Giriş | |
|
|
|
13 Ekim 2007; 14:33:54
|
|
|
Şimdi aradım tekradan,digiturk plus için halen çalışmalar devam ediyormuş.Ve kutuyuda bize satıcaklar aynen dsmarttaki gibi....Tabi birde üyelik ücretide olucak... Üyelik ücretime gelince ise 77.80 olan üyelik ücretimi ,world cartınız var ise 62.25 yapabiliriz dediler...nasıl,iyi mi dersiniz ??? şimdiye kadar da koyun gibi ödediğim ücretler için ise
|
|
13 Ekim 2007; 14:37:15
|
|
|
ya arkadaşlar bu dcr cihazda skarttan bağlantı yaptılar ancak şimdi dikkat ediyorum televizyonda bir cızırtı gibi ses geliyor özellikle beyaz oranının attığı anlarda ses artıyor bunun nedeni skart bağlantısındanmıdır birde bu bir ay beleş izlemeye erotik kanallar da dahil ama bende hiç açılmadı yukarda bir arkadaş müşteri hizmetlerinden açtırmak lazım diyor doğrumudur acaba beleşleri tüketmeyelim değilmi
|
|
13 Ekim 2007; 17:29:04
|
|
|
quote:
ya arkadaşlar bu dcr cihazda skarttan bağlantı yaptılar ancak şimdi dikkat ediyorum televizyonda bir cızırtı gibi ses geliyor özellikle beyaz oranının attığı anlarda ses artıyor bunun nedeni skart bağlantısındanmıdır birde bu bir ay beleş izlemeye erotik kanallar da dahil ama bende hiç açılmadı yukarda bir arkadaş müşteri hizmetlerinden açtırmak lazım diyor doğrumudur acaba beleşleri tüketmeyelim değilmi  quote:
Orjinalden alıntı: bluetime yeni üyelik olacağı için pakete göre isterler sanırım müşteri hizmetlerine mail at yada ara vestelin philipsten farkı kumada avantajı salon filmlerini satın alamk için telefon etmen gerek dijitürke ben 1 ay paketteyim ero. kanllar kapalı onun için telefon edip açtırmak gerekiyor sanırım mail yoluyla hallediliyorsa süper de aramak zahmetli bir de bayan çıkıyor tezata bak sen diyolagtaki; -şey bizim 1 aylık paketti ama açık kanallar göstermiyor ne yapmak gerekiyor? -açık kanllar derken? -şu erotik kanllar 3 tane vermişssiniz -hmm onu aktif edelim de keyfini sürün -sağolun -siz sağol aradığınız için teşekkürler
|
|
|
14 Ekim 2007; 14:54:46
|
|
|
dijitürk müşteri hizmetlerini aradım erotik kanallar konusunda bana dönüş yapacaklarını söylediler bakalım ne olcak ama bu tv den gelen ses konusunda çözüm bulamadım hala
|
|
15 Ekim 2007; 11:19:37
|
|
|
Arkadaşlar; Digiturkün 9,90 ytl olan giriş paketine abone olmayı düşünüyorum. 1- Apartmanda mevcut turksat ve hotbird uydu tesisatı var. Digiturk için ekstra bir çanak durumu söz konusu mu? 2- Digiturk ün vereceği receiver da kaç adet scart girişi var? bu önemli çünkü diğer odadaki 2. tv yi kablosuz görüntü aktarıcı ile izliyorum. bu sorularıma cevap veren olursa sevinirim.. saygılar...
|
|
|
15 Ekim 2007; 11:54:32
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: MHMN şu anda 19 ytl olan standart paket aboneliğimi iptal ettirmek istediğimi belirterek 10 ytlye izliyorum faturaları da geç yatırıyorum 2 ayda bir digiturku gayet güzel sömüyorum taviz vermeyin bunlara hakkınızı sonuna kadar isteyin sizi kaybetmemek için mutlaka indirim yapacaklar.. geç yatırınca yayın kesilmiyormu ? faiz ödenmiyor mu ?ben otomatik ödeme talimatı verdiğim için bilmiyorum.
|
|
|
15 Ekim 2007; 12:14:47
|
|
|
2 ayda bir ödüyorum yayın kesilmiyor faiz falan da yok sadece belli bir süre geçerse 10 ytllik ekipman kira bedeli yansıyor faturaya
|
|
|
15 Ekim 2007; 13:38:26
|
|
|
çanak varsa ona bağlantı yapıyorlar istersen ama ben çanağımı yinede aldım zaten çanağı sana satıyor neden almıyasınki; receiver çift scartlı ;idare eder bir alet . ya arkadaşlar bu arada ben tvden gelen cızırtıya hala çözüm bulamadım scartı değiştirdim hala devam ediyor quote:
Orjinalden alıntı: hakmel Arkadaşlar; Digiturkün 9,90 ytl olan giriş paketine abone olmayı düşünüyorum. 1- Apartmanda mevcut turksat ve hotbird uydu tesisatı var. Digiturk için ekstra bir çanak durumu söz konusu mu? 2- Digiturk ün vereceği receiver da kaç adet scart girişi var? bu önemli çünkü diğer odadaki 2. tv yi kablosuz görüntü aktarıcı ile izliyorum. bu sorularıma cevap veren olursa sevinirim.. saygılar...
|
|
15 Ekim 2007; 13:44:20
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: selcuk005 çanak varsa ona bağlantı yapıyorlar istersen ama ben çanağımı yinede aldım zaten çanağı sana satıyor neden almıyasınki; receiver çift scartlı ;idare eder bir alet . ya arkadaşlar bu arada ben tvden gelen cızırtıya hala çözüm bulamadım scartı değiştirdim hala devam ediyor quote:
Orjinalden alıntı: hakmel Arkadaşlar; Digiturkün 9,90 ytl olan giriş paketine abone olmayı düşünüyorum. 1- Apartmanda mevcut turksat ve hotbird uydu tesisatı var. Digiturk için ekstra bir çanak durumu söz konusu mu? 2- Digiturk ün vereceği receiver da kaç adet scart girişi var? bu önemli çünkü diğer odadaki 2. tv yi kablosuz görüntü aktarıcı ile izliyorum. bu sorularıma cevap veren olursa sevinirim.. saygılar... teşekkürler..
|
|
|
15 Ekim 2007; 19:51:06
|
|
|
bizim ilk faturaya ait sms geldi 11.40 ytl yazıyor nereye yatıcağız bunu ayrıca 9.90 değil mi ilkinde mi böyle alıyorlar 1 ay dolmadı
|
|
|
15 Ekim 2007; 21:33:09
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: selcuk005 ya arkadaşlar bu dcr cihazda skarttan bağlantı yaptılar ancak şimdi dikkat ediyorum televizyonda bir cızırtı gibi ses geliyor özellikle beyaz oranının attığı anlarda ses artıyor bunun nedeni skart bağlantısındanmıdır birde bu bir ay beleş izlemeye erotik kanallar da dahil ama bende hiç açılmadı yukarda bir arkadaş müşteri hizmetlerinden açtırmak lazım diyor doğrumudur acaba beleşleri tüketmeyelim değilmi Birebir benim sorunlarım. Cevap alabildinmi???
Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci?Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci,bira içmez ağlardı, babası değirmenci. Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... -çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen. ...geleceksin, belki çok seveceksin, zamanı gelince gideceksin...Birlikte ölecek miyiz?
|
|
|
|
|
15 Ekim 2007; 22:44:11
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: bluetime bizim ilk faturaya ait sms geldi 11.40 ytl yazıyor nereye yatıcağız bunu ayrıca 9.90 değil mi ilkinde mi böyle alıyorlar 1 ay dolmadı İlk faturada damga vergisi ya da bunun gibi bişey vardı, o yüzden 11,40 geliyor. Bu arada digiturk den arayıp ekospor pakete 46 YTL ile üye olur musunuz dediler kabul ettim, istediğimde eski pakete de dönebilirmişim,sizce nasıl fiyat, yeni üyeyim.
|
|
15 Ekim 2007; 23:42:47
|
|
|
http://www.digiturk.gen.tr/uyelik/soru_odeme.aspx burada cevabını vermişler tamam 3.de kesilip 12sindede son ödeme yapılıyormuş ben 3.de üye olduğum için 16sına sarkmış
|
|
|
16 Ekim 2007; 1:48:03
|
| | | |