Şimdi Ara

2si1 'Bastımı gider' Teknoloji ve Oyun programı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
4.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vamp

    Quantum breakteki kurgu güzel diye uncharted 4 ten daha mı güzel oldu yani. Acayip acayip yorumlar görüyoruz. Bazen arkadaşlarıma Uncharted 4 ün oyun olduğunu bir kaç dakika anlatmak zorunda kaldığım oluyor. İnanmıyorlar çünkü. Acaba xbox platformu üzerinde tanıtılan böyle bir oyun varmı? Eğer bu oyun quantum break ise grafik seviyesinde uncharted ile denk değiller. Eğer duyurusu yapılmış olup benim kaçırdığım bir oyun var ise mesajımı alıntılayın. Kıyaslamanızıda uncharted ile yapın.

    Quantum Break'i Fear 3'e çok benzetiyorum şahsen.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu 100 wattlık usbler çarpmasın bizi :D

  • 2si1 'Bastımı gider' Teknoloji ve Oyun programı


  • quote:

    Orijinalden alıntı: Abehesti

    Mesut bey Türkiye'deki gibi demiş. Türkiye'deki polisin müdahalesi bu olaylardaki müdahalenin yanında devede kulak. Nasıl kıyas anlamadım.

    Turkiyedeki polis terörü ne çabuk unutuldu. Gezi olaylarında 8 kisinin gözü cikti ve 4 kişi oldu Taksim'de. Eli kolu kirilanlar, vücudu yananlar (TOMAlar kimyasal sıkıyordu) ve daha neler. Adamlar sokak köşelerinde, kameralar ortada yokken linç ediyordu vatandaşı.

    ABD polisi oldu olası hep serttir. Bunda da ülkedeki suc işleme kapasitesi ve silahlanma ozgurlugudur. Herkesin belinde tabanca var ve hu anayasal hak. Daha tedbirliler ama bizimkilerin barbarligi cok baska sey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bkaakco

    Umarım Directx 12 için yeni ekran kartı gerekmez ve dedikleri gibi olur. Tabi oyunların tam desteği biraz gecikecektir.

    Dx11 destekleyen kartların hepsi 12 destekleyecek. Hatta bu yüzden dün gtx760 alabildim. (Umarım yanilmiyorumdur)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok dolu olmuş video

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • simbolmina kullanıcısına yanıt
    Kıyas yapmıyor isen neden o lafa alındın. Ayrıca Şeref diye isim konuluyor şerefsiz deyince küfür mü oluyor? Aynı imiş heykel yıkacak diye adam öldürmüşmüş he deyip geçiyorum sana. Başın sıkışınca o katillerden yardım dileme ama tamam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talha Aynacı'nın olmadığı 2si1'e 2si1 demem arkadaş

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Abehesti

    Kıyas yapmıyor isen neden o lafa alındın. Ayrıca Şeref diye isim konuluyor şerefsiz deyince küfür mü oluyor? Aynı imiş heykel yıkacak diye adam öldürmüşmüş he deyip geçiyorum sana. Başın sıkışınca o katillerden yardım dileme ama tamam 



    Sorun surekli "biz" ve "onlar" olması. Mazlum her yerde mazlum zalim her yerde zalim. Insan merkeze alınıp ona gore önlem alınmazsa hangi devirde kim gucluyse digerini ezer. Bugün bana yarın sana. Hukuk ve insanca yasama hakkı hepimize lazım. Hangi devirde kim hep hükmetmiş.

    Aramızda bir fark varsa onu da soylim. ABD polisi şiddet uygularken medya yaşananları gizlemiyor ve çarpıtmıyor, devlet başkanları çıkıp evinde zor tuttugumuz yüzde ellimiz var deyip beyazlara çıkıp vatandaşları linç edin demiyor. Ben gene de buyuk bir felaket yaşanmamış olmasından memnunum. Hem Türkiye'de hem ABD de.

    Şeref, onur gibi kavramlar da kitle yönetmek icin kullanılan kavramlardir. Dik durduk, serefliyiz, namusluyuz, kutsala sahip çıktık vs. Tarih boyunca hep boyle oldu. Ben insan haysiyetine elbette inanıyorum ama kahramanlık, vatan millet Sakarya, cihatcilik bana insan gutmekten baska bir sey ifade etmiyor. Herkesin hür iradesi var, isteyen istediğine inanır elbet.

    Cok farklı kanallardan bakıyoruz. Sen biz onlar dedikce de anlaşamayız. Yaz istersen de daha cevap vermeyi düşünmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ferrari Şahin videosunda koptum. Cidden PS4 fark atıyor. Uncharted 4 gibi oyunların çıkışı ile fark iyice büyüyecek gibi görünüyor.



    Golf club PS4 1080p. xbone 720p

    Metro Redux PS4 1080p, xbone 912p



    Satış rakamlarında da PS4 7 ay üst üste xbone'ı kendi evinde Amerika'da tokatlamış. Amerikalılar bile xbox'ı istanbul -nickli kişi- kadar savunmaz :D


    http://www.gamecrate.com/npd-reports-sony-wins-july-ps4-last-us-remastered/

  • bu arada amd radeon r 9 285 yerine gtx 285 diyorsunuz ve farkindada degilsiniz gibi geldi arkadasda uyarmiyor hep gtx 285 dediniz

  • geleneksel intel koyunkıprma şenlikleri başlamak üzere, işlemci yanında anakart ve ram'i değişecek, hem etinden hem sütünden hem yününden... hiçbir şeyi şansa bırakmıyorlar..

  • Sony nin kendisi bile itiraf ediyor ama Mesut Cevik hala PS4'un %50 daha guclu bir konsol oldugunu savunmak da israr ediyor.PS4 %50 lik shader sayisini GPGPU olarak kullaniyor ve bunu itiraf eden konsolun mimari Cerny ve Yoshida.
    http://www.vgleaks.com/playstation-4-balanced-or-unbalanced
    http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-face-to-face-with-mark-cerny

    GDDR5 Ram ve OGL API yuzunden o kadar gucsuz bir CPU'yu GPGPU kullanmadan piyasaya suremezsin oyunlar 720p de bile cikmaz.Eminim ki Mesut Cevik de bunun farkinda ama bi turlu soylemek istemiyor.Nedenini bilemiyorum.





  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.