Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: N73 Problemlerim

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: N73 Problemlerim Sayfa: <<   < önceki  210 211 [212] 213 214 215 216 217 218 219   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
TuXedo

15 Temmuz 2008; 20:11:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bu telefonun müzik dinlerken kapanmasının bir sebebi varmı? telefonla konuşurken bile sorun yok ama müzik dinlerken kapanıyor bazen ilk parçada bazen 2-3 parça çalıyor ondan sonra diğerini çalarken kapanıveriyor. Varmı bir çaresi?

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
K. Atatürk
talisman_55

15 Temmuz 2008; 20:13:01 

Selamu aLeyküm...
arkadaşLar...bende sizLer gbi bu şahane tel oLan n73me kullancısıyım bu zamana kadar bi sıkıntım yoktu ama dün gece tel.yeni temalar yükledim..birde gerekli olan bazı proqramlar..fakat tel harbi harbi yavaşladı..yani ek olarak 4 tema 3proğram 1tanede oyun var telde..ama o kadar kasıldıki sormayın..sürüm 812..808den yükseltmiştim..yükseltmez olaydım..ses gitti herşey gitti...bi garip oldu..normal n73 bile iyi ses veriyor.. bu kasılma normaLmi sizin başınızada qelmişmiydi...?yani biz bu tel.e tema yüklemeyelimmi?? bi cevap verirseniz mutlu olucam..

iyi muhabbetler

Nokia N95
V 30.0.015
15-07-08
RM-159
Klasör.:X:.

15 Temmuz 2008; 20:59:01 

quote:

Orjinalden alıntı: talisman_55

Selamu aLeyküm...
arkadaşLar...bende sizLer gbi bu şahane tel oLan n73me kullancısıyım bu zamana kadar bi sıkıntım yoktu ama dün gece tel.yeni temalar yükledim..birde gerekli olan bazı proqramlar..fakat tel harbi harbi yavaşladı..yani ek olarak 4 tema 3proğram 1tanede oyun var telde..ama o kadar kasıldıki sormayın..sürüm 812..808den yükseltmiştim..yükseltmez olaydım..ses gitti herşey gitti...bi garip oldu..normal n73 bile iyi ses veriyor.. bu kasılma normaLmi sizin başınızada qelmişmiydi...?yani biz bu tel.e tema yüklemeyelimmi?? bi cevap verirseniz mutlu olucam..

iyi muhabbetler

hangi programları yükledin.ikinci olarak zaten bol iconlu bir tema telefonun yavaşlaması için 1.sebeptir.

.:|Kamera Artık Böyle Birşey|:.

N82 8GB SANDİSK

15 Temmuz 2008; 21:01:23 

quote:

Orjinalden alıntı: TuXedo

Bu telefonun müzik dinlerken kapanmasının bir sebebi varmı? telefonla konuşurken bile sorun yok ama müzik dinlerken kapanıyor bazen ilk parçada bazen 2-3 parça çalıyor ondan sonra diğerini çalarken kapanıveriyor. Varmı bir çaresi?

bunuda ilk defa duydum.clasik cevaplardan 2 tanesini hemen söyleyim
1-format at
2-bataryanın üzerine kağıt koy

N82 8GB SANDİSK
TuXedo

15 Temmuz 2008; 22:26:48 

iyi de beklemedeyken kapanmıyorki
format attım hatta tekrar versiyon güncelledim. hafıza kartını biçimlendirdim ama telefonla biçimlendirdim.
yarın pc'de formatlayacağım kartı bakalım faydası olacak mı.

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
K. Atatürk

15 Temmuz 2008; 22:43:37 

quote:

Orjinalden alıntı: TuXedo

iyi de beklemedeyken kapanmıyorki
format attım hatta tekrar versiyon güncelledim. hafıza kartını biçimlendirdim ama telefonla biçimlendirdim.
yarın pc'de formatlayacağım kartı bakalım faydası olacak mı.

telefon temellimi kapanıyor yoksa restart mı yapıyor.yüklediğin müziklerden kaynaklanabilir.

N82 8GB SANDİSK
d@ndelo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2008; 11:23:43 

slm arkadaşlar ben n73 güncellerken telefon düştü kablosu çıktı şimdi açılmıyor ne yapmalıyım şehir mrkezine de uzagım en telefoncuya nede garantiye
gidemiyorum kendim yapabilirmiyim bilen lütfen yardım etsin

| Intel Pentium4 (15 x 230 Mhz) | | TT BlueOrb 2 | | Asus P5B Deluxe Wifi Ap (1004 bios) |
| 1 Gb Kingston (DDR2-667) | | TT Ramsink | | Sapphire 256 Mb Ati Radeon X1950 (580/700) |
| Creative SB Live! 24-bit | | LifeView FlyTV Pr. 34 | | Lg DvdRW GSA-H10N + SAMSUNG CD-ROM | | Samsung 120 Gb Sata-II + Samsung 40 Gb Sata (Win) | | ThermalTake XaserV Damier V6000A | | Lc 420 Watt PSU | | Samsung 17'' Crt |

16 Temmuz 2008; 11:33:51 

quote:

Orjinalden alıntı: d@ndelo

slm arkadaşlar ben n73 güncellerken telefon düştü kablosu çıktı şimdi açılmıyor ne yapmalıyım şehir mrkezine de uzagım en telefoncuya nede garantiye

avatarın gibi olsanda yapamassın

N82 8GB SANDİSK
manhack

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2008; 12:45:16 

quote:

Orjinalden alıntı: klasör x

quote:

Orjinalden alıntı: d@ndelo

avatarın gibi olsanda yapamassın

HAYAT NE GARİP...
d@ndelo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2008; 13:23:03 

çok mutlu olmussun

| Intel Pentium4 (15 x 230 Mhz) | | TT BlueOrb 2 | | Asus P5B Deluxe Wifi Ap (1004 bios) |
| 1 Gb Kingston (DDR2-667) | | TT Ramsink | | Sapphire 256 Mb Ati Radeon X1950 (580/700) |
| Creative SB Live! 24-bit | | LifeView FlyTV Pr. 34 | | Lg DvdRW GSA-H10N + SAMSUNG CD-ROM | | Samsung 120 Gb Sata-II + Samsung 40 Gb Sata (Win) | | ThermalTake XaserV Damier V6000A | | Lc 420 Watt PSU | | Samsung 17'' Crt |

Hrn_

16 Temmuz 2008; 17:38:06 

@ d@ndelo,

Phoneix diye bir program var ama kullanması çok çetrefilli diyorlar.. onunla yazılım sanırım yeniden yüklenebiliyor ve bozulan telefonlar(yazılım yüklenirken senin gibi elinde kalanların) sanırım downgrade(sürümü geri yükleme) yapılabiliyor.. yanlış biliyor da olabilirim internetten araştır program ne işe yarar, geçmiş olsun tekrar

TuXedo

16 Temmuz 2008; 22:15:49