Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: N73 Problemleri

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: N73 Problemleri Sayfa: <<   < önceki  7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Network KILLER

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Kasım 2006; 15:10:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

evet arkadaşlar şu an geldim servisten. bana söylenenleri aktarıyorum. Öncelikle şunu belirteyim attığım mailleri almışlar. tümünü hem de. fakat size ulaşılamadı dediler. Bu tamamen saçmalık. Cep telefonum, ev telefonum ve e-mailim olmasına rağmen bana nasıl ulaşılamaz anlayamıyorum. Tahminimce tamamen haklı olduğum için bana söyleyecek laf bulamadılar ve bunu uydurdular. Neyse gelelim gelişmelere.

30 iş günü dolduğu için değişim hakkım var bu konuda onlar da hemfikir. Ama değişim şu şekilde oluyor. kasa, tuş takımı vesairenin sizin telefondan alınması koşulu ile board yeni bir telefondan sökülüp bir araya getirilen bu parçalar sizin yeni telefonunuz oluyor. İlginç değil mi!! bunu biliyordum gerçi ama onaylanmış oldu. her neyse oradaki bayan (KVK kozyatağı) biz talebinizi iletiriz ama genelde ilk defada reddedilir. Sze numara vereyim Nokia Destek hattını arayın dedi. Eve geldim ve hemen aradım. Talebimi sisteme girdiklerini ve en kısa sürede bilgilendirileceğimi söylediler. Bu noktada "siz benim telefona demo muamelesi yaptınız. İki butonun değişmesi 45 günü sizin değiminizle 30 iş gününü kesinlikle bulmaz bulamaz. Bu nedenle de değişim talebim var" dedim.

Şimdi bekleyeceğim. bu noktada aklıma gelen bazı olumsuzluklar da yok değil ama bakalım ne olacak.

Edit: Arkadaşta k750i var adam 3 kere joystick için götürdü. 3. kereden sonra demiş ki "değişim hakkım var." Aynı hata nedeniyle 3 kere giderse servise böyle bir hak var. farklı hatalardan 5 kere giderse de benzer durum söz konusu. Adamlardan cevap "Sony Ericsson bu joystick problemini hep yapıyor bu problem giderilebilir. Değişim olmaz!!" Adam kullanamadıktan sonra ne mecburiyeti var ya! O da tüketici heyetine gidecek şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Network KILLER -- 17 Kasım 2006; 15:28:41 >

1. Elektronik ve Symbian Şahsi Paylaşım Alanım (FW Tools, Teknik Bilgi, Symbian 9.1 Programları, Elektronik, Multimedia...vs)
2. N73 Problemler, Bilgilendirme (Sık sorulanlar, FW Update) | Symbian 9.1 Program Paylaşımı (Üst Konu)
3. Unsigned Yazılımlar Nasıl Signed Yapılır? (doc dosyası) | Videolarınıza Altyazı Ekleme (doc dosyası) | NSS Kullanımı
4. Genel Hatlarıyla Multiboot DVD Nasıl Hazırlanır? (doc dosyası)

* Nokia N73 @N73ME v4.0812.4.2.1 + AD-41 + Creative EP-630 + Sandisk 2GB Mini SD
* Nokia N73 ve Mobil Cihazlar hakkında bana PM atmayınız...
Salur
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Kasım 2006; 15:29:49 

Kendi paranla rezil olmak diye buna denilir işte
Network KILLER

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Kasım 2006; 15:32:18 

Öyle valla SE de aynı Nokia da hepsinde de servise düştün mü ayvayı yedin ya. Benim ne mecburiyetim var. iş güç arasında uğraşayım bu işlerle ya.

Not: Bu dertler beni neredeyse "Binbaşı" yapacak ha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Network KILLER -- 17 Kasım 2006; 15:33:18 >

1. Elektronik ve Symbian Şahsi Paylaşım Alanım (FW Tools, Teknik Bilgi, Symbian 9.1 Programları, Elektronik, Multimedia...vs)
2. N73 Problemler, Bilgilendirme (Sık sorulanlar, FW Update) | Symbian 9.1 Program Paylaşımı (Üst Konu)
3. Unsigned Yazılımlar Nasıl Signed Yapılır? (doc dosyası) | Videolarınıza Altyazı Ekleme (doc dosyası) | NSS Kullanımı

* Nokia N73 @N73ME v4.0812.4.2.1 + AD-41 + Creative EP-630 + Sandisk 2GB Mini SD
Time2Die

16 Kasım 2006; 15:38:44 

quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

Öyle valla SE de aynı Nokia da hepsinde de servise düştün mü ayvayı yedin ya. Benim ne mecburiyetim var. iş güç arasında uğraşayım bu işlerle ya.

Not: Bu dertler beni neredeyse "Binbaşı" yapacak ha.

Az kaldı az. 1000 e ne kalmış şurda

Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır.

M. Kemal ATATÜRK
polisss

16 Kasım 2006; 20:48:17 

binbaşi olacağima telefonu almam daha iyi değil mi arkadaslar :) bu nasıl bi iştir anlamadım paranı veriyorsun adama akıllı telefon almak için sonra seni rezil ediyorlar bu da cep telefonunda bi dünya devi olan nokianın senin yetkili servisleri yapıyor olacak iş mi bu yaa??? çok tuhaf değil mi? valla ben telefon almaktan vazgeçtim hani eski bi 7210 var ya ondan kullanıyorum bozulunca yenisini almayı düşüneyim şimdilik binbaşi olmaya niyetim yok :D

emre
Network KILLER

Sisteme Gözat

16 Kasım 2006; 21:56:40 

iyi yaparsın valla. biz çektik sen çekme. Adamları da zengin etme dimi ya?

muRTah

16 Kasım 2006; 22:19:04 

quote:

Orjinalden alıntı: muRTah
........................
Hafıza Kartı Bilgilerinde de rehber kısmı "0 b" görünüyor. Nokia shop bana tel. hafızasını yedekle
seçeneğinin sadece resim, müzik, video v.s gibi şeyleri karta attığını rehberi yedeklemek için
rehbere gidip , tüm listeyi işaretleyip, "kopyala" yı seçip oradan "hafıza kartına " yı seçerek yapıldığını söyledi.
Böyle bir şey olabilir mi ?
Rehberim gerçekten uçtu mu ?
Y-Browser ile baktığımda E:\Backup diye bir dizin ve altında da 3,7 MB büyüklüğünde "backup.arc" isimli bir dosya var. Acaba rehberim bu dosyada olabilir mi ?
Eğer orada ise (ya da değilse de ) o dosyanın içeriğini nasıl görebilirim ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Saygılarımla.

Arkadaşlar: Yardımcı olabilecek yok mu ??

"VAZİFEYİ İHMALE SÜRÜKLEYEN MERHAMET, MEMLEKETE İHANETTİR."
"SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR."
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
polisss

17 Kasım 2006; 1:47:17 

ya böyle bi mantık olabilirmi koca cep telefon devi nokia bi tel çıkartıyor ve hatalı!!!!! bu nasıl birşey yaaa valla çok yadırgıyorum telefon almamazlık olabilirmi bee!!!! ya bunların hepsi oyun artık böyle düşünüyorum insanların cebinden para çalmanın teknolojik olmus hali yanlişmıyım bence doğruyum ;)

emre
crazy ewo

17 Kasım 2006; 1:57:53 

dostum yedegi geri yukle karttan dediginde rehberde geliyor ben hep oyle yapıyorum.

network sevgili kardesim biliyorsun bende motorola L7 icin 37 iş gunu bekledim sonra heryere mail attım telefon actım olmadı sonra motorola turkey i arayıp konusabilecegin en üst kişiyi istedim telefona telefondaki veremem ben yardımcı olim dedi bende kendisini telefonda bir guzel azarladım artık dayanamadı 1 ustune verdi telefonu onu da azarladım boyle boyle bayag bi tepeye cıktım ama asla resmi ve seviyeli konusmamı bozmadan sakin sakin yaptım bunu gerci ben bunu yaptıgım sırada benim yeni telefon servise gonderilmisti ama benim haberim yoktu. benimde butun maillerimi almıslar fakat dedigin gibi oradan da geri donus olmadı neyse ben servise gidip sıfır telefonumu aldım ama benimki gercekten yeni bi cihazdı ekrandaki jelatini bile ben soktum sadece hafıza kartı yoktu icinde o da bendeydi zaten servise vermemiştim.
bakalım sende ne olacak biraz daha bastır derim ben

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE......

Referanslarım: Ispanak, öztin , Network KILLER , MeGaArK , tsunami41 , Cango34 , faho , yamanc , Ghenç
Network KILLER

Sisteme Gözat

17 Kasım 2006; 12:01:01 

quote:

Orjinalden alıntı: polisss

ya böyle bi mantık olabilirmi koca cep telefon devi nokia bi tel çıkartıyor ve hatalı!!!!! bu nasıl birşey yaaa valla çok yadırgıyorum telefon almamazlık olabilirmi bee!!!! ya bunların hepsi oyun artık böyle düşünüyorum insanların cebinden para çalmanın teknolojik olmus hali yanlişmıyım bence doğruyum ;)

kesinlikle katılıyorum. problemli bir ilk parti çıkıyor. alan alıyor, kazığı yiyor. ikinci parti sağlam. adamlara birşey de diyemiyorsun.

over and under

Sisteme Gözat

17 Kasım 2006; 14:39:26 

İlk parti telefonum da sorun yoktu 15 gün önce aldığımda da ... Genelleme yapmak yanlış olur Bir iki kişinin telefonunda sorun çıktı diye ... Bu topiği sevmiyorum çünkü çok iyi hatta piyasanın en iyi telefonunu almaktan vazgeçirecek boyutlara ulaşıyor ...

Her telefonda sorun olur ancak bir iki kişide oldu diye bu kadar büyütmenin manası yok

N73 kullananların kaç tanesi memnun kaç tanesi değil diye topik açalım o zaman gerçekler ortaya çıkar ...

Canavar gibi sağlam ve en sorunsuz tellerden piyasadaki ve öyle kalacak

07' OCTAVIA RS

0-100 KM/S 7.3SN MAX 240 KM/S

superchips remapping soon...
Network KILLER

Sisteme Gözat