Bildirim
PES 2015 ve FIFA 15 Rekabeti Bu Yıl Nasıl Olacak?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
FİFA 15 bu yıl ezicek pes'i
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pes teq atar
bu sene fifadan ümitliyim hem süper ligde var -
FIFA : FUTBOL SIMULASYONU
PES : ARCADE FUTBOL -
2014te fifa bariz öndeydi. Bakalım 2015 nasıl olacak ;)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
pes gitgide zayıflıyor, fifa ise tam tersi.
tr ligi için ben fifa alacağım -
Turkiye'de PES satislarinin FIFA'dan dediginiz gibi yillardir cok fazla olmasiyla ilgili bir kaynak var mi
Pes 2014 tamamen hayal kirikligiydi hala ps kafelerde pes 2013 oynanir. Tek istedigim 2013 u biraz daha gelistirip hatalari azaltip yapmalariydi o zaman muazzam olurdu. Fifayi sevmedigim icin oynamiyorum onun hakkinda yorum yapmiyorum.
hiç bir ps kafede pes14 oynayan görmedim 13 oynuyolar fanboylar. Fıfa bariz bi şekilde önde. atmosfer ve grafikler, oynayış aklınıza gelebilecek her şeyi ile Fıfa, 10 adım önde -
pes2014 bir kere oynadım o grafikleri gördükten sonra bir daha yüzüne bile bakmadım. Pes2012 den 2013 e geçerken oyun adeta çağ atlamıştı.Oynanabilirlik,gerçekçilik,pozisyon çeşitliği artmıştı.Yine bir sürü saçma sapan hatalar,eksiklikler vardı ama oyun değiştiğini belli ediyordu. 2014 ise tam bir hüsran.
Umarım pes2015 oynanış olarak 2013 tarzında olur. Bu sene de fifa bir adım önde olur gibi geliyor -
Fifa pese göre son yıllardan çok güzelleşti. Birde Türkiye ligi var. Bu sene pese yine el sürmem gibi geliyor. Pesin izlediğim videoları zaten bu senede o kadar yok şöyle iyi olacak yok böyle güzel olacak demelerine rağmen 2013 ve önceki oyunları kadar iyi olmayacağını gösteriyor.
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
İnsanlarımız oyuna bakmıyor ki, tutturmuş PES diye FIFA yı oynamıyor, FIFA her turlu daha iyi bunu bi kabullenemediler.
İki oyununda sempatizanı değilim ama 2014'te FİFA'nın bariz bir üstünlüğü vardı. PES çok büyük bir hamle yapmalı eskisi gibi oynanabilmek için. FİFA gene alır diyorum 2015te de, tabi belli de olmaz bu işler. Oyunlar çıksında bir bakalım -
World of warcraft !! -
Pes bildiğin çocuk oyunu. Ara pas atıyorsun kaleden kaleye. Fifa öyle mi ? Fifa oynaması zordur. Pes'i pes 2014 çıkınca bıraktım fifaya bakayım diye. Gerçekten 10 numara herşey. Bu sene Süper ligde var. Alın oynayın
FIFA 15 'in köpük videosu yayınlandı mı? Ben göremedim öyle bir haber ve video
Pes i geniş kitlelere sevdirmek adına Fifa ya uyarladıklarından beri başı Fifa çekiyor. Ancak şu görüntülere bakıyorum, yine pes yine pes doğrusu -
PES 14'ün psn plusta bedeva verilmesi ve FIFA'yı da kendim almamla iki oyunu da ps3'de deneyimleme fırsatım oldu ve PES 14 cidden rezaletti.PES 13 de çok daha arcade kalıyor FIFA'ya göre, PES 13'te 8-9 gol oluyordu bir maçta.FIFA artık oynanış kısmını atlayıp, daha böyle ayrıntı işlere döndü, yüz hareketleri, hakemin çizgi çekmesi falan.Ayrıca FIFA'nın maç sunumu da bir tık ilerde PES'e göre.Bu Gol Çizgisi Teknolojisi niye geldi, sırf sunuma daha çok tat katmak için.Uzun senelerdir ben FIFA'yı tercih ederim, ki hala da öyle devam edicem gibi görünüyor.Tabii herkesin oyundan zevk aldığı kısımlar ayrıdır, herkes istediğini oynar, arcade tarzı sevebilir yani burda fanboyluk yapmanın lüzmunda yok açıkçası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 16 Ağustos 2014; 17:58:49 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- akrep oyuncu koltuğu
- half life black mesa
- fsr 3
- ghost of tsushima pc
- microsoft flight simulator sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X