Giriş | |
|
|
|
27 Haziran 2008; 21:25:16
|
|
|
arkadaşlar bende n73 sahibiyim 2senedir kulanıyorum. en son ME versitonu vardı. phone kod degişimini yapıp normal n73 versiyonu atcaktım. uptade programını bilgisayara yükledim. fakat hata veriyo yüklenmiyo napabilirim arkadaşlar. bana yardımıcı olabilişrmisin :(((
|
|
27 Haziran 2008; 21:40:25
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: flexii_87 arkadaşlar bende n73 sahibiyim 2senedir kulanıyorum. en son ME versitonu vardı. phone kod degişimini yapıp normal n73 versiyonu atcaktım. uptade programını bilgisayara yükledim. fakat hata veriyo yüklenmiyo napabilirim arkadaşlar. bana yardımıcı olabilişrmisin :((( Sanırım ME sürümü düz sürümden daha sonra çıktığı için ME yi düze çeviremiyorsun. Saygılarımla.
|
|
|
27 Haziran 2008; 23:10:12
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: muRTah quote:
Orjinalden alıntı: disast3r n73ün ana ekranında hızlı erişim amblemleri war.mesajdır tercihlerdir falan.bu kolay erişim menüsü gbi şeyi nereden açıp nereden kapatıyor we düzenleyebiliyoruz arkadaşlar "Araçlar-->Ayarlar-->Telefon-->Bekleme Modu-->Etkin Bekleme Uygulaması" Saygılarımla. çok teşekkürler
|
|
|
28 Haziran 2008; 20:37:23
|
|
|
Network KILLER neden ban cezası aldın gelince mutlaka pm den benle paylaş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B o S c H -- 28 Haziran 2008; 20:38:30 >
|
|
|
28 Haziran 2008; 20:39:04
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: B o S c H Network KILLER neden ban cezası aldın gelince mutlaka pm den benle paylaş.  | | | |