Şimdi Ara

iPHONE 6 ve IPHONE 6 PLUS ALMAK ISTEYENLER KULUBU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
4
Favori
9.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ucret yuzundenmi alamiyorsunuz...?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknokaptan -- 15 Ağustos 2014; 17:07:09 >
  • Sabırsızlıkla bekliyorum almakta istiyorum ama para nerde
  • Apple eskisini getir, yenisini indirimli gotur kampanyasi yapar da iyi bir teklif verirse alacagim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekle; khanjui

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kungfukid


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ygal

    quote:

    Orijinalden alıntı: kungfukid

    quote:

    Orijinalden alıntı: teknokaptan

    Turkiyede sadece muzik yada dizi izlemek icin alan yok telefon zevk meselesi hic bir sey yuklemeden kurcalamadan isinde gucunde biri yillarca kullanmak icin tercih edilebilir evet belki fiyatlar yuksek olcak ama iphone uzun zaman kullanilicak bir telefon zevkler ve renkler.

    O dediğin hicbir şey yuklemeden kurcalamadan kullanan kişilere ayrica kızıyorum tuketim çılgınlığı yüzünden apple a o kadar para veriyorlar aramaktan mesaj atmaktan baska bir özelliğini kullanmiyorlar halbuki samsung BİLE o işi görür hunharca kullanilmazsa android de uzun zaman bizi yarı yolda bırakmaz
    Tabi dedigin gibi zevkler ve renkler isteyen istedigi kadar para bayilabilir

    Tuketim cilginligi ile ne alakasi var? Tuketim cilginligi alakasiz her zamanda telefon almak demektir; hastaliktir. Ben de 2.5 yili askin zamandir 4s'e toplasaniz 5 uygulama yuklemisimdir ama telefonu kamerasindan her seyine kaliteli bir numara diye aldim zamaninda ve hicbir konuda da yuzumu kara cikarmadi, bekledigimin uzerini bana verdi bu urun. Bu mu tuketim cilginligi? Kaldi ki hocam iPhone'da boyle sure kullanimi bir tarafa mukemmelden ote teknikservis musteri memnuniyeti kavrami var. Turkiye de bile bu sistem guzel sekilde calisiyor konustugum gordugum kadari ile arkadaslarimla. O isi bile goren Samsung'u aldigimda telefon bozuldugunda nereye goturecegimi bilmiyorum. Hadi goturdum adamlarin bana yapacaklari muameleyi bilmiyorum. Hadi lehime karar verdiler bu sefer yeni urun alma isleminin ne kadar surecigini bilmiyorum. iPhone'da bir sikinti mi var alin randevu goturun Apple Store'ye size 30 saniyede yeni telefon versinler.... Ben musteri olarak daha ne isteyim. Ve hatta tablette iPad laptopta Macbook'lar varken gidip niye baska marka alip kendimi rezil edeyim.

    Bana göre çılgınlık ihtiyacindan fazlasina para vermektir yani sadece kamerasi icin arama yapmak için telefon almak bu kategoriye girer
    Servsine lafım yok hak veriyorum ozellikle tr de samsungun sony nin servisi pek iyi degil ama sadece bozulunca verecekleri destek icin telefon aliyorsaniz bişey diyemeyecegim
    Servise ozellikle kronik sorun varsa ihtiyacimiz oliyor ki iphone da da wifi çekmemesi gibi sorunlar oluyor yani servise o kadar önem vermek yeirme sorunsuzunu yapmak daha mantikli degil mi
    Ayrica her servis sorunlarin çoğuna kullanici hatasi der ve para koparmaya çalışır
    Ürünün sorunu sizim hataniz degilse ve yapilamiyorsa yenisini verme süresi bildigim her serviste 30is günüdür (30 is gunu yapilamazsa yani)
    Ipad ve mackbook konusuna girmiyorum ben de ipad mini kullaniyorum dolayisiyla iki sistemi de yakından taniyorum

    Muzik kalitesi ve daha onemlisi muzik arayuzleri. Gayet toplu ve album kapaklari ile muthis gorunuyor. Muhtesem bir organizasyon ornegi. Ben iPhone'dan once de iPodk ullandim. Suan bunlarin bir onemi yok ama o zamanlar artiydi. Bunun yaninda Facetime kalitesi. Benim cevremdeki 10 kisiden 9 tanesi Apple urunu kullaniyor hocam. Facetime'nin yeri benim icin asiri yukarilarda. Ben de mesela asla telefonda dizi film izleyemem hatta oyun bile oynamam Akilli telefon var diye gramina kadar somurmek zorunda degiliz. Herkesin ihtiyaclari ve bakisi farkli. Insanlar madem medya ve oyun amacli telefon kullaniyorlar o zaman gitsinler Sony Playstation Portable alsinlar derim ben de..

    Servis icin kronik problemlere de gerek yok. Benim tecrubelerim yurtdisina dayanakli. Sadece basit bir yazilim versiyonu uyusmazligi uzerinden Apple Macbook'un fani hizli calisiyor arkadasimin ve bunu Apple Store'ye goturuyor orada hatanin yazilimdan kaynaklindigini ve donanimsal bir sikinti olmadigini acikliyorlar buna ragmen arkadasim icine kurt dusup yeni urun talep ediyor ve itiraz edilmeden yenisi veriliyor. Bu Apple'nin politikasidir. Turkiye'de suan tam bu noktada degil bunu ben de biliyorum ama o noktaya gelecektir buna da eminim. Suan sadece kronik arizalarla ugrasiyor olabilirler ama Turkiye gibi musteriye deger verilmeyen yolunacak kaz gozu ile bakinilan ulkede bile bu bence buyuk devrim. Uzak da degil ayrica Turkye Apple Store da o seviyeye gelecektir yakinda.

    Dediginize katilmiyorum hocam; sorunlu cihazin tamiri beni baglamaz. Benim vaktim onemli. Ben 14-28 gun sorunlu cihaz tamiri beklemeyem. Cihaz tamiri olurken ne yapacagim ben? Bu benim problemim olamaz. Gitsin arka planda ne yapacaklarsa yapsinlar sorunlu urunumle ama o dakikada benim problemim cozulmek zorunda. Bu urunlerle profesyonel is yapan insanlar var ve kimsenin o insanlarin ekmekleri ve itibarlari ile oynamaya hakki yoktur. Diger firmalar da ben politikasini degistirmeli.. Hee zaten sorunlu cihaz tamir ediliyor; tamir edilemezse de parcalarindan yararlaniliyor. Geri kalani da geri donusturuyorlardir. Apple urunleri %100 geri donusum uyumlu bildigim kadariyla. Yani ha bozuk urunu tamir etmisin ha beni magdur edip benimi bozuk urunumu tamir edip bana vermisin. Aradaki fark ne? Sadece musterinin urununu tamir eden firma once musteriyi maymun ediyor, rezil ediyor her turlu camura yatiyor siz diretince bir ihtimal yeni urun veriyorlar. Cunku asla ilk sefer firmanin hatasi degildir. Diger ise firmanin hem bozuk urunleri minimum zararla kendine kazandirip uzerine musteriyi magdur etmeme uzerine kurulu bir felsefe benimsemis.
  • Çıktığı gün alırım online storedan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım kasası biraz saģlam olur. Şu ekran gıcırdama ve ekrana bastırınca oynama soeunu olmaz. Tabi bir de kaliteli yüksek amper bir bataryası olmalı. Bataryası iPad'ler gibi 10-11 saat değil ama en azından 6,5-7 saat kullanım süresi olmalı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frux kullanıcısına yanıt
    herkesin beklentiis o yonde hocam ins dediginiz gibi olur..
  • önce para kazanalım da, sonra alırız..
  • 5.5" haberleri doğru ise Xperia Z'den geçiş yapacağım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MesutBY kullanıcısına yanıt
    bu yil raflara cikmaz 5.5 inc dogru ise ama ocaktan sonra olucaktir ins z2de iyi telefon iyi gunlerde kullanmaniz dilegiyle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknokaptan

    bu yil raflara cikmaz 5.5 inc dogru ise ama ocaktan sonra olucaktir ins z2de iyi telefon iyi gunlerde kullanmaniz dilegiyle.

    z2 değil yahu, bildiğin Z. İlk Z. 2013 Mart'ta almıştım, hala mükemmel.

    Ama verdiğin haberi beğenmedim, en azından kasım diyordum ama hayallerimi yıktın :(

    Bilgi için teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz kardeş çıksın alcaz inşallah bi 32 lik :))
  • Yaz benide kardes 5s kullaniyorum insallah 6 ya gecis yapicaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vaybe tahminim tr'ye 3500 den falan gelir ve o paraya yazık günahır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16gb ya da 32gb farketmez 2500e kadar anında verip alıcam öteki türlü 1 ay beklerim nasılsa düşüyor hemen fiyatlar 100-200 arası
  • MesutBY kullanıcısına yanıt
    pardon hocam yanlis anlamisim.bekleyip gorucez Umarim beklesiginiz 5.5 inc en kisa surede raflara gelir diyelim:)))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deorro4

    Yaz benide
    16 gb 4.7 inc olanindan almayi planliyorum ekim sonu gibi alirim sanirim 5 i 1000 e okutabilirsem o zaman

    16 çıkmayacak diyorlar hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MixRadio

    vaybe tahminim tr'ye 3500 den falan gelir ve o paraya yazık günahır.

    Eskiden Apple srore yoktu Türkiye 2.-3. Plandaydı şimdi durum farklı. Amerikayla aynı anda satışa başlarsa şaşırmayın.

    Eskisi gibi kaçakçılardan 3500 liraya iphone 5 - 5s alacak saf kalmadı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.