Giriş | |
|
|
|
27 Ağustos 2007; 14:30:14
|
|
|
up tan sorunlu devlet bakanı
|
|
|
29 Ağustos 2007; 1:32:08
|
|
|
yavv arkadaşlar faturayı yatırmıyozda hani digitürkte yayını kesiyor ya.diyelim faturayı yatırdık hemen açılıyor mu yayın.benle ilgisi yok bi arkadaş soruyorda.
|
|
29 Ağustos 2007; 15:54:21
|
|
|
faturayı yatırdığın 1 gün sonrasında yayınlar aktif olur arkadaşım.
|
|
29 Ağustos 2007; 17:21:45
|
|
|
Bi gün hesapta para olmadığı için otomatik ödeme talimatım boşa gitmiş fatura ödenmemiş.2 ay sonra yayın kesildi.Aradım digiturkü bir adet ödenmemiş fatura var dediler.Dedim nasıl olur,otomatik ödeme talimatım var.Bankayla bi konuşayım ama sizde lütfen bu yayını açın dedim,siz faturayı yarın ödeyin biz yine de yarım saat içinde açıyoruz dediler ve açtılar....
/LG42PC1R(BU DA SESLİ)\SONY AV RECİEVER STR-DE597/WHARFEDALE DIAMOND 9.6/SONY SA-VE356T\SONY DVP-NS530 DVD PLAYER/SANSUI SPV7000\PS2/HP compaq nc6000\Canon EOS 400D/Canon EF 50 mm. 1.8 II---Canon EF-S 17-85 MM 4-5.6 IS USM---Sigma 70-300 mm. 4-5.6 APO DG MACRO
|
|
|
|
|
29 Ağustos 2007; 19:20:21
|
|
|
Samanyolu Haber artık Digitürk 46. kanaldan izleyenebilecek. Habercilik alanında farklı bir açılım getirmeyi hedefleyen Samanyolu Haber, Digiturk üzerinden izlenebilecek. "Şimdi Gerçekler" sloganıyla yayına başlayan Samanyolu Haber, yayında olduğundan bu yana haber ve habercilik adına yapılan tartışmalara farklı bir yorum, farklı bir açılım getirmeyi amaçlıyor. Programlarını Türkiye'yi dünyaya açmak amacıyla oluşturan Samanyolu Haber, aktüalite, spor, açık oturum, eğitim, kültür, sanat ve belgesel formatında programlara imza atıyor.
|
|
|
29 Ağustos 2007; 19:53:03
|
|
|
boylece butun haber kanallari DT'te olmus oldu..
|
|
|
29 Ağustos 2007; 23:27:33
|
|
|
ama haber 7 gitmiş.
|
|
|
29 Ağustos 2007; 23:34:22
|
|
|
hala alamadım.. dsmart mı digiturk m? tabii herkez dt diceğinden eminim de aylık ücret de vermek istemiyorum.
|
|
5 Eylül 2007; 22:47:35
|
|
|
DT NİN FİŞİ ÇEKİLİNCE BOZULDU SADECE STBY YAZIYOR KUTUDA YAYINLAR NASIL İZLENİR?AYRICA DT ÜYELİĞİ GEÇİCİ BİR SÜRE KAPALIDIR.
|
|
5 Eylül 2007; 22:50:35
|
|
|
D SMART MI DIGITURK MU?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÜLK -- 14 Eylül 2007; 16:46:31 >
|
|
|
|
|
6 Eylül 2007; 11:35:52
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: snsnc hala alamadım.. dsmart mı digiturk m? tabii herkez dt diceğinden eminim de aylık ücret de vermek istemiyorum. aynen ya.bende karar veremedim.
|
|
6 Eylül 2007; 11:48:38
|
|
|
Arkadaslar bisey sormak istiyorum.Catida 3 ayri uydu(turksat hotbird digiturk)tek kabloyla eve geliyo ve tek bir HD reciver alarak seyredebilir miyim?Digiturk uyumlu bi HD reciver var mi?Tesekkurler.
|
|
6 Eylül 2007; 11:51:38
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: cural Arkadaslar bisey sormak istiyorum.Catida 3 ayri uydu(turksat hotbird digiturk)tek kabloyla eve geliyo ve tek bir HD reciver alarak seyredebilir miyim?Digiturk uyumlu bi HD reciver var mi?Tesekkurler. Ayni durum bizim sitede de var. Cevabi bulup bana da haber verirsen sevinirim. :)
|
|
|
6 Eylül 2007; 18:08:44
|
|
|
DT verdigi hizmet, bedava vermiyor dogru (niye bedava versin?) ama d-smart'i da bedava zanneden kendini kandirir kablolu da parali cunku bunlarin hepsi hizmet acik yayin yapanlar da reklam gelirlerine oynuyor yani kimse size bir hizmeti bedava vermez d-smart, sizin DT'e 1 senede vereceginiz parayi pesin aliyor simdilik suratle kendisine musteri baglamak icin de bazi hizmetlerin maliyetini yutuyor ama bu boyle suremez, ticari degildir adamlar Lincoln transferinden once GS'a 10 milyon $ para ve yine yuksek rakamda teminat mektubu verdiler. Simdi, boyle bir maliyetten sonra sana bedava hizmet verebilir mi ? Federasyon senelik 180 milyon $ teklifte bulunuyor. Sen bu yayini bedava seyredecegini mi zannediyorsun ? D-smart'in bu yukun altinda ne kadar dayanacagini dusunuyorsun ? Batarsa, pesin parayla alinan ve d-smart'in ozel aktivasyonuyla calisan bu cihazlari ne yapacaksiniz ?.. Elbette bedava yayin secenekleri de vardir. O yayin kalitesine ve sunulan sinirlardaki yayinlara raziysan onu kullanacaksin. Ya da bedelini odeyeceksin selamlar quote:
Orjinalden alıntı: sorcery quote:
Orjinalden alıntı: snsnc hala alamadım.. dsmart mı digiturk m? tabii herkez dt diceğinden eminim de aylık ücret de vermek istemiyorum. aynen ya.bende karar veremedim.
|
|
|
6 Eylül 2007; 18:24:49
|
|
|
free x tv de hizmetti
|
|
10 Eylül 2007; 15:15:14
|