quote:
Orjinalden alıntı: crayzy06 quote:
Orjinalden alıntı: lenka YAKLAŞIK 4 AY ÖNCE N73 ALDIM VE BİRKAÇ GÜNE KADAR HİÇ PROBLEMİM OLMADI TELEFONLA İLGİLİ, FAKAT SON GÜNLERDE TELEFON KENDİLİĞİNDEN KAPANMAYA BA$LADI , ÇANTAMIN İÇİNDEYKEN BAZEN , BAZEN RESİM ÇEKERKEN , BAZENDE ÖYLECE DURDUĞU YERDE , İLK OLDUĞUNDA BU DURUM ŞARJI BİTTİ FİLAN SANDIM FAKAT ŞARJ FULL DU , VE HALA ÖYLE BİR ŞARJ SORUNU YOK ÇOK FOTOĞRAF ÇEKİP MÜZİK DİNLESEM BİLE RAHATLIKLA 2-3 GÜN İDARE EDİYOR..KULLANANLAR BÖYLE BİR SORUNLA KARŞILAŞAN OLDUMU ACABA ? SERVİSE VERİCEĞİM FAKAT 1 AYDAN ÖNCE DÖNMEZ DEDİLER VE BİR DEFA SERVİSE GİDEN HERHANGİ ELEKTRONİK ALETTEN HAYIR BEKLEMEM DİYE HENÜZ VERMEDİM .. SICAKTANDIR DİYENLER OLDU AMA BİR TELEFONUN SICAKLA NE İLGİSİ OLABİLİR BEN ÇÖZEMEDİM .. arkadaşım aynı sorunu bende yaşadım kesin çözümü bende kesin dene sen bunu!!! simdi sana versiyondandır diyecekler ama sen şöyle yap arka kapağı çıkar bataryanın üstüne bi kağıt koy normal bi blok notu kesip ikiye katlayp koy oraya we kapağı kapat sorunun hallolcaktır arkadaşım yaşadım biliyorum hmmm bunu deniyeceğim =)) teşekkür ederim .