arkadaşlar ben telefonu alalı 2 gün oluyor..burada bahsettiğiniz tüm problemleri okudum ve tek tek denedim...benim cihaz hiç kilitlenmedi şimdiye kadar..hem de versiyonu eski sanırım... v2.0628.0.0.1 10-07-2006 RM-133
benim tek problemim özellikle * ve c tuşuna basarken arka kapağın gacır gucur etmesi..umarım tek problemim bu olur....
arkadaşlar ben telefonu alalı 2 gün oluyor..burada bahsettiğiniz tüm problemleri okudum ve tek tek denedim...benim cihaz hiç kilitlenmedi şimdiye kadar..hem de versiyonu eski sanırım... v2.0628.0.0.1 10-07-2006 RM-133
benim tek problemim özellikle * ve c tuşuna basarken arka kapağın gacır gucur etmesi..umarım tek problemim bu olur....
Öncelikle hayırlı olsun. Umarım hep iyi haberler alıp verirsin. "Maşşallah" de, "şeytan kulağına kurşun" de, tahtalara vur, v.s... Nazar değmesin. Saygılarımla.
daha önce n80 kullanıyordum..kayar mekanizmanın sağa sola oynamasından dolayı satıp başarısız bir d900 denemesi geçirdim..2 gün önce de n73 aldım..n80 de ne vardıysa hepsini n73 e yükledim..yanlız tüm uygulamalar,temalar,oyunlar vs. tel hafızasında..belki bu yüzden kilitlenmiyor..yinede önüme gelen her tahtaya vuruyorum
daha önce n80 kullanıyordum..kayar mekanizmanın sağa sola oynamasından dolayı satıp başarısız bir d900 denemesi geçirdim..2 gün önce de n73 aldım..n80 de ne vardıysa hepsini n73 e yükledim..yanlız tüm uygulamalar,temalar,oyunlar vs. tel hafızasında..belki bu yüzden kilitlenmiyor..yinede önüme gelen her tahtaya vuruyorum
En güzelini yapmışsın. Neticede tek bir doğru var : N73 N80 ile ilgili bir şey soracağım : Sıkı bir kullanımla pil ömrü ne kadardı ? 48 saat gidiyor muydu ?
Saygılarımla.
En güzelini yapmışsın. Neticede tek bir doğru var : N73 N80 ile ilgili bir şey soracağım : Sıkı bir kullanımla pil ömrü ne kadardı ? 48 saat gidiyor muydu ?
Saygılarımla.
geceleri açık olması kaydıyla günde en az 1 saat telefon görüşmesi yapıyordum ve şarjı en fazla 24 saatti..yani her akşam şarja bağlıyordum...ayrıca n80 de örneğin şarj tam dolu iken gece açık bıraktım diyelim..ertesi gün sabahtan hiç ellemedim..öğlene doğru 5 dk lık bir görüşme yaptım...şarj yarıya indi..denemek için 30 dk mp3 dinledim ve şarj bitti..n80 in bataryasında bir problem var...benim tespitim bu yönde...
geceleri açık olması kaydıyla günde en az 1 saat telefon görüşmesi yapıyordum ve şarjı en fazla 24 saatti..yani her akşam şarja bağlıyordum...ayrıca n80 de örneğin şarj tam dolu iken gece açık bıraktım diyelim..ertesi gün sabahtan hiç ellemedim..öğlene doğru 5 dk lık bir görüşme yaptım...şarj yarıya indi..denemek için 30 dk mp3 dinledim ve şarj bitti..n80 in bataryasında bir problem var...benim tespitim bu yönde...
İşte N73 ü bu yüzden çok seviyorum. P.tesi akşam şarj ettim. C.tesi gecesi oldu ve şarj göstergesinde hala 4 çizik var ! Üstelik MP3 dinleme, bluetooth ile doya alışverişi, tel.i modem olarak kullanıp pc yi internete bağlama gibi bir sürü pil yiyici iş yaptım. Bana mısın demiyor. I LOVE N73 ! Saygılarımla.
ewet bendede yaklaşık 4 5 gün gidiyo.bayramın ilk günü aldım teli daha 2 3 kere falan şarja takmışımdır.bu arada yukarda kapak gacur gucur ediyo denilmiş o problem bendede wardı.gittim cihazı değiştirdim sorun çözüldü bazıları tam oturmamış olabiliyo.bendede henüz hiç kitlenme olmadı.hafıza kartı yok herşey tel hafızasında bakalım hafıza kartı alınca neler olcak????
arkadaşlar N73 sorunları için bu topiği paylaşalım.memnuniyetlerinizi diğer N73 Clup başlıklı topik altına yazabilirsiniz. üst kısımlara göz atarsanız bir sürü sorun sahibi arkadaşların paylaşımlarını bulabilirsiniz.
yahu arkadaslar baksanıza ya 1000 ytl para veriyoruz nerdeyse tele aman bisey olmasın diye duaya baslıcazz olmaz noki olmaz bende alıcam ama su versionların iyice bi yerli yerine oturmasını bekliyorum o meyanda zaten fiyat olarakda biraz iner ins ozmana kadar bu tür yazlılmsal durumlar ortadan kalkar
kıller demek telefon hala gelmedi ha ben sana solmeiştim joitik icine kactıgı icin gondermiştin dimi telefon yeni cıktı ve parcası kolay kolay bulunmaz yurt dısından falan gelecek herhalde bak bende 6630 vardı ik cıktıgında almıstım 6 ay sonra lcd.sini kırmıştım servise verdim 1 ay ve 15-20 gun icinde geldi dedigim gibi sabırlı ol benimde joistik icien kacık ama hala kullanılabilir durumda ve bi sorunda cıkarmtmıyo servise gondercem ama gonderemiyom 2 ay telefonumundan uzak kalmakcok zor geliyo bana belki ilerde olabilir ama yine