Şimdi Ara

Düz gidemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 4-5 ay önce gaza bastığımda arabam bir sağ bir sola çekiyordu, 15 gün önce arabanın ön takımına baktırdım ve baya eksik vardı. Rot başı rot kolları vs. eksik sorunlu olan ne varsa hepsini yaptırdım. İlk 5-6 gün çok güzel şekilde bindim arabama sonra sağ teker den her virajda ses gelmeye başladı ve hızım 40-60 arası olduğunda aniden araba sağ atıyor sonra gazı bıraktığımda tekrar aynı yerine geliyor. (Lastiğin aşınma sesi.) Dedim her halde lastiğe bir şey oldu ondan dolayı sağ sol yapıyor. Deneme amaçlı gittim çıkma lastik aldım bugün yola çıktığımda baktım hala aynı sağ atıyor ama dikkat ettim sanki direksiyonda boşluk var gibi. (Pek emin de değilim.) Şimdi sormak istediğim neden böyle oluyor? Aklıma gelenler, Lastikler hala. Sonra direksiyon kutusu en son olarak ta ön takım.
    Araç Mazda 626.



  • Hocam arabayla kaza geçirdiniz mi önceden 2.nci el aldıysan eski sahibi kaza yapmış mı kazadan dolayı bi sıkıntı olabilir.chevrolet cruze a yandan vurmuşlardı araç aynı dediğiniz şekilde sağa sola çekiyodu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direksiyonun hemen altında, hareketli mafsalın içindeki kavçuk aşınmış olabilir. Araç park halindeyken sağ sol yapın boşluk varsa dediğim olabilir.
    Bence direksiyon mafsal yerlerini bir gözden geçirin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.