Giriş | |
|
|
|
8 Ekim 2008; 1:35:36
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: slayer90 ya murtah ben yazarken yazmışın yeni gördüm cidden öle bişiydi bende şimdi hatırladım.. ama şu an dosya gene yok gidip geliyo :s inş bi daha ki sefere gitmeden yakalarım. şu an o kadar büyük bişi göstermiyo gene 27 mb boş alan edit: murtah o dosya hala var ama şu an patlamamış hali 384 kb .db uzantılı onu sileyimmi? 384 kb =0,38 MB sanırım. (yanlışım varsa arkadaşlarım düzeltsin) Silsen de silmesen de farketmez. X-plore gibi bir dosya yöneticin varsa ayarlardan "gizli/sistem klasörlerini göster" seçeneğini işaretle. Sonra da "C:\" içindeki klasörleri tek tek dolaş. Dosya boyutlarını göreceksin zaten . Çok büyük olan bir şeye rastlarsan yaz buraya yine konuşalım. Saygılarımla. Murtah buldum onu.. ama gene o patladı :s normalde 384 kb. ama şu an gene 28.4 mb yine hafıza dolu gözüküyo. bu dosya öle bişi ki 384 den aniden büyüdümü bütün hafızayı kapıyo... ismi senin dediğin gibi: Lifeblog.db ayrıca bunu bu sabah derste sil sil sil :s silmedi x-plore ne yapcazzz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer90 -- 8 Ekim 2008; 1:40:46 >
|
|
|
8 Ekim 2008; 1:39:52
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: cellat34 ARKADAŞLARRRR. BENDE N73 MÜSİC EDİTİONS VAR AMA Bİ TÜRLÜ FLASHINI YAKAMADIM NASIL OLUYOR:) kameradayken ekranın altındaki kutucuklarda flaş moduna gel orası kapalıdır muhtemelen gir oraya flaş açık seçeneğini seç. yok orası oke dersen ve tel yeniyse teli götür arkadaşım..
|
|
|
8 Ekim 2008; 22:38:07
|
|
|
dosyayı silemiyorsan muhtemelen lifeblog'u etkisiz hale getirmediğin için. nasıl kapatılacağı ilk mesajda yazıyor. ola ki sistem klasörlerinin içine falan girmek gerekirse BinPDA Security Manager isimli programı araştırın.
|
|
|
9 Ekim 2008; 0:39:54
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Network KILLER dosyayı silemiyorsan muhtemelen lifeblog'u etkisiz hale getirmediğin için. nasıl kapatılacağı ilk mesajda yazıyor. ola ki sistem klasörlerinin içine falan girmek gerekirse BinPDA Security Manager isimli programı araştırın. lifebloku etkisiz hale getirmek için programı öncelikle açabilmem lazım. hafıza 130 kb gözükünce açamıyorum programı
|
|
|
9 Ekim 2008; 1:23:49
|
|
|
pili tamamen doldur ardından da çak formatı rahatla. yoksa sıyırmana az kaldı gibi.
|
|
|
9 Ekim 2008; 18:52:30
|
|
|
N73 ME hakkında ne düşünüosnz işlemci yavaşlığı büyük problemmi kullanımda sizce ? veya dikkat çeken farklı bi problem ..
|
|
9 Ekim 2008; 19:31:02
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: AlanyaTuning N73 ME hakkında ne düşünüosnz işlemci yavaşlığı büyük problemmi kullanımda sizce ? veya dikkat çeken farklı bi problem .. eet büyük problem.. bazen insanı çileden çıkarıyo.. dikkat çeken farklı bi problem demişin sana ben şöle diyim: telefonun kendisi problem sanki nokia insanları çaktırmadan çileden çıkarmaya çalışmış.. her telde farklı bi problem ortak problemlerde var tabi.. ama almak için soruyosan alırsan başlarda çözünürlük,kamera,ses kalitesi gibi beğenmeye başlarsın sonra (programlarda imza istemesiyle önce bi hayal kırıklığı yaşarsın olsun dersin ama içinde kalır bişiler böle her programı çalıştıramazsın çok az programı çalıştırabilirsin) daha sonra sinmiş o problemler çıkmaya başlar.. sen önce problemdir hemen donanıma yazayım yardım ederler hallederim dersin.. sonra prob prob prob benim gibi çileden çıkarsın. ehe almaya karar verdiysen n73 ile sana hayırlı seneler derim başka ne diyim
|
|
|
9 Ekim 2008; 20:59:18
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Network KILLER pili tamamen doldur ardından da çak formatı rahatla. yoksa sıyırmana az kaldı gibi. peki formatı çaktıktan sonra o dosyayı (lifeblog.db) yi sileyim mi?? silinebilirse tabi! istemiyom lifeblog fln ..denizyıldızı hikayesi gibi 1 tanesini kurtarsam kardır.... 1 tane problemi yok etsem kardır son güncelleme hakkında bilgi verirmisin. şimdi ben güncellersem ing mi olcak dili.. son durum ?? problem var mı son güncellemede ben 9 ay önce aldım ve hiç güncellemedim problemlerle karşılaşan elemanlar var diye?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer90 -- 9 Ekim 2008; 21:01:00 >
|
|
|
9 Ekim 2008; 21:18:05
|
|
|
Defalarca anlattığım için artık detaylı anlatmayacağım. İlk mesaja bakarsan güncelleme ile ilgili bilgiler arasında yazılımın dili hakkında da bilgi vermiştim. Sertifika isteyen her programı kurabiliyoruz telefona. Bunun için BiNPDA Security Manager'ı araştırabilirsiniz demiştim. Kurulumunu vs anlatmayacağım. Kurulum bilgileri İngilizce olarak aşağıdaki linkte ve oradan ya da benim alanımdan indirdiğin dosya içinde de yazıyor olması lazım. http://www.series60v3.com/index.php?categoryid=32&p13_sectionid=2&p13_fileid=2423 Sen çok sorun yaşadığın için şu anki durumunu anlıyorum. Bazı noktalarda sana katılıyorum. Zamanında iyi telefondu ama şu an paran varsa alınmaz bence. Ama düşük bütçeliler tercih edebilir ki bence etmesinler. Formattan sonra sorun kalmayacaktır zaten. (umarım. belli de olmaz) Yaşadığın sorunlar çok olduğu için formatla dedim. Yazılım geliştirmeleri hakkında ise Nokia adam gibi bilgi vermiyor ki ben nasıl vereyim. Bu işleri bırakalı çok oldu. Eskiden detayları hatırlardım ama artık ilgilenmediğim için hatırlayamıyorum. 4'lü sürümler arasında gözle görünebilecek bir değişiklik yok. tabi değişiklikler yapılmıştır muhakkak. Edit: Linki düzelttim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Network KILLER -- 9 Ekim 2008; 21:16:24 >
|
|
|
10 Ekim 2008; 0:19:35
|
|
|
Arkadaşlar, şifresi unutulmuş 2gb minisd hafıza kartı ile ilgili yapabileceğimiz bir şey var mı ve kartı biçimlendirmek bir çözüm müdür? Biçimlendirme işe yarasa bile içindekileri kaybetmek istemiyorum, o yüzden başka bir yol aklında olan varsa çok iyi olacak. (Eğer telefona program yüklemek gerekiyorsa da telefon N73)
|
|
10 Ekim 2008; 1:27:15
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: dr.excellent Arkadaşlar kaç zamandır arıyorum bir türlü çözüm bulamadım. Bu N73 te C sürücüsünü (telefon hafızasını) bilgisayara flash disk gibi göstermenin bir yolu var mı? Hafıza kartını bilgisayara toplu depolama modunda bağlayınca harici disk olarak görüyor. Telefon hafızasını da bu şekilde göstermez miyiz? Ayrıca gelen mesajlar telefon hafızasına nereye ve nasıl kaydediliyor? Bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşırsa çok makbule geçecek.. Beyler bir fikri olan yok mu?
"Muhtaç olduğunuz kudret damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur." Pentium 90 İşlemci @ 100 Mhz [Overclock] - 24 MB Edo RAM - 545 MB Quantum Harddisk - 2MB S3 Trio VGA Ekran Kartı - 36X Le Optics CD-ROM - 3.5" ve 5.25" IBM Disket Sürücü - 14" IBM 2248 SVGA Full Analog Monitör - Motorola SM56 56K Fax-Modem - IBM Yatay Kasa - IBM Q Klavye ve PS/2 Mouse
|
|
|
|
|
10 Ekim 2008; 1:29:00
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Network KILLER Defalarca anlattığım için artık detaylı anlatmayacağım. İlk mesaja bakarsan güncelleme ile ilgili bilgiler arasında yazılımın dili hakkında da bilgi vermiştim. Sertifika isteyen her programı kurabiliyoruz telefona. Bunun için BiNPDA Security Manager'ı araştırabilirsiniz demiştim. Kurulumunu vs anlatmayacağım. Kurulum bilgileri İngilizce olarak aşağıdaki linkte ve oradan ya da benim alanımdan indirdiğin dosya içinde de yazıyor olması lazım. http://www.series60v3.com/index.php?categoryid=32&p13_sectionid=2&p13_fileid=2423 Sen çok sorun yaşadığın için şu anki durumunu anlıyorum. Bazı noktalarda sana katılıyorum. Zamanında iyi telefondu ama şu an paran varsa alınmaz bence. Ama düşük bütçeliler tercih edebilir ki bence etmesinler. Formattan sonra sorun kalmayacaktır zaten. (umarım. belli de olmaz) Yaşadığın sorunlar çok olduğu için formatla dedim. Yazılım geliştirmeleri hakkında ise Nokia adam gibi bilgi vermiyor ki ben nasıl vereyim. Bu işleri bırakalı çok oldu. Eskiden detayları hatırlardım ama artık ilgilenmediğim için hatırlayamıyorum. 4'lü sürümler arasında gözle görünebilecek bir değişiklik yok. tabi değişiklikler yapılmıştır muhakkak. Edit: Linki düzelttim. benim demek istediğim acaba güncelleştirirsem telefon bozulur veya yeni yeni problemler ortaya çıkarmı diyeydi yoksa tabiki de tekrar anlatmanızı istemiyorum ki araştırdım daha önceden biliyorum ama yapmadım .. belki 'güncelle sorun olmaz ' dersiniz diye onu sordum.. güncelleme konusunda çekincelerim vardı ondan. yoksa sizde saolun bu konuyu detaylıca anlatmışınız.. saygılarımla
|
|
|
10 Ekim 2008; 11:29:06
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: slayer90 benim demek istediğim acaba güncelleştirirsem telefon bozulur veya yeni yeni problemler ortaya çıkarmı diyeydi yoksa tabiki de tekrar anlatmanızı istemiyorum ki araştırdım daha önceden biliyorum ama yapmadım .. belki 'güncelle sorun olmaz ' dersiniz diye onu sordum.. güncelleme konusunda çekincelerim vardı ondan. yoksa sizde saolun bu konuyu detaylıca anlatmışınız.. saygılarımla quote:
şimdi ben güncellersem ing mi olcak dili.. Bu soruyu sorduğuna göre ilk mesajı dikkatli okumamışsın. orada yazıyor telefonun dili hakkında detaylı bilgi. Bundan dedim tekrar anlatmayacağım diye. Orada kodlar var. Eğer senin kodun o kodlardan birisi değilse, her ihtimale karşı kodu değiştirebilirsin. Böylece güncelleme sonrası telefonun dilinin Türkçe olması kesin olur. Güncelleştirirken telefon bozulabilir tabi. kablo çıkabilir, telefonun bağlantısı kesilebilir ve telefon bir daha açılmayabilir. Eğer kendine güvenmiyorsan servise ver onlar güncellesinler. Formatta ise böyle bir durum yok. sadece pilin tam dolu olsun yeterli. nasıl format atılacağı da ilk mesajda var. Bana kalsa sürümüm eskiyse tabii ki güncellerim. Ben her zaman son sürümleri kullanma taraftarı oldum. Normal şartlarda son sürüm en iyi sürümdür. Ama nokia'da işler öyle olmayabiliyor. düşük sürümle sorun yaşamayanlar bir üst sürümle ya da üst sürümlerden birisiyle sorun yaşayabiliyorlar. Bunun nedeni nokia'nın güncelleme işlemini adam gibi yapmaması. ROM'u silip baştan yüklemedikçe bu iş olmaz. Üstüne yazma mantığı ile güncelleme olmaz. ama nokia bunu yapıyor. bu nedenle önceki sürümlerdeki bazı hataları aynen yaşıyoruz. Bundan dolayı "güncelle sorun olmaz" diyemiyorum. Sana sadece çözüm önerebilirim. Nokia'nın işleri bunlar işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Network KILLER -- 10 Ekim 2008; 11:27:31 >
|
|
|
10 Ekim 2008; 11:46:45
|
| | | |