Bildirim
Jinekomastimi? (SS-Gelişim)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
jinekomasti değil.,
1-2 ay daha kardiyo ağırlıklı çalış kilo ver
daha sonra ağırlık idmanlarına başla kas kütleni arttır bu sırada kilo da al
seneye yaza doğru definasyona girersin parçalarsın bi sıkıntın kalmaz merak etme. çok az sarkma olabilir onu umursamazsın zaten ama çok takılırsan o sarkmaya baştan söyleyeyim en az 1-2 senesi var onun düzelmesi için fitness 2 haftada vücudu toparlamaya yetmez sabır lazım._____________________________ -
Aynı şey bende de var. Tişört giyince sarkmış gibi oluyor. Fitness antrenmanında da dümdüz oluyor. Bende o kadar uğraştım geçmedi. Umarım dediğiniz gibi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Benimde meme ucunda var biraz. Hatta 2-3 yıl önce gitmiştim doktora. Kan testi yaptılar, meme ve toschaklarda bir alet gezdirip(
) sıkıntı var mı diye baktılar. Hormonlarda bir sıkıntı yoktu, her şey normaldi. Yağ dokusu vgörünüyordu meme uçlarında. Doktor spor yapmamı önerdi, daha sonra tekrar gel dedi geçmezse. 1 ay gidip bırakmıştım öyle. İşte bi 8-9 ay oldu başlayalı şimdi spora. Göğüste bariz gelişme var tabii ama o yağ dokusunda bir azalma sezemedim. Hala duruyor. Seneye ameliyata gireceğim bende.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Turbulencia
Benimde meme ucunda var biraz. Hatta 2-3 yıl önce gitmiştim doktora. Kan testi yaptılar, meme ve toschaklarda bir alet gezdirip(
) sıkıntı var mı diye baktılar. Hormonlarda bir sıkıntı yoktu, her şey normaldi. Yağ dokusu vgörünüyordu meme uçlarında. Doktor spor yapmamı önerdi, daha sonra tekrar gel dedi geçmezse. 1 ay gidip bırakmıştım öyle. İşte bi 8-9 ay oldu başlayalı şimdi spora. Göğüste bariz gelişme var tabii ama o yağ dokusunda bir azalma sezemedim. Hala duruyor. Seneye ameliyata gireceğim bende.
toschak :ASFG:SFD:HA:SDGH:Adg
_____________________________ 9800x3d, rog 870-f, 6200@c28, 990pro, rog 3090, h150i, tx850m
-
Cevaplar için teşekkürler.
1 senedir prozac kullanıyorum umarım hormonlara ters etkisi yoktur. Çoğunluk yağlanmadan tabi kiloloyduk ama insan acaba diyor antideprasan için_____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: PoseDn
1 senedir prozac kullanıyorum umarım hormonlara ters etkisi yoktur. Çoğunluk yağlanmadan tabi kiloloyduk ama insan acaba diyor antideprasan için
hocam jinekomasti prozac'ın yan etkilerinden biridir. ama dediğim gibi sende gözle görülür bişey yok meme ucuna bastırıp bakarmısın mercimek gibi bişey takılıyomu eline?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Romen Diyojen
quote:
1 senedir prozac kullanıyorum umarım hormonlara ters etkisi yoktur. Çoğunluk yağlanmadan tabi kiloloyduk ama insan acaba diyor antideprasan için
hocam jinekomasti prozac'ın yan etkilerinden biridir. ama dediğim gibi sende gözle görülür bişey yok meme ucuna bastırıp bakarmısın mercimek gibi bişey takılıyomu eline?
yani var gibi birşeyler ama sert değil yumusak doku_____________________________ 
-
Meme büyümesi ile yağlanması karıştırılabiliyor , büyük ihtimalle ile yağlanmadır ama en net cevabı ve ameliyatlık olup olmadığını doktor karar verir. _____________________________ -
oo hala yaglısın fazlasıyla
kas kütlende yok denecek kadar agır
güzelce diyetini ve idmanını yap ondan sonra karar verilir_____________________________ -
Antidepresanların hepsi hormonal dengeye zarar verme potansiyeline sahip, vermeye bilir ama vermeyecek demek değil bu
En iyi antidepresan açık havada jogging benim için, tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: depresif_adam
güzelce diyetini ve idmanını yap ondan sonra karar verilir
aynen resimden banada öyle geldi_____________________________ Teknoloji, Programlama, Papay Zeka, Stable Diffusion, DreamBooth, LoRA :https://www.youtube.com/SECourses -
quote:
Boy 183 Kilo 80.
95 kilodan geldim :)
Hala fazlalık varmı var :)
Biraz daha verip kas için çalışmalara başlayacağım. Merak ettiğim göğüsteki fazlalıklar gidermi kalırmı :) Her yer dümdüz göğüs ergen kız göğsü gibi kalırsa olmaz çekincem o :)_____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: Magnetic Monopole
Antidepresanların hepsi hormonal dengeye zarar verme potansiyeline sahip, vermeye bilir ama vermeyecek demek değil bu
En iyi antidepresan açık havada jogging benim için, tavsiye ederim
Prozac Lipidoyu etkiliyor faakt testesteron konusunda bilgim yok araştıracağım :)_____________________________ 
-
quote:
quote:
Boy 183 Kilo 80.
95 kilodan geldim :)
Hala fazlalık varmı var :)
Biraz daha verip kas için çalışmalara başlayacağım. Merak ettiğim göğüsteki fazlalıklar gidermi kalırmı :) Her yer dümdüz göğüs ergen kız göğsü gibi kalırsa olmaz çekincem o :)
nerden gelip gelmen önemli degil
hala vermen gereken kilolar yakman gereken yaglar var
sen önce yak ve sıkılaş sonra görürsün ne olacagını_____________________________
-
Hocam sadece testosteron açısından söylemedim, yani jinekomasti yönünden değil yanlış anlaşılmasın, genel sağlıktan bahsediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Magnetic Monopole
Hocam sadece testosteron açısından söylemedim, yani jinekomasti yönünden değil yanlış anlaşılmasın, genel sağlıktan bahsediyorum
anladım :) bırakmama az kaldı onuda 1 sene demişti doktor süre doldu geçti bile :) gidecem üşeniyorum_____________________________ 
-
quote:
quote:
hocam jinekomasti prozac'ın yan etkilerinden biridir. ama dediğim gibi sende gözle görülür bişey yok meme ucuna bastırıp bakarmısın mercimek gibi bişey takılıyomu eline?
hocam şimdi bu dediğiniz gibi bastırınca ortası boş çevresinde sanki bezelye gibi şeyler var bu jinekomasti mi şimdi?
4-5 yıl önce doktora gittiğimde baktı ve yok bişey yağ demişti sonradan çıkar mı bu?
ilaç falan kullanmıyorum. bu zaman kadar tavuk da yemiyordum pek.
edit : şimdi biraz daha dikkatlice inceledimde sanki soldakinde parmağımı bastırınca bir sürü top gibi şey geliyo elime hay anasını ya bu öyle galiba. birinin olma ihtimali varmı?
şimdi biraz araştırdım ve şunları buldum.
Bu listenin konuyla ilgili uzmanlığı olmayan kişilerce anlaşılmasının biraz zor ve kafa karıştırıcı olduğunun farkındayım. Aslında bilmeniz gereken şey şu; Eğer bu problem sizde ergenlik çağlarından beri mevcutsa ve ilerlemiyorsa korkmayın bu hastalıkların hiçbiri sizde yok. Siz ergenlik döneminizde elinizde olmadan yaşadığınız bir hormonal dengesizliğin kurbanısınız ve başka bir hastalık aramanıza gerek yok. Ama eğer jinekomasti sizde 20 yaşından sonra çıktı ise ve büyümenin devam ettiğini hissediyorsanız yukarıda saydığım bu nedenlerin herhangi birinin sizde olma ihtimali yüksek.
Bu inceleme ve araştırmaların sonucunda jinekomastiye hangi sorunun yol açtığı mutlaka bulunur ve öncelikle neden olan sorun çözülmeye çalışılır. Ancak ne yazık ki sorun çözülse de bir kez büyümüş olan göğüslerin tekrar küçülmeleri zordur ve yine de ameliyat gerekir.
Jinekomasti genellikle her göğüste birden görülür ama bazen tek taraflı da görülebilir.
Göğüste yağ birikimi ise kilo almayla oluşabilecek bir durum. Yani şişman insanların göğüsleri de büyür. Şaşırtıcı olan şey şişman insanlar zayıflasa da göğsün büyük kalmasıdır.
Jinekomastisi olan erkekler kendi kendilerine çözüm aradıkları dönemde en sık spora başvurular. Göğüs bölgesine yönelik egzersizlerle bu bölgeyi eritmeye çalışırlar. Ama büyük hata..! Egzersiz göğüsleri küçültmez, aksine göğüs kasınızı geliştirerek problemin daha belirginleşmesine yol açar.
Eğer göğsünüzün büyük olması sizi rahatsız ediyor ve sosyal olarak sizi kısıtlıyorsa; Tedavi için bir Plastik cerraha başvurmanız gerekiyor.
özet ergenlikten beri varsa jinekomasti değil. ancak göğüslere yüklenip egzersiz yaparsan daha da belirirler.vee en kötüsü zayıflasnda geçmezler. diyor
doğrumu ya bu zayıflayıncada geçmiyor mu illa ameliyat mı? doktor öyle yazmış.
tamamını okumak isteyenlere link :http://www.doktorsitesi.com/makale/jinekomasti---nedenleri-ve-tedavisi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11numara -- 25 Ağustos 2014; 3:23:32 >_____________________________ Zayıflamak isteyenlere kendi tecrübelerimden yola çıkarak yardım etmeye çalışıyorum.
http://zayiflamaasistani.blogspot.com/
-
quote:
Orijinalden alıntı: 11numara
quote:
quote:
hocam şimdi bu dediğiniz gibi bastırınca ortası boş çevresinde sanki bezelye gibi şeyler var bu jinekomasti mi şimdi?
4-5 yıl önce doktora gittiğimde baktı ve yok bişey yağ demişti sonradan çıkar mı bu?
ilaç falan kullanmıyorum. bu zaman kadar tavuk da yemiyordum pek.
edit : şimdi biraz daha dikkatlice inceledimde sanki soldakinde parmağımı bastırınca bir sürü top gibi şey geliyo elime hay anasını ya bu öyle galiba. birinin olma ihtimali varmı?
şimdi biraz araştırdım ve şunları buldum.
Bu listenin konuyla ilgili uzmanlığı olmayan kişilerce anlaşılmasının biraz zor ve kafa karıştırıcı olduğunun farkındayım. Aslında bilmeniz gereken şey şu; Eğer bu problem sizde ergenlik çağlarından beri mevcutsa ve ilerlemiyorsa korkmayın bu hastalıkların hiçbiri sizde yok. Siz ergenlik döneminizde elinizde olmadan yaşadığınız bir hormonal dengesizliğin kurbanısınız ve başka bir hastalık aramanıza gerek yok. Ama eğer jinekomasti sizde 20 yaşından sonra çıktı ise ve büyümenin devam ettiğini hissediyorsanız yukarıda saydığım bu nedenlerin herhangi birinin sizde olma ihtimali yüksek.
Bu inceleme ve araştırmaların sonucunda jinekomastiye hangi sorunun yol açtığı mutlaka bulunur ve öncelikle neden olan sorun çözülmeye çalışılır. Ancak ne yazık ki sorun çözülse de bir kez büyümüş olan göğüslerin tekrar küçülmeleri zordur ve yine de ameliyat gerekir.
Jinekomasti genellikle her göğüste birden görülür ama bazen tek taraflı da görülebilir.
Göğüste yağ birikimi ise kilo almayla oluşabilecek bir durum. Yani şişman insanların göğüsleri de büyür. Şaşırtıcı olan şey şişman insanlar zayıflasa da göğsün büyük kalmasıdır.
Jinekomastisi olan erkekler kendi kendilerine çözüm aradıkları dönemde en sık spora başvurular. Göğüs bölgesine yönelik egzersizlerle bu bölgeyi eritmeye çalışırlar. Ama büyük hata..! Egzersiz göğüsleri küçültmez, aksine göğüs kasınızı geliştirerek problemin daha belirginleşmesine yol açar.
Eğer göğsünüzün büyük olması sizi rahatsız ediyor ve sosyal olarak sizi kısıtlıyorsa; Tedavi için bir Plastik cerraha başvurmanız gerekiyor.
özet ergenlikten beri varsa jinekomasti değil. ancak göğüslere yüklenip egzersiz yaparsan daha da belirirler.vee en kötüsü zayıflasnda geçmezler. diyor
doğrumu ya bu zayıflayıncada geçmiyor mu illa ameliyat mı? doktor öyle yazmış.
tamamını okumak isteyenlere link :http://www.doktorsitesi.com/makale/jinekomasti---nedenleri-ve-tedavisi
hocam görüntüde bozukluk yoksa jinekomasti olsun olmasın farketmez merak etmeyin. eğer hormon tedavisi yada steroid filan kullanmazsanız büyümez zaten hep öyle kalır ki jinekomasti olma ihtimali düşük._____________________________
-
Bende daha fena. Vücut geliştirme ile uğraşıyorum. 100 kilodan 87 ye düştüm. Ayriyetten gögüs kaslarımı da belirginleştirdim. Ama şu meret geçmiyor. 100 kilo iken nasılsa şimdi de aynı. Ayrıca gogus kaslarımı geliştirdigim için daha çok öne çıktılar. Ameliyat şart gibi. _____________________________ Bu kadar referansa rağmen bir ürünü haklı yere geri iade almadım diye forumda bir üye tarafından dolandırıcılıkla suçlanıyorum. Beni bilen bilir satışlara devam.
Benzer içerikler
- sustanon kullananların yorumları
- protein tozu sivilce yapar mı
- en iyi lor peyniri markası
- macfit pt ücretleri
- power plus sertleştirici yorumları
- ev tipi koşu bandı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt