Şimdi Ara

Aile için araba tavsiyesi (Alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Edit: 2013 Peugeot 301 1.6 HDI Active alındı.

    Merhaba arkadaşlar. 1 hafta içinde araba
    almayı planlıyoruz fakat kafamızda somut hiç bir şey yok. Cruze a baya yakınlaşmıştık o da Türkiyeden çekilmiş. Elden çıkarmada dezavantaj olabilir diye uzaklaştık biraz. İnternette araştırdıkça daha çok içine gömülüp marka modellerin arasında kayboluyorsun. Sizden bu noktada yardım istiyorum.
    Bütçemiz 30000 TL. Uygun seçenek halinde 2000-3000 TL daha arttırılabilir.
    Kriterlerimiz sedan yada geniş iç hacimli hatchback olabilir. Dizel olmasına gerek yok, çok fazla km yapılmayacak.
    Çok eski model olmayıp bizi üzmeyecek bir araç arıyoruz.
    Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zabidor -- 28 Ağustos 2014; 0:25:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-fiyat-dustu-ilk-gelene-35000-tl-ye-veriyorum-172836175/detay

    Şu araç için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar. Bilgisi olanlar cevaplayabilirmi. Gerek Km'si Modeli gerekse dış görünüşü nedeniyle etkiledi beni. Ama teknik olarak hiç bir bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Aynı civarda butcem var lancer guzel fakat ikinci eli cok da iyi degil. Zaten fiyatlar ucmus gitmis... bu aracin sifirini yilbasindan once bu rakamlara veriyorlardi. Bu butceye yine en uygun arac cruze gorunuyor. Ama alinacaksa 124hp olani alinmali. Diger bir secenek h kasa astra olabir veya eski kasa focus. Ama butceyi 35 bin civarina crkmek gerekir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende biraz araştırmam sonucu Lancer ın içeriye çok motor sesi aldığını öğrendim. Aile için uygun olmaz sanırım
  • Güncel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2005-2006 model Peugeot 407 bakabilirsin hem içi çok geniş tek sıkıntısı altı biraz alçak ve biraz fazla yakıyor
  • 2013 model symbol
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-otomatik-hatasiz-full-servis-bakimli-masrafsiz-174206151/detay/

    Bu aracı görmeye gideceğiz bugün. Satıcıyla konuştum çok temiz olduğunu iddaa etti. Gidip göreceğiz bakalım. Tek çekincem otomatik vites olması.
    Fordlarda otomatik vites nasıldır acaba? Sıkıntı çıkarırmı bize ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • bu ne be? 110.000 km'de sıfır kokusu üzerinde diyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rindaman

    bu ne be? 110.000 km'de sıfır kokusu üzerinde diyor...

    Ne yalan söyleyim arabanın içide dışıda gerçekten çok temizdi.En ufak bir lokal boya dahi yoktu. Fakat yaptığımız test sürüşünde yüksek hızlarda (130'dan sonra) aracın içinin çok gürültülü olması nedeniyle vazgeçtik. Ve aracın içide çok boştu. Arka camlar bile, 15 seneki arabalarda olmayan, manuel sistemde açılıp kapanıyor. +Km de 45-50 Kuruş yaktığını görünce vazgeçtik.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-bu-fiyata-daha-temizi-yok-154899288/detay/

    Şimdide şu aracı takibe aldık. Yarın gidip görücez bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Plaka ve şasi sorgulatın, araba karnesini de en iyi sigorta acentası çıkarıyor. Noterde dümene gelmeyin, anahtarı ruhsatı teslim alın parayı öyle elden teslim edin.

    Gerçi araba satan insanlar açısından durum noter safhasında daha kritik olabiliyor ama neyse.

    Şimdiden güle güle kullanın...
  • ford mondeo ghia 2.0 al derim dizel ve içi geniş D segmenti bir araba.Çok yakar ama dizel olmasıyla sizin kafanızdaki rakama denk gelir 1.6 benzinli gibi düşünün yani.Vergisi biraz fazla olur ama değer ferah ve deri elektrikli koltukları var
  • Toyota avensis peugeot 407 citroen c5 gibi d segmentibsedan araçlar tercihinin olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada marka fanboyluğu yapıp isim vermeyeceğim zira Alman araçlarının fiyatlarından dolayı çok daha kaliteli olduğunu savunan pekçok arkadaşımız mevcut forumda.

    Ben mevcut teknolojik gelişmelerle birlikte artık otomotiv şirketleri arasında 10000-12000 TL'lik farkların olmasını kabul etmiyorum.

    İkinci elde önerim mutlaka düşük klilometreli araçlara bak, önceliğin hep yıllık 15000 KM'den fazla yapmamış araçlar olmalı.

    Ayrıca aracı almadan önce de çok iyi kontrol ettirin.

    Zamanında ben de 4-5 tane sıfır hatasız olduğu iddia edilen aracı servislere gösterdikten sonra krediyle beraber sıfıra yönelmiştim, bizim halk arasında dürüst insan bulmak çok zor artık.
  • ben vectralara bakıyorum hatta bir tanesini 3 saatlik yoldan görmeye gideceğim. o fiyatların bi tık altına elegance donanımlıları var. incelemelerim sonucu 1.6 motorun yetersiz kaldığını ama konfor ve donanım olarak o fiyatlara rakipsiz olduğunu birçok forumdan ve farklı kişilerden okudum. isterseniz sizde bir inceleyin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muskeder kullanıcısına yanıt
    Önerileriniz yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Çarşamba günü linkini attığım megane'ı ekspertize sokacağız. İnşallah bir sorunu bir aksiliği yoksa anlaşıp alacağız nasipse.
    Bu arada muskeder arkadaşım 2006 yılında 0 km vectra almıştık. O zamanda ehliyetimi yeni almıştım. 4 sene kullandık vectranın yeri bende ayrıdır. Fakat seninde dediğin gibi çok konforlu çok keyifli olmasına karşın 1.6 motor o kasaya yetmiyor ve bu da yakıt sarfiyatı yönünden olumsuzluğa neden oluyor. Ayrıca yedek parça ve servis fiyatları da aşırı yüksek. Bu nedenle bu seferki tercihimizde biraz geri planda bıraktık vectrayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar maddi menfaatlerini artık herşeyin üzerinde tutar olmuşlar. Adamla 3 gün önce konuştuk. Şehirdışındaymış, çarşamba günü için sözleştik. Arabayı ekspertize sokup, dediği gibiyse alacaktık. Bugün arıyorum adamı yarın için kaçta buluşuruz diye, adam diyoki biri 35.500 verdi sattım. 500 tl için verdiği sözü hiçe saymış adam. Neyse hayırlısı değilmiş diyip kapattım
    En çok canımın sıkıldığı noktada, biz bu adama güvenip 3 gündür bir tane ilana bakmadık. Hatta acil araca ihtiyacımız olduğu için gidip araba kiraladık perşembe gününe kadar. Sonuç, yine başa yani işin en sıkıcı bölümüne döndük ....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zabidor -- 19 Ağustos 2014; 21:13:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008 Toyota Auris lere bakin derim cok kaliteli ve saglam aractir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Naut1lus

    İnsanlar maddi menfaatlerini artık herşeyin üzerinde tutar olmuşlar. Adamla 3 gün önce konuştuk. Şehirdışındaymış, çarşamba günü için sözleştik. Arabayı ekspertize sokup, dediği gibiyse alacaktık. Bugün arıyorum adamı yarın için kaçta buluşuruz diye, adam diyoki biri 35.500 verdi sattım. 500 tl için verdiği sözü hiçe saymış adam. Neyse hayırlısı değilmiş diyip kapattım
    En çok canımın sıkıldığı noktada, biz bu adama güvenip 3 gündür bir tane ilana bakmadık. Hatta acil araca ihtiyacımız olduğu için gidip araba kiraladık perşembe gününe kadar. Sonuç, yine başa yani işin en sıkıcı bölümüne döndük ....

    Aynısını bana da yaptılar.. hatta adam benim vereceğim fiyata almış aracı çok sinirlenmiştim... Öncelikle araç alırken çok çok uzun yıllar binmeyi düşünmüyorsanız kesinlikle tutulan bir marka ve kasayı almanızı öneririm.. O fiyat civarı honda civic 2007- ford focus 2010- opel astra 2009,2010- volkswagen jetta 2007-2008




  • bende aynı durumdayım.... aile genişleyince bagaj falan yetmez oldu. bir bebek arabası atıyorsun valiz koymaya yer kalmamış. bagaj hacmi geniş ve biraz daha esp vs gibi güvenlik özellikleri olan bir oto arıyordum. ite kaka 30 bin civarı bütçe yapıyorum ama nafile. azcık zorlayıp chevrolet alınır mı ki dedim, uygun fiyat yüksek donanım, birkaç tanıdık usta vardı uzak dur dedi, yedek parça pahalı, servisi sıkıntı şu bu dediler, olmadı, soğudum. sonra partner tepee nin outdoor modeline takıldım, hem geniş hem pikniğe köye gidecek araba. o zaman da 34-35 e çıkmak gerekiyor. bide panelvan hız sınırı düşüklüğü (şehir içi 50 ), yok her sene muayenesi, verginin 6 yıl sonra alt dilime düşmesi ondan da soğudum. aslında biraz daha düşük fiyata uygun olabilecek araçlar var ama onlarda bomboş, hiçbir özellik yok.... connectlerin glx ide olabilir aslında... karmaşa böyle sürüyor. galiba ikinci elde iyi birşeyler almak istiyorum diyen biri cebine en az 40 bini alıp çıkacak ama napalım o da bizde yok ...sağlık olsun




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.