Giriş | |
|
|
|
7 Ekim 2006; 15:15:28
|
|
|
kvk bu aralar inceden inceden zarara geçti... bilmiyorum farkındamısnız ama yaz ayları sıcak geçtiği için telefonlarda ısıya bağlı olan ve sonradan çıkan bozulmalar oluyo bundan dolyı ağustostan beri adamlar full tamirdeler 3 haftayı buluyo süreler....
|
|
7 Ekim 2006; 15:19:21
|
|
|
doğrudur. telefonların yapısı karmaşıklaştıkça bu durum kendini daha da belli ediyor.
|
|
|
7 Ekim 2006; 15:28:26
|
|
|
bir sorun daha yukledigimiz temaların bazılarını yoneticiden silmek istedigimde listede adını bulamıyorum yani yuklu gorunmuyo ve silemiyorum ama temalarda bu dosya halen duruyor
|
|
7 Ekim 2006; 15:34:47
|
|
|
bende de olmuştu. formattan sonra yedekten dönersen yapıyor.
|
|
|
7 Ekim 2006; 16:52:50
|
|
|
arkadaşlar hard formattan sonra makina düzeldi
|
|
7 Ekim 2006; 16:57:02
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: bscol arkadaşlar hard formattan sonra makina düzeldi Çok sevindim Kobretti... Telf. çok başarılı çünkü...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoOLMuSTi -- 7 Ekim 2006; 16:58:39 >
E8500, DFI Lanparty DK P45-T2RS PLUS, 4GB Ocz Reaper 1066, Sparkle 9800GTX+(Graphics) 8800GTS(PhysX), 2*320GB Samsung SataII Raid_0, Seegate 160GB Pata Hd.,19PHILIPS190G6FB lcd, MX REVOLUTION MOUSE , Creative X-FI xtreme music, Creative 5700 5+1 Digital, ThermalTake 650WToughPower, Armor+ Case....
|
|
|
|
|
7 Ekim 2006; 17:12:59
|
|
|
eyvallah dostum içim rahatladı bi ara k79* i le takasamı çıkarsam dedim neyse düzelince gerek kalmadı quote:
Orjinalden alıntı: CoOLMuSTi quote:
Orjinalden alıntı: bscol arkadaşlar hard formattan sonra makina düzeldi Çok sevindim Kobretti... Telf. çok başarılı çünkü...
|
|
7 Ekim 2006; 19:17:39
|
|
|
Arkadaşlar ben yeni n73 aldım ama sms gönderemiyorum! bunun için yapılması gereken ayarlar var da ben mi bilmiorum acaba? yardımcı olursanız sevinirim..teşekkürler
|
|
|
7 Ekim 2006; 19:30:02
|
|
|
ayar falan yok. servis merkez numaranı kontrol et. Her ihtimale karşın setting wizard yardımıyla şebeke ayarlarını al yine de.
|
|
|
7 Ekim 2006; 22:44:55
|
|
|
ya arkadaşalr bende cok donma ve kitlenmeler oluyo bu hard format dediginiz sey nasıl oluyo kendim yapabilirmiyim veye nasıl yaptırcam????
|
|
7 Ekim 2006; 22:54:14
|
|
|
*#7370# yaz ekrana soru gelecek evet de. güvenlik kodunu gir 12345 dir default olarak. tel kapanır ve tekrar açılır. herşey gider ilk aldığın ana dönersin.
|
|
|
7 Ekim 2006; 23:45:53
|
|
|
çoğu kişi n73'ün donma ve yavaşlama probleminden şikayetçi gerçekten bu genel bi sorunmu yoksa yüklenen bir programdan falanmı kaynaklanıyor.birde yüklenen tema telefon kapandıktan sonra orjinal tema olarak değişiyormuş bu yazdıklarım n73'ün genel sorunlarımı birde n73'deki en büyük eksiklik sizce ne? yani keşke şu şöyle olsaydı diyebileceğiniz şeyler..
|
|
8 Ekim 2006; 0:01:35
|
|
|
arkadaşlar günde ortalam 30 -40 cihaz satıyorum bunlarda nokıa olan modelleri çoğu sorunlu oluyo heleki n serisi çok sorunlu n73 e dün tam 10 hafı kartı taktım cihaz kendi kendine kapnıyo başka bi cihaz daha aldım onlarda aynı hatayı yapıyo tam 6 cihaz denedim hepsi bu sorunu yapıyo ama kıngston hafıza kartını taktığımda böle bi sorun yapmıyo cihazlar yani cihazlar hafıza kartı seçiyoo. bilginizeee
|
|
|
8 Ekim 2006; 0:58:52
|
|
|
Arkadaslar benim sorunum yazılımsal. Telefonumda 40 mb boş telefon hafızası , 780 mb da boş kart hafızası var. Fscaller isimli programı yükleyip rehberimdeki kişilere resim atamaya çalıştığım zaman " hafıza dolu " uyarısı alıyorum. Dolayısıyla program çalışmıyor. Bu konuda bilgisi veya çözümü olan varsa ve paylaşırsa sevinirim. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Not: sorun çözülmüştür. Telefonun çektiği resimlerin görüntü kalitesi yüksek olduğundan fotoğraflar yükelnemiyormuş. Bende telefon üzerinden foto boyutlarını küçülterek programı çalıştırabildim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ostracoda -- 8 Ekim 2006; 1:15:23 >
|
|
|
|
|
8 Ekim 2006; 1:23:50
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: musti_2142 arkadaşlar günde ortalam 30 -40 cihaz satıyorum bunlarda nokıa olan modelleri çoğu sorunlu oluyo heleki n serisi çok sorunlu n73 e dün tam 10 hafı kartı taktım cihaz kendi kendine kapnıyo başka bi cihaz daha aldım onlarda aynı hatayı yapıyo tam 6 cihaz denedim hepsi bu sorunu yapıyo ama kıngston hafıza kartını taktığımda böle bi sorun yapmıyo cihazlar yani cihazlar hafıza kartı seçiyoo. bilginizeee 2 GB Sandisk taktım. Hiç sorun yok. Zaten N73 ile ilgili topiclerde , bu işlerden anlayan arkadaşlar Sandisk ve Kingston ı önermişlerdi. 1100 YTL para verip alınan bir cihaza 20-30 YTL ucuz olsun diye ne idüğü belirsiz bir donanım ilave etmek hiç mantıklı değil. y281nbl : 18 gündür kullanıyorum. 1 kere çektiğim fotoyu büyütmek istediğimde "hafıza dolu" uyarısı aldım. O da telefonu kapatıp açınca düzeldi. Başka bir problemim olmadı. N73 deki "en büyük" olmasa da eksik gördüğüm şeyler de : 1- internet kullanımında ekranın yan olarak kullanılamaması 2- wi-fi 3- dokunmatik ekran 4- radyoda RDS Saygılarımla.
|
|