Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: N73 Problemlerim

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: SLY_
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: N73 Problemlerim Sayfa: <<   < önceki  3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
K@Y@23

28 Ekim 2006; 13:33:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bende jelatini henüz çıkarmadım.bundan önce 7610 kullanıodum alır almaz jelatini çıkardım.hemen çizildi ekranı.ama jelatini çıkarmayınca biraz görmemiş gibi oluom ya

hani yeni arabalarda koltukların üstündeki naylonları çıkarmayanlar oluyo ya onlar gibi

klebinho

28 Ekim 2006; 13:46:36 

arkadaslar gercekten benim gece cekimlerimle sizin gece cekimleriniz arasında cok fark var bende anlamıs degilim gercekten 0 ısıkta cekmistim o resimleri ama anlamadım sizinkiler oyle kotu cıkıo

--The BLacK HawK--

28 Ekim 2006; 13:56:09 

quote:

Orjinalden alıntı: klebinho

arkadaslar gercekten benim gece cekimlerimle sizin gece cekimleriniz arasında cok fark var bende anlamıs degilim gercekten 0 ısıkta cekmistim o resimleri ama anlamadım sizinkiler oyle kotu cıkıo

Benimkiler de senin gibi ...

N73 kardeşliği: Fotoğrafta bir devin kardeşliği, olan olmayıp da ilgi duyan herkes davetlidir TIKLA
klebinho

28 Ekim 2006; 14:44:53 

hawk haklısın kardesim galiba sorun bizde ama su yeni versiyonu yukleyince diger arkadasların sorunlarda cozulur gerci benim gece resiöm cekme gibi bir adetim yoktur ama yani kotude cekseydi sorun olmazdı

K@Y@23

28 Ekim 2006; 15:58:18 

ya ben bişi sorcam usb ile n73 e mp3 atıyorum.ama mesela serdar ortaç mesefe şarkısını attım.galeri>parçalar a gidiyorum.şarkı orda ama altında birde klasör içinde aynı şarkı war.klasörü silince yukardaki şarkıda gidiyo.bunu nasıl düzeltebilirim...????

Contranarya

28 Ekim 2006; 16:05:45 

beyler bu 5 sayfanın hepsi n73 sorunumu yoksa

Paradan Silinir ama Tarihten Asla...
K@Y@23

28 Ekim 2006; 16:29:11 

yok ya oakdarda diil.1 2 sorunu war bizde onlar üzerine baya bi konuştuk.

Network KILLER

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

28 Ekim 2006; 17:21:26 

quote:

Orjinalden alıntı: K@Y@23

ya ben bişi sorcam usb ile n73 e mp3 atıyorum.ama mesela serdar ortaç mesefe şarkısını attım.galeri>parçalar a gidiyorum.şarkı orda ama altında birde klasör içinde aynı şarkı war.klasörü silince yukardaki şarkıda gidiyo.bunu nasıl düzeltebilirim...????

işletim sisteminin azizliği gibi. yaw böle hatalar farklı farklı olunca insan şaşırıyor. herbirine yarum yapamıyor. telefondan ve windows'tan açıp bak bakalım yine de aynı mı? Ya ne ilginç işler bunlar.

1. Elektronik ve Symbian Şahsi Paylaşım Alanım (FW Tools, Teknik Bilgi, Symbian 9.1 Programları, Elektronik, Multimedia...vs)
2. N73 Problemler, Bilgilendirme (Sık sorulanlar, FW Update) | Symbian 9.1 Program Paylaşımı (Üst Konu)
3. Unsigned Yazılımlar Nasıl Signed Yapılır? (doc dosyası) | Videolarınıza Altyazı Ekleme (doc dosyası) | NSS Kullanımı
4. Genel Hatlarıyla Multiboot DVD Nasıl Hazırlanır? (doc dosyası)

* Nokia N73 @N73ME v4.0812.4.2.1 + AD-41 + Creative EP-630 + Sandisk 2GB Mini SD
* Nokia N73 ve Mobil Cihazlar hakkında bana PM atmayınız...
K@Y@23

28 Ekim 2006; 17:35:09 

off inşallah öle diildir.bende şuan hafıza kartıda yok belki ondandır daha almaya fırsatım olmadı.telefon hafızasına gidiyo hepsi.bakalım inşallah düzeltebilirim.

Network KILLER

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

28 Ekim 2006; 17:49:41 

kart ya da tel hafızası için durum değişmiyor. aynı storage mantığı var. aynı klasör düzeni. ama bir yedek alıp formatı çak bence.

1. Elektronik ve Symbian Şahsi Paylaşım Alanım (FW Tools, Teknik Bilgi, Symbian 9.1 Programları, Elektronik, Multimedia...vs)
2. N73 Problemler, Bilgilendirme (Sık sorulanlar, FW Update) | Symbian 9.1 Program Paylaşımı (Üst Konu)
3. Unsigned Yazılımlar Nasıl Signed Yapılır? (doc dosyası) | Videolarınıza Altyazı Ekleme (doc dosyası) | NSS Kullanımı

* Nokia N73 @N73ME v4.0812.4.2.1 + AD-41 + Creative EP-630 + Sandisk 2GB Mini SD
K@Y@23

28 Ekim 2006; 18:22:06 

ya aslında format atmakta hiç istemiorum.daha alalı 1 hafta olmadı.ama olmassa atarım başka çare yok gibi gözüküyo.bide dosyaların isimlerini nasıl değiştiricez??bulamadım bi türlü.şarkı adını falan???

K@Y@23

28 Ekim 2006; 18:26:17 

resimlerin isimlerini değiştirebiliyorum ama video we müziklerin isimlerini değiştiremiyorum.sadece bendemi öyle acaba?

PARÇANIN ÜZERİNE GELİP SEÇENEK DEDİĞİMDE YENİDEN ADLANDIR GİBİ BİŞİ YOK.

Network KILLER

Sisteme Gözat

28 Ekim 2006; 18:29:03 

valla hiç denemedim. telefon da serviste bakamıyorum.