Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 Ana Konu ve Değerlendirme (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
5
Favori
29.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam kardesime hediye olarak reederin a10ix modelini aldik 470 e . ama icimde hala karamsarlik var tab4 t530 u almadigimiz icin. Sizce kotu bir tercih mi yaptik. Yarin iade edip 100 tl daha koyarak tab4 u alabiliriz. Bi fikir verirseniz sevinirim simdiden tesekkurler @nightsoldier

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle Merhaba;

    Kullanan arkadaşlara bir sorum var Çoklu Kullanıcı Modu nasıl oluyor?

    Bilgisayar mantığındaki gibi mi ? ve nasıl yapılıyor??

    Benim model T532 modeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koxalbuyuk -- 14 Temmuz 2015; 19:00:00 >
  • Arkadaşlar android cihaza ihtiyacım oldu ilk defa kullanıcam büyük bir bütcede harcamak istemiyorum ama dandikte bişeyde almak istemiyorum

    Galaxy tab 4 veya galaxy tab s t700 almak istiyorum .


    Kullanma amacım küçük uygulamalar whatsapp , instagram .

    Aralarında 400 tl gibi bir farkda var .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 720p ya da 1080p'de sıkıntı yok, ama ses kodlaması AC3 olduğunda cihaz bunu desteklemiyor diyor. MX player kullanıyorum, AC3 ses dosyalarını donanımsal olarak çalıştıramıyor muyuz, yoksa alternatif bir yazılım ile AC3 ses kodlamalı videolar da oynar mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatihto

    720p ya da 1080p'de sıkıntı yok, ama ses kodlaması AC3 olduğunda cihaz bunu desteklemiyor diyor. MX player kullanıyorum, AC3 ses dosyalarını donanımsal olarak çalıştıramıyor muyuz, yoksa alternatif bir yazılım ile AC3 ses kodlamalı videolar da oynar mı ?

    Bs Player yada vlc deneyin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kardeşim tablet istiyor şu sıralar. Bu tablet ilgimi çekti. Kullanan arkadaşlara sorum, internetten dizi izlerken sıkıntı yaşanır mı ? Ayrıca youtube vb. üzerinden müzik dinlerken aynı anda facebook vb. uygulamalar kullanırken kasma gibi sıkıntılar yaratır mı ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Am I Evil ? kullanıcısına yanıt
    O tip kullanimlarda sorun cikartmaz. Ama tabi bir ipad de degil. En buyuk sorun marketin tabletler icin tasarlanmamis olmasi.

    Sarji cok iyi giden bir urun. Gps cok iyi calisiyor. Kilifsiz kullanmama ve neredeyse her gin aktif kullanmama ragmen kasada deforme olmadi.

    En az 5 kez dusmustur. Bu fiyata bence tercih edilebilir bir cihaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bana kalsa ben fazla uygulama yüklemeyeceğimden ipad alırım fakat kardeşim arttırılabilir hafıza istiyor ve yatay tablet istiyor. Bu yüzden pek seçeneğimiz de yok. Eğer dediğiniz gibi kasma vb. durumlar olmazsa almayı düşünüyorum. Zaten yapacağı şey internette dizi izlemek, youtube ve facebook. Yorumunuz için teşekkür ederim.
  • ben cihazı alalı çok olmuyor, ama tek gördüğüm sorun, yavaş şarj olması diyebilirim, bütün gece şarjda kalınca ancak %100 şarj oluyor, sizde de böyle mi ? bunun haricinde fifa 15 ve simcity en çok oynadığım oyunlar, herhangi bir oyun ya da uygulamada kasılmadı hiç, 64 gb hafıza kartı takılı üzerinde, 720p'de sıkıntı yok, 1080p biraz kasabiliyor.. bir de AC3 formatında ise ses dosyası, mx player da sesler gelmiyor dizi izlerken.
  • Güncelleme gelen varmı.saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tableti alırsam chrome ile online rahat film dizi izleyebilir miyim. sadece dizi film ve bazı kitap uygulamaları için tablet almayı düşünüyorum. aslında ipad alma hayalim vardı ama online film dizi izlemede problem çıkarabilir diye düşündüğümden androide döndüm. samsung 10.1 inç tab 4 almak istiyorum. oyunla filan işim yok. film izlerken kasma yapar mı, performansı nasıl. film izleyen arkadaşların yorumlarını alabilir miyim.
  • aliriza81 kullanıcısına yanıt
    Orijinalden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 0:39:56 >
  • Tab 4 7" ile 10.1" arasında kaldım. Kullanım amacım dizi,film,youtube ,office programları ve çok az da olsa oyunlar. Sizce 10.1" mi 7" mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rzaali. kullanıcısına yanıt
    Buyuk ekranin avantaji baskadir. 10" olani tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradaki 100tl farka değermi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatihto

    720p dizilerde hiç sıkıntı yok, 1080p'lerde çok fazla aksiyon var ise hafif kasma oluyor.
    AC3 formatındaki sesleri MX player ile çalmıyor. AC3 formatı desteklenmiyor diyerek sesi vermiyor belki farklı bir uygulama ile izlenebilir bilmiyorum denemedim henüz..

    eğer şu sitede şu linktekini dene var mı bir sorun diye spesifik olarak merak ettiğin bir yer var ise liniki at pm'den bakayım var mı bir sıkıntı

    cevap için tşk ederim dostum.

    işin doğrusu ben genelde youtube videoları izliyorum, sanırım youtube.da bir sıkıntı yok. film izleme olayında da googleda "film izle" diye yazdığında ilk sayfada çıkan sitelere giriyorum. o sitelerin birkaçında problemsiz izleyebileceksem sorun yok. benim tek korkum, chrome.u açtığımda sayfanın kasım kasım kasılması ve filmi oynatamaması. geçen sene piranha marka bi tablet aldım yeğene, tablet facebooku bile açmıyor, dokunuyorum dokunuyorum algılamıyor, tabletten soğuttu beni :)

    ayrıca şu sorunun cevabını bi türlü net bulamadım; tablette kullanıcı hesabı olayı var mı. yani ben tableti farklı bir oturumla kullanıp oturumu kapatıp evdeki diğer kişilere kullandırabilir miyim. sonuçta facebook, twitter vb uygulamalara dokununca çat diye açılıyor. tableti ortak kullananlar bu sorunu nasıl hallediyorlar.




  • Orijinalden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 0:40:6 >
  • Rzaali. kullanıcısına yanıt
    Orijinalden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 0:40:18 >
  • sorusu olan varsa cevaplayabilirim 4 aydır kullanıyorum
  • Neredeyse her ülkeye yeni sürüm çıktı (5.0.2) hala tr gelmedi. mail attım samsung a bununla alakalı bilgi veremiyoruz diyorlar. sinir oldum ya...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.