Şimdi Ara

NHL 15 için İki Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      EA Sports'un geliştirdiği yeni nesil buz hokeyi oyunu NHL 15, yeni neslin getirdiği avantajları fazlasıyla kullanan oyunlardan biri. Ülkemizde çok fazla oynayanı olmasa da çoğu ülkede merakla beklenen bu yapım için geçtiğimiz saatlerde iki yeni oynanış videosu yayınlandı. 
     
         Yayınlanan videoda oyunun sunduğu gelişmiş forma modellemelerinin ve pak fiziğinin gerçekten etkileyici olduğunu görebiliyoruz. Eğer farklı bir spor oyunu arıyorsanız NHL 15'i kesinlikle tavsiye ederiz. Oyunun yayınlanan oynanış videolarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
     









  • Hay aşşağınıza be, her haber böyle aşşağıdan ulaşabilirsiniz, ne aşşağıda video gözüküyor ne resim 5 yıldır çözemediniz şu sorunu.
  • Hokeyle ilgim hiç yoktur ancak inceleme puanlarına ve oyunla ilgili yapılan yorumlara bakınca EA'in NHL serisinde başarılı bir iş çıkardığını görüyorum,futbol ve amerikan futbolundada oldukça başarılılar ancak NBA Live serisi rezalet Amerika merkezli bir şirketin Amerika'nın en çok izlenen sporlarından birine bu kadar kötü oyun yapması ilginç gerçekten.2K serisinden memnuyetsiz değilim ancak rekabet şart.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.