Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU :::

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> Cevap: ::: DH [DIGITURK] PLATFORMU ::: Sayfa: <<   < önceki  9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
bilen

13 Ekim 2007; 14:33:54 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Şimdi aradım tekradan,digiturk plus için halen çalışmalar devam ediyormuş.Ve kutuyuda bize satıcaklar aynen dsmarttaki gibi....Tabi birde üyelik ücretide olucak...

Üyelik ücretime gelince ise 77.80 olan üyelik ücretimi ,world cartınız var ise 62.25 yapabiliriz dediler...nasıl,iyi mi dersiniz ???

şimdiye kadar da koyun gibi ödediğim ücretler için ise

selcuk005

13 Ekim 2007; 14:37:15 

ya arkadaşlar bu dcr cihazda skarttan bağlantı yaptılar ancak şimdi dikkat ediyorum televizyonda bir cızırtı gibi ses geliyor özellikle beyaz oranının attığı anlarda ses artıyor bunun nedeni skart bağlantısındanmıdır birde bu bir ay beleş izlemeye erotik kanallar da dahil ama bende hiç açılmadı yukarda bir arkadaş müşteri hizmetlerinden açtırmak lazım diyor doğrumudur acaba beleşleri tüketmeyelim değilmi

mavizaman

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Ekim 2007; 17:29:04 

quote:

ya arkadaşlar bu dcr cihazda skarttan bağlantı yaptılar ancak şimdi dikkat ediyorum televizyonda bir cızırtı gibi ses geliyor özellikle beyaz oranının attığı anlarda ses artıyor bunun nedeni skart bağlantısındanmıdır birde bu bir ay beleş izlemeye erotik kanallar da dahil ama bende hiç açılmadı yukarda bir arkadaş müşteri hizmetlerinden açtırmak lazım diyor doğrumudur acaba beleşleri tüketmeyelim değilmi

quote:

Orjinalden alıntı: bluetime

yeni üyelik olacağı için pakete göre isterler sanırım müşteri hizmetlerine mail at yada ara
vestelin philipsten farkı kumada avantajı salon filmlerini satın alamk için telefon etmen gerek dijitürke

ben 1 ay paketteyim ero. kanllar kapalı onun için telefon edip açtırmak gerekiyor sanırım
mail yoluyla hallediliyorsa süper de aramak zahmetli
bir de bayan çıkıyor tezata bak sen diyolagtaki;
-şey bizim 1 aylık paketti ama açık kanallar göstermiyor ne yapmak gerekiyor?
-açık kanllar derken?
-şu erotik kanllar 3 tane vermişssiniz
-hmm onu aktif edelim de keyfini sürün
-sağolun
-siz sağol aradığınız için teşekkürler

Atatürk'ün Milliyetçilik Anlayışı Üzerine > Tıkla
selcuk005

14 Ekim 2007; 14:54:46 

dijitürk müşteri hizmetlerini aradım erotik kanallar konusunda bana dönüş yapacaklarını söylediler bakalım ne olcak ama bu tv den gelen ses konusunda çözüm bulamadım hala

hakmel

Sisteme Gözat

15 Ekim 2007; 11:19:37 

Arkadaşlar;
Digiturkün 9,90 ytl olan giriş paketine abone olmayı düşünüyorum.

1- Apartmanda mevcut turksat ve hotbird uydu tesisatı var. Digiturk için ekstra bir çanak durumu söz konusu mu?

2- Digiturk ün vereceği receiver da kaç adet scart girişi var? bu önemli çünkü diğer odadaki 2. tv yi kablosuz görüntü aktarıcı ile izliyorum.

bu sorularıma cevap veren olursa sevinirim..
saygılar...

ASUS M51SN C2 T9300 2.5 2G250 15.4
Core 2 Duo T9300 2.5 Ghz 6 MB 800MHz Penry 45nm
NVIDIA GeForce 9500M GS
2048 MB DDR-2 667 Mhz Max. 4 GB
.TaneR.

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

15 Ekim 2007; 11:54:32 

quote:

Orjinalden alıntı: MHMN

şu anda 19 ytl olan standart paket aboneliğimi iptal ettirmek istediğimi belirterek 10 ytlye izliyorum faturaları da geç yatırıyorum 2 ayda bir digiturku gayet güzel sömüyorum taviz vermeyin bunlara hakkınızı sonuna kadar isteyin sizi kaybetmemek için mutlaka indirim yapacaklar..

geç yatırınca yayın kesilmiyormu ? faiz ödenmiyor mu ?ben otomatik ödeme talimatı verdiğim için bilmiyorum.

Hepiniz yüklediğim anlam kadarsınız.
MHMN

15 Ekim 2007; 12:14:47 

2 ayda bir ödüyorum yayın kesilmiyor faiz falan da yok sadece belli bir süre geçerse 10 ytllik ekipman kira bedeli yansıyor faturaya

The Correction Facilitator
An Exclusive Citizen Of The Republic Of FENERBAHÇE
Arbeit Macht Frei
Was Sie nicht tötet, macht Sie stärker

selcuk005

15 Ekim 2007; 13:38:26 

çanak varsa ona bağlantı yapıyorlar istersen ama ben çanağımı yinede aldım zaten çanağı sana satıyor neden almıyasınki; receiver çift scartlı ;idare eder bir alet . ya arkadaşlar bu arada ben tvden gelen cızırtıya hala çözüm bulamadım scartı değiştirdim hala devam ediyor

quote:

Orjinalden alıntı: hakmel

Arkadaşlar;

1- Apartmanda mevcut turksat ve hotbird uydu tesisatı var. Digiturk için ekstra bir çanak durumu söz konusu mu?

2- Digiturk ün vereceği receiver da kaç adet scart girişi var? bu önemli çünkü diğer odadaki 2. tv yi kablosuz görüntü aktarıcı ile izliyorum.

saygılar...

hakmel

Sisteme Gözat

15 Ekim 2007; 13:44:20 

quote:

Orjinalden alıntı: selcuk005

çanak varsa ona bağlantı yapıyorlar istersen ama ben çanağımı yinede aldım zaten çanağı sana satıyor neden almıyasınki; receiver çift scartlı ;idare eder bir alet . ya arkadaşlar bu arada ben tvden gelen cızırtıya hala çözüm bulamadım scartı değiştirdim hala devam ediyor

quote:

Orjinalden alıntı: hakmel

Arkadaşlar;

saygılar...

teşekkürler..

ASUS M51SN C2 T9300 2.5 2G250 15.4
Core 2 Duo T9300 2.5 Ghz 6 MB 800MHz Penry 45nm
NVIDIA GeForce 9500M GS
2048 MB DDR-2 667 Mhz Max. 4 GB
mavizaman

Sisteme Gözat

15 Ekim 2007; 19:51:06 

bizim ilk faturaya ait sms geldi 11.40 ytl yazıyor nereye yatıcağız bunu
ayrıca 9.90 değil mi ilkinde mi böyle alıyorlar 1 ay dolmadı

fuatturkrap

15 Ekim 2007; 21:33:09 

quote:

Orjinalden alıntı: selcuk005

Birebir benim sorunlarım. Cevap alabildinmi???

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten;
ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci?Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten.
İyi nişan alırdı kendini asan zenci,bira içmez ağlardı, babası değirmenci.
Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci...
-çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
...geleceksin, belki çok seveceksin, zamanı gelince gideceksin...Birlikte ölecek miyiz?
connectpeople

15 Ekim 2007; 22:44:11 

quote:

Orjinalden alıntı: bluetime

bizim ilk faturaya ait sms geldi 11.40 ytl yazıyor nereye yatıcağız bunu
ayrıca 9.90 değil mi ilkinde mi böyle alıyorlar 1 ay dolmadı

İlk faturada damga vergisi ya da bunun gibi bişey vardı, o yüzden 11,40 geliyor. Bu arada digiturk den arayıp ekospor pakete 46 YTL ile üye olur musunuz dediler kabul ettim, istediğimde eski pakete de dönebilirmişim,sizce nasıl fiyat, yeni üyeyim.

mavizaman

Sisteme Gözat

15 Ekim 2007; 23:11:44 

53MÜŞ AYLIK PAZARLIKLA DÜŞÜREBİLİRSİN sanırım millet öyle yapıyor
http://www.digiturk.gen.tr/package/paketKarsilastir.aspx

benim 3 ekim kayıt tarihim 16 ekim son ödeme diyor sms o neden peki?

mavizaman

Sisteme Gözat

15 Ekim 2007; 23:42:47 

http://www.digiturk.gen.tr/uyelik/soru_odeme.aspx
burada cevabını vermişler tamam 3.de kesilip 12sindede son ödeme yapılıyormuş
ben 3.de üye olduğum için 16sına sarkmış

n1ghtfall

16 Ekim 2007; 1:48:03