Şimdi Ara

süperonline kablosuz modemim için access point tavsiyesi verebilecek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba evimde süperonline kablosuz modem kullanıyorum fakat full çekim çapı 7m(iphoneda full) onun harici tüm evde aynı güçte(1diş eksik) çekiyor fakat full çekmesi benim için önemli(ev içi duvarlar vs nedeniyle) bunu 15m ye çıkartabilecek(en az 3 duvar) bir access point tavsiyeniz var mı? kaliteli olsun da fiyat olarak sınır yoktur. teşekkürler. Araştırmalarım sonucunda şu 4 cihazı buldum hangisini tercih etmeliyim yada daha iyi bir önerisi olan var mı?

    http://www.hepsiburada.com/liste/airties-air-4400-1port-300mbps-access-point/productDetails.aspx?productId=bd303456&categoryId=410
    http://www.vatanbilgisayar.com/nbg-416n-150mbps-kablosuz-access-point_router_universal-repeater.html#genel-bakis
    http://www.vatanbilgisayar.com/wap3205-300mbps-kablosuz-n-access-point_router_universal-repeater.html#genel-bakis
    http://www.vatanbilgisayar.com/wre2205-300mbps-kablosuz-n-range-extender.html#genel-bakis



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warmkitty -- 17 Ağustos 2014; 14:45:22 >







  • Fiyat sınırı yoksa o çocuk oyuncağı aletlere, marka etiketçisi Airties ürünlerine bakmayı bırak, gerçek wireless ile tanış.

    http://www.wirelesssistem.net/UBIQUITI-UBNT-Unifi-Enterprise-UAP-LR-Long-Range,PR-136.html
  • öneriniz için teşekkürler gerçekten değişik bir cihazmış ama bir kaç farklı sitedeki yorumlara da bakıp tercihimi Airties Air 4400'den yana kullandım umarım işimi görür.
  • ürün geldi kendisi wps tuşuyla kurulumu yapamadı bilgisayara kablo ile bağlayarak yaptım. Forumlarda full çekse de internet hızı yarıya kadar azalır diyordu ben ona bile razıydım yeterki bağlansın ve kopmasın. internetten download denemesi yaptım download hızında bir değişiklik olmadı ve full çekmeye başladı cihaza 7m çapında full çekiyor eskiden bu o adada max 3 çekerdi uzak yerde çekmezdi.
  • 6-7 sene önce airties wireless modem router almıştım. çıldırtmıştı beni. umarım sizin işinizi görür ama airties ürünleri üst düzey beklentileri karşılayabilecek bir modem değil bence. draytek, cisco (Linksys), zyxell gibi markaların ürünleri hem daha stabil hemde kullanıcısını fazla üzmez. en son adsl için linksys wag320n kullanıyordum. son derece memnundum. şimdi SOL fibere geçtim verdikleri modem çok kalitesiz. bende modemi değiştirmeyi düşünüyorum ve aklımda draytek var şu anda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.