arasıra benim telefon kendi kendine kapanıyo arkadaşlar.garantiye vermiştim tele format attılar.sizce neden kapanıyo arkadaşlar?
benimkide kapanıyodu arasıra ama bataryayı çıkardım o üst tarafındaki enerjiyi iletmeyi saglayan demir yerler varya orayı çook az nemli bezle silip hemen kuruladım düzeldi
bi iki defa üfledim bataryayının o tellerini 3 5 gün düzeldi sonra tekrar başladı...tavsiyeni denicem...
arasıra benim telefon kendi kendine kapanıyo arkadaşlar.garantiye vermiştim tele format attılar.sizce neden kapanıyo arkadaşlar?
benimkide kapanıyodu arasıra ama bataryayı çıkardım o üst tarafındaki enerjiyi iletmeyi saglayan demir yerler varya orayı çook az nemli bezle silip hemen kuruladım düzeldi
bi iki defa üfledim bataryayının o tellerini 3 5 gün düzeldi sonra tekrar başladı...tavsiyeni denicem...
telefon hafızasındaki herşeyi yedekle (özellikle rehber) ve ardından *#7370# ile hallolur çoğu şey e tabi hafıza kartınada bi temiz format atsan daha iyi performans artışı alırsın... ama soft format "*#7370#" işinizi görecektir diye düşünüyorum.
bu * 3 yes açma kapama tuşu kombinasyonuyla aynı mı oluyor farklıysa farkı ne acaba???
* 3 yes açma kapama tuşu kombinasyonu tüm telefon hafızasını siliyor, öbürü ise fabrika ayarlarına geri dönme dediğimiz işlem. tam olarak farkları nedir bende bilmiyorum ama hard format adı üstünde tamamen siliyor herşeyi yüklediğiniz programlar dahil.
arkadaşlar telefonun şarjı 1.5-2 gun gidiyor uzun süre gitmesi için orjinal modifiyeli pil varmıdır piyasada yoksa bp-6m olan standart bataryasından yinemi almalıyım
arkadaşlar telefonun şarjı 1.5-2 gun gidiyor uzun süre gitmesi için orjinal modifiyeli pil varmıdır piyasada yoksa bp-6m olan standart bataryasından yinemi almalıyım
valla benim 5gün gider bluetoothu kapa ihtiyacın olduğu zaman aç;) eğer değişmesse servise ver;)böylece yeni batarya almazsın
Beyler telefonu servise vermiştim yeni geldi ve virüs prog. yüklü deil F-secure var içinde karşıdan yüklenip kurulsun mu filan diyo ama sanırım o süreli..Böle süresiz bi anti-virüs prog. var mı bildiğinz?
Beyler telefonu servise vermiştim yeni geldi ve virüs prog. yüklü deil F-secure var içinde karşıdan yüklenip kurulsun mu filan diyo ama sanırım o süreli..Böle süresiz bi anti-virüs prog. var mı bildiğinz?
süreli o ama süresi dolsa bile kullanabiliyosun...
valla benim 5gün gider bluetoothu kapa ihtiyacın olduğu zaman aç;) eğer değişmesse servise ver;)böylece yeni batarya almazsın
bluetooth açık olunca şarj çok mu gidiyo yaw?
Arka planda açık program kalınca da çok şarj yer.O yüzden taskman programını kesinlikle tavsiye ederim
arkadaşlar cevaplar için teşekurler ama malum trafık cezasından dolayı bluetoohtlu kulaklık kullanıyorum sureklıde ac kapat aklıma bıle gelmıyor. servısle falan ugraşmak zor iş modifiyeli batarya yokmudur piyasada