırtınası sonradan gelir, ama gerekirse bir kaşık suda anafor çıkarır. Hiç uğraşma adam olsun diye, ben denedim olmuyor…
DTnin aylık 9.90lık abonesiyim fakat evinde uydu olanlar benden daha fazla çizgi film kanalına (bende sadece jojo var ondada aptalca çizgifilmler var), benden daha fazla belgesel (bende NG, İZ var) benden daha fazla muzik kanalına, benden daha fazla spor kanalına sahipler ve hiç dini konularla ilgili kanal yok.
bendeki uydu alıcısı vestel dcr ben bunu turksata çevirtsem uydu gibi kullanabilirmiyim yani tek çanakla turksat kanallarını izleyebilirmiyim.
ayrıca kendimi 240 ytl ye kotu bir çanak ve receiver almış bir saf olarak hisstemeye başladım
Dsmart'a özel(!) kanal Cartoon Network Digiturk 69.kanalda yayında ...
Sen tanımazsın ama bu adam terstir. Tersi de pistir. Bulaşmaya değmez; senden zeki değildir. Lost izlemez, facebook hesabı bile yok modern zamanlarda bir delidir. Nargileden çektiği ilk(ve son) nefesten boğulur. Her yaştan alkolik felsefesini öğrenmiştir. Depremden, davul gürültüsünden dahi etkilenmez, uyur.. Ders çalışması gerektiğini bilir ama çalışmaz, ilgi göstermesi gerektiğini bilir ama göstermez; sorumsuzun biridir. Galeyana çabuk gelmez genelde durulur. Çılgın atsan dinmeni bekler, fırtınası sonradan gelir, ama gerekirse bir kaşık suda anafor çıkarır. Hiç uğraşma adam olsun diye, ben denedim olmuyor…
ZDF yayında. Listenizde görünmüyorsa, tekrar kanal kurulumu yaparsanız gelecektir...