Şimdi Ara

Görüntülü görüşme destekli 2. telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Görüntülü görüşme destekli uygun fiyatlı mümkünse sıfır ne alabilirim. G2 bi halta yaramıyor malesef. Radyoyu çıkarıyorlar, görüntülü görüşme de kalktı artık android kullanmayacağım. O yüzden görüntülü görüşme için hem 2. hattımı takacağım hem de görüntülü görüşme yapabileceğim bir telefon arıyorum. Zamanında indirimde 808 almadığıma çok pişmanım. Nokianın son asha vs. serilerindede kamera bile yok önde galiba. Androidde de bi samsungda var. Ama samsung da almam, hele android hiç almam. Şarjı dayanan bişey olursa iyi olur. Annemde tuşlu c5, kaerdeşimde s3 mini var ama ben arayamadığım gibi onlar da beni arayamıyor. Çin malı filan da olur yeterki görüntülü görüştürsün. Ne önerirsiniz.



  • Hocam g2 ile s4 takas edebilirsiniz.Belki ustune para bile alirsiniz.Ortadaki yazilari atlamistim hocam kusura bakmayon.Nokia nin eski modellerinde var 3g



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurayaNerdenÜyeOluyoruz -- 16 Ağustos 2014; 18:36:51 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız için teşekkür ederim. Ancak önce S3, sonra s3 mini ile samsungtan bir kere ağzım yandı. Bir daha bulaşmak istemiyorum. Bir ihtimal note 4e geçerim belki ama zor. Androidte sanırım discovery ve samsunglarda var bitek nedense. Ama android 2. telefon olarak kanser eder. 2. el bakıyorum ama işe yarar bir telefon da aklıma gelmiyor. N8 taşımak için çok ağır. 808 de gereksiz pahalı satıyorlar. Samsungun aptal (akılsız) telefonlarına baktım ama 5610 ve 5611 var onlarda önde kamera yok. Nokianın nerdeyse hiçbirinde kalmamış. Windowslu olanlarda zaten arama yok diye biliyorum. Canım çok sıkkın. Şeytan diyor sat g2yi discovery 2 al. Ama bu şarja alışınca diğer telefonlar da zor gelecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 16 Ağustos 2014; 20:05:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kesbi

    Cevabınız için teşekkür ederim. Ancak önce S3, sonra s3 mini ile samsungtan bir kere ağzım yandı. Bir daha bulaşmak istemiyorum. Bir ihtimal note 4e geçerim belki ama zor. Androidte sanırım discovery ve samsunglarda var bitek nedense. Ama android 2. telefon olarak kanser eder. 2. el bakıyorum ama işe yarar bir telefon da aklıma gelmiyor. N8 taşımak için çok ağır. 808 de gereksiz pahalı satıyorlar. Samsungun aptal (akılsız) telefonlarına baktım ama 5610 ve 5611 var onlarda önde kamera yok. Nokianın nerdeyse hiçbirinde kalmamış. Windowslu olanlarda zaten arama yok diye biliyorum. Canım çok sıkkın. Şeytan diyor sat g2yi discovery 2 al. Ama bu şarja alışınca diğer telefonlar da zor gelecek.

    Valla cikilmaz bir problem icindesiniz.Aklika mantikli bir cozum gelmedi acikcasi.Umarim en kisa zamanda sorunu halledersiniz.G2+para verip note3 e gecebilirsiniz aslinda ben gayet memnunum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dark evo e40 siparişi verdim. G2'yide satacağım. Lumia 525 ile ikisini kullanacağım. Herkese iyi forumlar.
  • Skype uzerinden neden gorusmuyorsunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Inque

    Skype uzerinden neden gorusmuyorsunuz?

    Daha önce 50 kere açıkladım ama bir daha yazayım. Çünkü ben malesef Türkiyede yaşıyorum. Dolayısıyla mobil internetle görüntülü görüşme hayal. Hem hız, hem kota, hem maliyet olarak. Ayrıca her arayacağım kişiye internet bağlatacak kadar zengin de değilim. Yine ayrıca mesela anneme akıllı telefon alıp skype mı açtırcağım. Sms bile okutamıyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.