Giriş | |
|
|
|
11 Temmuz 2008; 22:27:36
|
|
|
Sertifika hatası! uygulama satıcısıyla görüşün. uyarısı alan arkadaşlar internetten "secman" ve onunla gelecek olan saz arkadaşları programları araştırabilirler.
|
|
11 Temmuz 2008; 23:40:06
|
|
|
08.07.2008 günü dava sonucu: Teknosa yazılı bir metin sunmuş. Hakim o metni bana verdi. Teknosa telefonun sahibinin Nokia olduğunu ve Nokia'nın da kendilerinin yanında olması gerektiğini istemiş. Nokia işin içine girdiği için dava 23.09.2008 tarihine ertelendi. Teknosa yazılı açıklamasında sadece yalanlar sunmuş. Şarj aleti 30 iş gününde guya onarılmış. Tüketici hakem heyetinde çalışan görevli 30 iş günü geçtikten sonra bizzat servisi aramış ve 30 iş gününün geçtiğine dair bilgi almıştır. Teknosa yine bildik Teknosa. Tamamen yalan içerikli yazılarına bende doğru içerikli ve çok etkili cevap yazacak ve dilekçeyi mahkemeye sunacağım. Teknosa için 3 avukat oturup sadece yalan içerikli yazı yazabilmişler. Mahkeme şimdi benden karşı savunma bekliyor. Karşı savunma taraflarına dilekçe ile sunulacak ve yalan dilekçe sunmanın cezasını Teknosa ağır ödeyecek. Şimdilik söyleyeceklerim bunlar. Devam eden dava hakkında çok detaylı bilgi vermek yanlış olur. Bıkmadan usanmadan sonuna kadar devam edeceğim ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B o S c H -- 11 Temmuz 2008; 23:40:50 >
|
|
|
12 Temmuz 2008; 0:42:10
|
|
|
Oldukça sinirlenmiş olduğunu tahmin ediyorum. Dediğim gibi bu ülkede işler böyle malesef. Ama sonunda adalet yerini bulacaktır diye umuyorum. Sen mahkemeyi kazansan da bunların müşteri memnuniyeti değişmeyecektir. Aynen devam ederler bunlar! Tüketiciyi koruyan adam gibi bir yasa çıkmadıkça bu işler böyle malesef. Allah kolaylık versin.
|
|
|
12 Temmuz 2008; 11:40:15
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: calimero23 arkdaşlar n73 kullanıcısıym bazen memnunum bazende değilim:)ama idare edip gidiyoruz artık bi sorunum var telefonda 4.0747.31.0.1 versinyonu yüklü ama şimdi güncelliyorum 4.08...... versiyonunu bulamıyor yani bi üst versiyonu yükleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirm birde eğer üst versiyonu kullanan arkadaşlar varsa ne gibi değişiklikler olduğunu kısaca yazarlarsa cok makbule geçer ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER sorularım hakkında cevap verebilecek bir arkadaş yok galiba