Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: N73 Problemlerim

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: N73 Problemlerim Sayfa: <<   < önceki  206 207 [208] 209 210 211 212 213 214 215   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
lenka

16 Haziran 2008; 11:44:46 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: crayzy06

quote:

Orjinalden alıntı: lenka

YAKLAŞIK 4 AY ÖNCE N73 ALDIM VE BİRKAÇ GÜNE KADAR HİÇ PROBLEMİM OLMADI TELEFONLA İLGİLİ, FAKAT SON GÜNLERDE TELEFON KENDİLİĞİNDEN KAPANMAYA BA$LADI , ÇANTAMIN İÇİNDEYKEN BAZEN , BAZEN RESİM ÇEKERKEN , BAZENDE ÖYLECE DURDUĞU YERDE , İLK OLDUĞUNDA BU DURUM ŞARJI BİTTİ FİLAN SANDIM FAKAT ŞARJ FULL DU , VE HALA ÖYLE BİR ŞARJ SORUNU YOK ÇOK FOTOĞRAF ÇEKİP MÜZİK DİNLESEM BİLE RAHATLIKLA 2-3 GÜN İDARE EDİYOR..KULLANANLAR BÖYLE BİR SORUNLA KARŞILAŞAN OLDUMU ACABA ? SERVİSE VERİCEĞİM FAKAT 1 AYDAN ÖNCE DÖNMEZ DEDİLER VE BİR DEFA SERVİSE GİDEN HERHANGİ ELEKTRONİK ALETTEN HAYIR BEKLEMEM DİYE HENÜZ VERMEDİM .. SICAKTANDIR DİYENLER OLDU AMA BİR TELEFONUN SICAKLA NE İLGİSİ OLABİLİR BEN ÇÖZEMEDİM ..

arkadaşım aynı sorunu bende yaşadım kesin çözümü bende kesin dene sen bunu!!!
simdi sana versiyondandır diyecekler ama sen şöyle yap arka kapağı çıkar bataryanın üstüne bi kağıt koy normal bi blok notu kesip ikiye katlayp koy oraya we kapağı kapat sorunun hallolcaktır arkadaşım yaşadım biliyorum

hmmm bunu deniyeceğim =)) teşekkür ederim .

Zevk,$ehvet,Dü$manlık İç İçe..
Sallanırsa da YıkılmazZzZ Taht'ım..

furkanaksin

Sisteme Gözat

16 Haziran 2008; 21:05:12 

ya arkadaşlar bende de bir sorun var. lütfen yardım bekliyorum

n73de arka kapağı açıp fotoğraf çekeyim diyince birden normal ekrana dönüyor yani önce kamera görünüo hemen çekemeden ekrana dönüyor yani normal masaüstüne sonra 2-3 saniye basılı tutunca deklanşöre bi daha gelio sonra yine gidio bazen çekiyorum sonra gidio bazen çekemeden gidio

sürümdendir dendi yükselttim dün yani yeni ama yine devam ediyor :( lütfen acil yardım :(

Asus M51SN
Game's & Design Master

manhack

Sisteme Gözat

16 Haziran 2008; 21:06:27 

ya arkadaşlar hafıza kartını biçimlendirmek istiyorum...disk yazma korumalı diyo ne yapcam?lütfen yardım edin.

HAYAT NE GARİP...
Klasör.:X:.

16 Haziran 2008; 21:25:13 

quote:

Orjinalden alıntı: furkanaksin

ya arkadaşlar bende de bir sorun var. lütfen yardım bekliyorum

n73de arka kapağı açıp fotoğraf çekeyim diyince birden normal ekrana dönüyor yani önce kamera görünüo hemen çekemeden ekrana dönüyor yani normal masaüstüne sonra 2-3 saniye basılı tutunca deklanşöre bi daha gelio sonra yine gidio bazen çekiyorum sonra gidio bazen çekemeden gidio

sürümdendir dendi yükselttim dün yani yeni ama yine devam ediyor :( lütfen acil yardım :(

arka kapaktan kaynaklanıyo olabilir.servise vermeni önerebilir.yada telefonun arka kapağını çıkar sim kart yuvasının köşesindeki iki metal çubuğu aliminyum folyo ile birleştir.kamera açılınca bir foto çek eğer bir problem yoksa sorun yüzde yüz kapaktan.

.:|Kamera Artık Böyle Birşey|:.

N82 8GB SANDİSK

16 Haziran 2008; 21:27:35 

quote:

Orjinalden alıntı: manhack

ya arkadaşlar hafıza kartını biçimlendirmek istiyorum...disk yazma korumalı diyo ne yapcam?lütfen yardım edin.

eğer bilgisayarda biçimlendirme yapıyorsan ve de adaptör kullanıyorsan yandaki plastik düğmeyi diğer yöne it.bide böyle dene.eğer telefondan biçimlendiriyorsan bilgisayarda da denemeni önerebilirim.

N82 8GB SANDİSK
karakip

16 Haziran 2008; 22:13:30 

arkadaşlar n73 de bulunan maps türkiye haritasını yüklemeye çalışıyorum fakat heralde beceremedim önce telefona attım sonra bilgisayara kurdum türkçe haritayı indiriyor fakat telefonda nokıa maps açtıgımda harita çıkmıyor bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim şimdiden teşekkürler
yüklüyenlerin dikkatine

manhack

Sisteme Gözat

16 Haziran 2008; 22:13:36 

quote:

Orjinalden alıntı: klasör x

quote:

eğer bilgisayarda biçimlendirme yapıyorsan ve de adaptör kullanıyorsan yandaki plastik düğmeyi diğer yöne it.bide böyle dene.eğer telefondan biçimlendiriyorsan bilgisayarda da denemeni önerebilirim.

bilgisayarda biçimlendirmeyi deniyorum.adapterin yanında lock yazıyo ordaki parçayı yukarı kaldırıp da denedim ama sonuç aynı....

HAYAT NE GARİP...

17 Haziran 2008; 0:28:25 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: klasör x

quote:

bilgisayarda biçimlendirmeyi deniyorum.adapterin yanında lock yazıyo ordaki parçayı yukarı kaldırıp da denedim ama sonuç aynı....

hafıza kartında şifre varmı???.olmadı telefondan biçimlendir.

N82 8GB SANDİSK
efe574

17 Haziran 2008; 0:36:06 

katılıyorum önce telde sonra pc dene... bu arda x kardes senın versıyon neden 4.0812.4.0.1 anlamadım özellık ve farkıne benımkı 4.0812.4.2.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe574 -- 17 Haziran 2008; 0:35:31 >

N 73 Me 2 gb kingston v.4.0812.4.2.1
manhack

Sisteme Gözat

17 Haziran 2008; 11:24:56 

telde biçimlendirmeyi başardım...bi farkı var mı pcde biçimlendirmekten?

HAYAT NE GARİP...
emre9110

Sisteme Gözat

17 Haziran 2008; 17:14:34 

quote:

Orjinalden alıntı: emre9110

1)slm arkadaşlar telefonuma bazı oyunlar yükledim ama oyunları kaldıramıyorum tam olarak "lost" silinemiyor diye uyarı veriyor neden olabilir daha öncede böyle bi sorun olmuştu *#7370# tuşlarıyla format atmıştım acaba nasıl düzelebilirim?

2)birde x-plore diye bir dosya yöneticisi kullanıyorum cpu speed 206 mhz dyor 220 mhz olması gerekmiyor mu yada bu sorun sadece enim telefonumda mı var?

3)Telofanda bazen el ile hissedilir derecede ısınma oluyor sebebi ne olabilir acaba bataryayı çıkartıp 10-15 dk bekliyorum sonra ısınmadan devam ediyor acaba neden olabilir

17 Haziran 2008; 18:16:36 

quote:

Orjinalden alıntı: efe574

katılıyorum önce telde sonra pc dene... bu arda x kardes senın versıyon neden 4.0812.4.0.1 anlamadım özellık ve farkıne benımkı 4.0812.4.2.1

ben senin versiyonunu hiç kullanmadım sadece orjinal olsun ve kısayol için bu versiyonu seçtim.

N82 8GB SANDİSK

17 Haziran 2008; 18:20:06 

quote:

telde biçimlendirmeyi başardım...bi farkı var mı pcde biçimlendirmekten?

hayır yok bildiğim kadarıyla

N82 8GB SANDİSK

17 Haziran 2008; 18:27:14 

quote:

quote:

1)slm arkadaşlar telefonuma bazı oyunlar yükledim ama oyunları kaldıramıyorum tam olarak "lost" silinemiyor diye uyarı veriyor neden olabilir daha öncede böyle bi sorun olmuştu *#7370# tuşlarıyla format atmıştım acaba nasıl düzelebilirim?

2)birde x-plore diye bir dosya yöneticisi kullanıyorum cpu speed 206 mhz dyor 220 mhz olması gerekmiyor mu yada bu sorun sadece enim telefonumda mı var?

3)Telofanda bazen el ile hissedilir derecede ısınma oluyor sebebi ne olabilir acaba bataryayı çıkartıp 10-15 dk bekliyorum sonra ısınmadan devam ediyor acaba neden olabilir

cevap

1-bir uygulamayı kaldıramıyorsan arka planda çalışıyor demektir.taskman yükle ve uygulamayı kapat.bir de öyle dene.

2-bende de 206 yaziyor fakat proğramlar güncelleştikçe bu sorun düzeliyomuş. 220mhz yani.(fakat daha 220 yazan programa raslamadım)

3-ısınma telefonu özellikle şar olurkan kullandığın zaman ısınıyor bazen telefonu uzun zaman kullandığınzaman ısınıyor.yani bende de oluyor ama önemsemiyorum.pile aşırı yüklenme olduğu için ısınması normal.

N82 8GB SANDİSK
buelent111

17 Haziran 2008; 18:48:32 

Selam arkadaşlar N73 de video çekerken ışığı kullanabiliyormuyuz?

ZİkriTalan

Sisteme Gözat