Şimdi Ara

Fotoğraf düzenleme uygulaması Afterlight Android için indirmeye sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Fotoğraf düzenleme uygulaması Afterlight Android için indirmeye sunuldu





    iOS platformunun beğenilen fotoğraf çekme ve düzenleme uygulaması Afterlight, Android kullanıcılarının da beğenisine sunuldu.




    Uygulama oldukça sade ve basit ara yüzü üzerinde kişilere çektikleri ya da cihazlarına ekledikleri fotoğrafları 15 adet düzenleme aracı, 59 adet filtre seçeneği, 77 adet çerçeve ve 66 adet kaplamayla düzenleme imkanı tanıyor. 




    Aynı zamanda içerisinde kesme / döndürme araçları bulunan Afterlight, hazırlanan fotoğrafları Facebook, Twitter, Flickr ve Instagram gibi servislere de aktarabiliyor. Uygulama 2TL fiyat etiketine sahip.








     

     

     








  • Milyon tane bedava dağıtılan başarılı seçenek içinde markette paralı girerek şimdiden ölü doğmuştur. Anlaşılıyor ki iyi program yapmak önemli değil önemli olan bunu sunuş biçimin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melancohly -- 16 Ağustos 2014; 12:24:07 >
  • nu ugulamayı ipad imde kullanıyodum androide gelince telefonum içinde aldım fiyatı ios la aynı ama nedense double exposure özelliği yok

  • Aviary var Vsco var nefis ücretsiz ve benzer özelliklere sahip yine kullanışlı görünümle. Gereksiz buluyordum Afterlight'ı zaten.

  • merhaba bi sayfam var ve 400 kişiye ulaşırsam hediye makro filtre alacagım. suan 292 kişi lütfen destek verin. teşekkür ederim. https://www.facebook.com/pages/Amat%C3%B6r-Foto%C4%9Fraf%C3%A7%C4%B1l%C4%B1k/483313008438669?ref=hl

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.