bende jelatini henüz çıkarmadım.bundan önce 7610 kullanıodum alır almaz jelatini çıkardım.hemen çizildi ekranı.ama jelatini çıkarmayınca biraz görmemiş gibi oluom ya
hani yeni arabalarda koltukların üstündeki naylonları çıkarmayanlar oluyo ya onlar gibi
arkadaslar gercekten benim gece cekimlerimle sizin gece cekimleriniz arasında cok fark var bende anlamıs degilim gercekten 0 ısıkta cekmistim o resimleri ama anlamadım sizinkiler oyle kotu cıkıo
arkadaslar gercekten benim gece cekimlerimle sizin gece cekimleriniz arasında cok fark var bende anlamıs degilim gercekten 0 ısıkta cekmistim o resimleri ama anlamadım sizinkiler oyle kotu cıkıo
hawk haklısın kardesim galiba sorun bizde ama su yeni versiyonu yukleyince diger arkadasların sorunlarda cozulur gerci benim gece resiöm cekme gibi bir adetim yoktur ama yani kotude cekseydi sorun olmazdı
ya ben bişi sorcam usb ile n73 e mp3 atıyorum.ama mesela serdar ortaç mesefe şarkısını attım.galeri>parçalar a gidiyorum.şarkı orda ama altında birde klasör içinde aynı şarkı war.klasörü silince yukardaki şarkıda gidiyo.bunu nasıl düzeltebilirim...????
ya ben bişi sorcam usb ile n73 e mp3 atıyorum.ama mesela serdar ortaç mesefe şarkısını attım.galeri>parçalar a gidiyorum.şarkı orda ama altında birde klasör içinde aynı şarkı war.klasörü silince yukardaki şarkıda gidiyo.bunu nasıl düzeltebilirim...????
işletim sisteminin azizliği gibi. yaw böle hatalar farklı farklı olunca insan şaşırıyor. herbirine yarum yapamıyor. telefondan ve windows'tan açıp bak bakalım yine de aynı mı? Ya ne ilginç işler bunlar.
off inşallah öle diildir.bende şuan hafıza kartıda yok belki ondandır daha almaya fırsatım olmadı.telefon hafızasına gidiyo hepsi.bakalım inşallah düzeltebilirim.
ya aslında format atmakta hiç istemiorum.daha alalı 1 hafta olmadı.ama olmassa atarım başka çare yok gibi gözüküyo.bide dosyaların isimlerini nasıl değiştiricez??bulamadım bi türlü.şarkı adını falan???