Giriş | |
|
|
|
23 Temmuz 2007; 19:36:26
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: felmali keske Ingiltere Premier Lig yayinlarini lig TV alsa.. bence ntv'ye geri dönmeli.
|
|
24 Temmuz 2007; 15:46:36
|
|
|
Merhaba herkese, Bu sene kısmetse maçları evimde izlemek istiyorum, bu aşamada kafama takılan birkaç soru var 1. Digiturk HD yayın ile beraber hd receiverda sunacak mı? 2. Ben kendim baska bir HD receiver alırsam, LIG TV modul üyeliği diye birşey var sanırsam ne tür avantaj ve dezavantajlarım olur? Teşekkürler.
|
|
|
24 Temmuz 2007; 15:50:27
|
|
|
sevgili mkelleci 1. evet sunacak 2. baska HD receiver kabul etmeyecekler, cunku verecekleri pvr 'in, onlara para kazandiracak baska servisler de sunmasi soz konusu modul alanlara HD yayin seyrettirmeyecekler, diye yazildi cizildi selamlar quote:
Orjinalden alıntı: mkelleci Merhaba herkese, Bu sene kısmetse maçları evimde izlemek istiyorum, bu aşamada kafama takılan birkaç soru var 1. Digiturk HD yayın ile beraber hd receiverda sunacak mı? 2. Ben kendim baska bir HD receiver alırsam, LIG TV modul üyeliği diye birşey var sanırsam ne tür avantaj ve dezavantajlarım olur? Teşekkürler.
|
|
|
27 Temmuz 2007; 19:32:05
|
|
|
faturayı 2 aydır ödemiyorum dün yayın gitti şimdi işin yoksa dtye para bayıl
|
|
|
28 Temmuz 2007; 18:47:11
|
|
|
iyi da zam da gelmiş
|
|
|
2 Ağustos 2007; 17:48:39
|
|
|
up
|
|
|
5 Ağustos 2007; 19:47:29
|
|
|
arkadaşlar benim bir sorum var. Digiturk'e 9.90 lık kampanyadan üye olsam sadece film kanalı satın alabiliyor muyum? Yani 9.90'a üye olup mesela moviemax'i aylık olarak satın alabiliyor muyum?...
Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci?Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci,bira içmez ağlardı, babası değirmenci. Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... -çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen. ...geleceksin, belki çok seveceksin, zamanı gelince gideceksin...Birlikte ölecek miyiz?
|
|
|
|
|
6 Ağustos 2007; 8:55:17
|
|
|
arkadaşlar digiturke üye olup lcd tv ( özellikle toshiba c 3000 ) kullanan varmı? var ise görüntü kalitesi nasıldır. bilgi verebilecek olan arkadaşlara şimdidien teşekkürler.
|
|
6 Ağustos 2007; 10:08:25
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: fuatturkrap arkadaşlar benim bir sorum var. Digiturk'e 9.90 lık kampanyadan üye olsam sadece film kanalı satın alabiliyor muyum? Yani 9.90'a üye olup mesela moviemax'i aylık olarak satın alabiliyor muyum?... bilgisi olan var mı bu konuda? Bütün sayfaları tek tek okuyacak vakit yokta
Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci?Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci,bira içmez ağlardı, babası değirmenci. Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... -çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen. ...geleceksin, belki çok seveceksin, zamanı gelince gideceksin...Birlikte ölecek miyiz?
|
|
|
|
|
6 Ağustos 2007; 10:10:48
|
|
|
arkadaşlar dıgıtürk e üye olup maçları ewden izlemeyi düşünüyorum bu sene yani amacım lig tv diğerleri hiç önemli diğil böyle bi paket varmı fiyatı ne bilgilendirirseniz memnun olucam
|
|
|
6 Ağustos 2007; 16:19:50
|
|
|
moviemax filmlerini satin alamazsin salon larda gosterilenleri satin alabiliyor olman lazim.. quote:
Orjinalden alıntı: fuatturkrap quote:
Orjinalden alıntı: fuatturkrap arkadaşlar benim bir sorum var. Digiturk'e 9.90 lık kampanyadan üye olsam sadece film kanalı satın alabiliyor muyum? Yani 9.90'a üye olup mesela moviemax'i aylık olarak satın alabiliyor muyum?... bilgisi olan var mı bu konuda? Bütün sayfaları tek tek okuyacak vakit yokta
|
|
|
6 Ağustos 2007; 21:24:24
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: felmali moviemax filmlerini satin alamazsin salon larda gosterilenleri satin alabiliyor olman lazim.. quote:
Orjinalden alıntı: fuatturkrap quote:
Orjinalden alıntı: fuatturkrap arkadaşlar benim bir sorum var. Digiturk'e 9.90 lık kampanyadan üye olsam sadece film kanalı satın alabiliyor muyum? Yani 9.90'a üye olup mesela moviemax'i aylık olarak satın alabiliyor muyum?... bilgisi olan var mı bu konuda? Bütün sayfaları tek tek okuyacak vakit yokta filmleri satın almaktan bahsetmiyorum. Kanal ekleme olayından bahsediyorum. Kullandığım pakete Moviemax kanalını tek başına ekleyebiliyor muyum? Sorum bu sadece...
|
|
|
|
|
6 Ağustos 2007; 22:41:34
|
|
|
arkadaşlar benim digiturküm var philips receverımı normal uydu içinde kullanabilirmiyim. ben denedim ama yapamadım digiturk ün kablosunu çıkartıp uydunun kablosunu taktım ama olmuyor hep digiturk olarak göruyor. kartı çıkartıncada hiç bir işlem yapmıyor. yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
6 Ağustos 2007; 23:27:17
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: lord of the pes arkadaşlar dıgıtürk e üye olup maçları ewden izlemeyi düşünüyorum bu sene yani amacım lig tv diğerleri hiç önemli diğil böyle bi paket varmı fiyatı ne bilgilendirirseniz memnun olucam ekospor paket 62,80 ytl aylık
|
|
|
7 Ağustos 2007; 1:43:13
|
| | | |