Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: N73 Problemlerim

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: N73 Problemlerim Sayfa: <<   < önceki  209 210 [211] 212 213 214 215 216 217 218   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mme01

10 Temmuz 2008; 17:41:40 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ne o inanmıyormusunuz yoksa evet 6. sıfır telefon geldi şimdi onu kullanıyorum simdilik bi sorun yok.yeter artık inşallahta olmaz.bu arada ben teli aldığımda 620 milyona aldım 10 taksit ve simdi tel 550 milyon şirketle konuştum ve bu 3 ay dan kaynaklanan zararımı 70 milyonluk bi indirimle daha karşılayacaklar.
saygılarımla

Network KILLER

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Temmuz 2008; 20:51:35 

quote:

Orjinalden alıntı: mme01

ne o inanmıyormusunuz yoksa evet 6. sıfır telefon geldi şimdi onu kullanıyorum simdilik bi sorun yok.yeter artık inşallahta olmaz.bu arada ben teli aldığımda 620 milyona aldım 10 taksit ve simdi tel 550 milyon şirketle konuştum ve bu 3 ay dan kaynaklanan zararımı 70 milyonluk bi indirimle daha karşılayacaklar.
saygılarımla

ne şirketler var ya. Helal olsun vallahi. Gel de aynısını İstanbul'daki KVK ya da Genpa'dan bekle!

Nokia N73 v4.0839.42.0.1 + AD-41 + Creative EP-630 + OCZ 2GB Micro SD
((( Nokia N73 ve Mobil Cihazlar hakkında bana PM atmayınız )))

Torinolu

Sisteme Gözat

11 Temmuz 2008; 0:38:42 

quote:

saygılarımla

vay be

muRTah

11 Temmuz 2008; 0:51:49 

quote:

saygılarımla

Başına gelenler çok can sıkıcı olmakla birlikte, satıcı firmanın davranışı müşteri memnuniyetini maximuma çıkarıyor. Nereden aldı isen haber ver. Bir sonraki telefonlarımızı topluca oradan alalım.
(Ciddiyim. En azından firmayı merak ettim. Bir de cihaz paralel ithalat mıydı ?)
Saygılarımla.

"VAZİFEYİ İHMALE SÜRÜKLEYEN MERHAMET, MEMLEKETE İHANETTİR."
"SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR."
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Klasör.:X:.

11 Temmuz 2008; 1:01:01 

quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

quote:

saygılarımla

Başına gelenler çok can sıkıcı olmakla birlikte, satıcı firmanın davranışı müşteri memnuniyetini maximuma çıkarıyor. Nereden aldı isen haber ver. Bir sonraki telefonlarımızı topluca oradan alalım.
(Ciddiyim. En azından firmayı merak ettim. Bir de cihaz paralel ithalat mıydı ?)
Saygılarımla.

aslında birde öbür türlü düşünürsen uzak durmak lazım bu firmadan.5 tane telefonun üstüste sorunlu çıkma olasılığı nedirki.ben olsam telefonun parçalarının kalitesinden şüphe duyarım.

.:|Kamera Artık Böyle Birşey|:.

N82 8GB SANDİSK
muRTah

11 Temmuz 2008; 1:21:08 

quote:

Orjinalden alıntı: klasör x
quote:

Orjinalden alıntı: muRTah
Saygılarımla.

aslında birde öbür türlü düşünürsen uzak durmak lazım bu firmadan.5 tane telefonun üstüste sorunlu çıkma olasılığı nedirki.ben olsam telefonun parçalarının kalitesinden şüphe duyarım.

Uzak durmak lazım diyorsun da... KVK ya yakın duranların hali de ortada. Adamlarla konuşamıyorsun bile Bunlar en azından ilgilenip birşeyler yapıyorlar.
Saygılarımla.

"VAZİFEYİ İHMALE SÜRÜKLEYEN MERHAMET, MEMLEKETE İHANETTİR."
"SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR."
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
cem650

Sisteme Gözat

11 Temmuz 2008; 12:14:17 

ya arkadaslar bu telefonu aldım tuskilidi programından başka birsey yoklemedim abi bulamıyroum bulduklarım çalısmıyor bana yardımcı olurmusunuz birazcık birkaç oyun atmak istiyorumda düzgün gerekli olan programlarıda yükliyim yeterli he birde bu telefona 1 gb kart almak istiyorum nekadar bunun fiyatları

bir ALLAHIM var birde sen varsın
mGold

11 Temmuz 2008; 18:16:04 

quote:

Orjinalden alıntı: cem650

ya arkadaslar bu telefonu aldım tuskilidi programından başka birsey yoklemedim abi bulamıyroum bulduklarım çalısmıyor bana yardımcı olurmusunuz birazcık birkaç oyun atmak istiyorumda düzgün gerekli olan programlarıda yükliyim yeterli he birde bu telefona 1 gb kart almak istiyorum nekadar bunun fiyatları

Program yüklemek için sertifika alman lazım.Bende beceremedim daha.Sertifika alan yada anlayan bir arkadaş anlaşılır bir şekilde yazarsa faydalanırız...Teşekkürler...

KesiL miş koyunA deriSinin yüzüLmesi aCI veRmeZ...

11 Temmuz 2008; 18:23:10 

quote:

Orjinalden alıntı: mGold

quote:

Program yüklemek için sertifika alman lazım.Bende beceremedim daha.Sertifika alan yada anlayan bir arkadaş anlaşılır bir şekilde yazarsa faydalanırız...Teşekkürler...

ne sertifikası yaw.sertifika mı kalır.(hellocarbide) .bunu yap yeter.

N82 8GB SANDİSK
cem650

Sisteme Gözat

11 Temmuz 2008; 18:32:25 

neyi yapsak yeterli olur abi oyun n73 Uygun varmı bildiginiz indiriym birde ne kullanılabilir negerekli program ne yükliyim bu tele

bir ALLAHIM var birde sen varsın

11 Temmuz 2008; 18:45:01 

quote:

neyi yapsak yeterli olur abi oyun n73 Uygun varmı bildiginiz indiriym birde ne kullanılabilir negerekli program ne yükliyim bu tele

hellocarbide bi hack yöntemi.araştır bulursun.program oyun paylaşamam.sadece tanıım programları paylaşılabilir.sen program bölümüne bi göz at.bi şeyler bulursun kesin.

N82 8GB SANDİSK
Hrn_

11 Temmuz 2008; 22:27:36 

Sertifika hatası! uygulama satıcısıyla görüşün. uyarısı alan arkadaşlar internetten "secman" ve onunla gelecek olan saz arkadaşları programları araştırabilirler.

B o S c H

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

11 Temmuz 2008; 23:40:06 

08.07.2008 günü dava sonucu:

Teknosa yazılı bir metin sunmuş. Hakim o metni bana verdi. Teknosa telefonun sahibinin Nokia olduğunu ve Nokia'nın da kendilerinin yanında olması gerektiğini istemiş. Nokia işin içine girdiği için dava 23.09.2008 tarihine ertelendi.

Teknosa yazılı açıklamasında sadece yalanlar sunmuş. Şarj aleti 30 iş gününde guya onarılmış. Tüketici hakem heyetinde çalışan görevli 30 iş günü geçtikten sonra bizzat servisi aramış ve 30 iş gününün geçtiğine dair bilgi almıştır. Teknosa yine bildik Teknosa. Tamamen yalan içerikli yazılarına bende doğru içerikli ve çok etkili cevap yazacak ve dilekçeyi mahkemeye sunacağım. Teknosa için 3 avukat oturup sadece yalan içerikli yazı yazabilmişler. Mahkeme şimdi benden karşı savunma bekliyor. Karşı savunma taraflarına dilekçe ile sunulacak ve yalan dilekçe sunmanın cezasını Teknosa ağır ödeyecek.

Şimdilik söyleyeceklerim bunlar. Devam eden dava hakkında çok detaylı bilgi vermek yanlış olur.

Bıkmadan usanmadan sonuna kadar devam edeceğim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B o S c H -- 11 Temmuz 2008; 23:40:50 >

( Nokia N70 ) 25. YIL
Cep Telefonunuz Iphone ise TIKLAYIN
Network KILLER

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2008; 0:42:10 

Oldukça sinirlenmiş olduğunu tahmin ediyorum. Dediğim gibi bu ülkede işler böyle malesef. Ama sonunda adalet yerini bulacaktır diye umuyorum. Sen mahkemeyi kazansan da bunların müşteri memnuniyeti değişmeyecektir. Aynen devam ederler bunlar! Tüketiciyi koruyan adam gibi bir yasa çıkmadıkça bu işler böyle malesef. Allah kolaylık versin.

Nokia N73 v4.0839.42.0.1 + AD-41 + Creative EP-630 + OCZ 2GB Micro SD
((( Nokia N73 ve Mobil Cihazlar hakkında bana PM atmayınız )))

calimero23

12 Temmuz 2008; 11:40:15 

quote:

Orjinalden alıntı: calimero23

arkdaşlar n73 kullanıcısıym bazen memnunum bazende değilim:)ama idare edip gidiyoruz artık
bi sorunum var
telefonda 4.0747.31.0.1 versinyonu yüklü ama şimdi güncelliyorum
4.08...... versiyonunu bulamıyor yani bi üst versiyonu yükleyemiyorum
yardımcı olursanız sevinirm
birde eğer üst versiyonu kullanan arkadaşlar varsa ne gibi değişiklikler olduğunu kısaca yazarlarsa cok makbule geçer

ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER

sorularım hakkında cevap verebilecek bir arkadaş yok galiba

Sana değer verip aşkı bulacağıma X'e değer verip Y'yi bulurum

BİZDE BİLİRDİK SEVGİLİMİZE KARANFİL ALMASINI,lakin dostlarımız açtı;yedik karanfil parasını