Bildirim
Dark Souls II - Crown of the Sunken King İnceleme
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kesinlikle oynamaya değer bir oyun denemek lazım ve ne kadar daha zorlaya bilecekler artık merak ediyorum :) _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur. -
aslında oyun serisi yapsanız çok iyi olur
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Merhaba. Oyunda acele ediyorsunuz gibime geldi, bölüme nasıl girildiğinden itibaren başlasanız daha güzel olurdu bence. Ejderha gördünüz ama hiç yorum yapmadınız, ne bilim insan heyecanlanır.
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Mobilde izleyemiyorum;
Diğer BSC videolarını izlerken hiç bir problemim yok. Garip olan ise sadece ses geliyor o sırada telefon kapanıyor. Sesi kapatmadan telefonumu açamıyorum ki telefonu açamadığımdan sesi kapatmam mümkün olmuyor._____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
5 dakikalık inceleme mi olur? yapmasanız daha iyi olurdu
1 saatlik mi inceleme olacak DLC için. IGN gibi milyar dolarlık şirket bile 3 küsür dakikalık inceleme yapmış. youtube kanalı mı burası 2 saatlik inceleme yapsınlar.
Merak ettiğin neyi anlatmadılar mesela?
Şu youtuber beyinliler şu siteden gitse de kurtulsak bi zahmet._____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
selamun aleyküm arkadaşlar, bu forumda birden fazla ingilizcesi çok iyi olan oyuncu gurubu insan var. Bende The elderscrolls skyrim oyunun dlc 'si dragonborn dlc sini türkçeye çevirmeye karar verdim. Bana katılmak ve destek ve fikir vermek isteyen olursa
lütfen bu sayfayı ziyaret etsin.
http://forum.donanimhaber.com/m_96360473/f_//tm.htm#96470077_____________________________ -
nasıl indiriyoruz ? _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler