Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
894.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    *#7370# olarak telefon açıkken soft format atılıyor.
    Ama çoğu dosya hala yüklü kalıyor.
    Hard format atan var mı? yeşil tuş,*,3 ve on/off tuşuna basılı tuttum olmuyor.Telefon açılıyor.
    Yardım olursanız sevinirim
  • öyle bir tuş kombinasyonu bulamadım ben de. *#7370#'i üst üste 3-4 kere dene dostum. olmazsa eğer *#7780#'i dene. ikisinden biri olmalı.
  • hepsini okudun mu ki dostum? Bu kadar sayfa problem dolu değil. yeni yazılımla düzelen hatalar var. Bence iyice bir oku. tavsiye Ama paran varsa eğer N73ME al bekle biraz yakında çıkacakmış.
  • 20 güne kadar gelmesi bekleniyor. (%80) Tam belli değil. Sen bulursan kesin bir bilgi bizle de paylaşırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

20 güne kadar gelmesi bekleniyor. (%80) Tam belli değil. Sen bulursan kesin bir bilgi bizle de paylaşırsın.

tamamda farkları nedir ki

http://rapid-share.com/files/6314335/06122006006.mp4.html

Telefon Türkiye'de daha çıkmadığı için türkçe sitelerde kesin bilgi bulmak biraz zor. Ama genel özellikler aynı. Fikir vermesi açısından aşağıdaki linke bakabilirsin.

http://www.nokia.com.tr/id113_259.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 8 Aralık 2006; 11:19:06 >

Orjinalden alıntı: mhakanhanci

ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN ŞU VİDEOYA BİR GÖZ ATIN SİZDE DE BÖYLEMİ EKRANDA OYNAMALAR OLUYORMU KAYIT EDERKEN TELİ ÇOK YAVAŞ OYNATIYORUM

http://rapid-share.com/files/6314335/06122006006.mp4.html

izledim dostum. kusura bakma geç oldu biraz. oynamalar konusunda birşey diyemeyeceğim. telefonum yok çünkü. Ama çok bir problem göremedim. Telefonda son firmware mi yüklü? son versiyonu yükletmeni tavsiye ederim. Sorun devam ederse (fazla bir sorun yok) servise götür ama uğraşmazlar tahminimce. Bu arada arkadan gelen o vızz sesi herkeste oluyordu onu da söylemekte fayda var.

• Son versiyonu V3.0638.0.0.30 yüklettim bugün.
    Ama daha önceceden kullandığım programlaro yüklerken şöyle bir hata alıyorum.
    "Sertifika henüz geçerli değil,süresi yanlış yada telefon ayarları yanlış"
    Bununla karşılaşan arkadaşlar var mı?yada ne yapmam gerekiyor.
  • ya arkadaşlar benim arka kapak gıcırdıyo nası çözücem ben bunu telefonu daha iki gün önce aldım.ekrandaki naylonuda çıkardım götürsem kapağı değiştirirlermi? var bu sorundan şikayet eden? veya götüren clubnokia dan almıştım
  • ARKADAŞLAR BEN EN YENİ EVRSİYONU YÜKLEDİM V3.0638.0.0.1 FAKAT BU VİDEO ÇEKTİKTEN SONRA İZLERKEN ARI VIZILTISI GİBİ Bİ SES GELİYO VE ÇOK SİNİR BOZUCU BUNUN NEDENİNİ VE NASIL ÇÖZÜLECEĞİNİ BİLEN VARMI???
  • quote:

Orjinalden alıntı: akagunay
    ARKADAŞLAR BEN EN YENİ EVRSİYONU YÜKLEDİM V3.0638.0.0.1 FAKAT BU VİDEO ÇEKTİKTEN SONRA İZLERKEN ARI VIZILTISI GİBİ Bİ SES GELİYO VE ÇOK SİNİR BOZUCU BUNUN NEDENİNİ VE NASIL ÇÖZÜLECEĞİNİ BİLEN VARMI???

N73 videolarındaki cızırtı maalesef şimdilik kalıcı görünüyor. Yeni versiyonla da düzelmedi. Tüm kullanıcılar aynı dertten muzdarip. Sorunun yazılımsal olduğunu umut edip yeni firmware lerin yollarını gözleyeceğiz.

@erdenn arkadaşım : Aynı problemi yaşayan ve nickini şimdi hatırlayamadığım bir arkadaşımız arka kapağın içine küçük bir kağıt sıkıştırarak sorunu çözdüğünü yazmıştı. Bir dene istersen. Ama 2 gün önce aldı isen sorgusuz sualsiz geri almaları gerek diye biliyorum. (İnternet üzerinden almadı isen eğer)
    Saygılarımla
    Edit :Erdenn arkadaşa yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muRTah -- 9 Aralık 2006; 1:37:00 >

• sağol kardeş götüreyim bi bakam inşallah değiştirirler ben orjinal olsun istiyordum.
  • ben de bugün yeni versiyon yükledim başarıyla da tamamlandı güya ama çok pişmanım, bu kadar zman kilitlenmeyen kamera şimdi 2 fotoğraftan sonra istisnasız kilitlenmeye başladı. onun dışında problme yok ama bu bile can sıkıcı.

düzenleme: enteresan bir şekilde çekilen resmi göster seçeneğini iptal ettiğimde sorun çözüldü. bu çözümü de bu forumda bir arkadaştan günler önce duymuştum, fakat bu problem olmadığından ihtiyaç duymamıştım.... güncellemenin daha önce olmayan problemler yaratması şaşırtıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indie -- 9 Aralık 2006; 5:29:57 >

en azından benim rengim belli, sen ne ayaksın
  • günaydın arkadaşlar benim bi kaç sorum olucak ya telefona değişik bir kart takıp daha sonra yine diğer hattı takıp açtığımda temayı silmiş oluyor ve yine uygula demem gerekiyor bunu nasıl düzeltebilirim?birde mp3 leri klasör olarak pc den yüklediğimde telefonda klasörleri göremiyorum hepsini karışık gösteriyor ve sinir oluyorum bu duruma telefonu almadan önce biryerlerde bu sorunları okumuştum ama nerdeydi hatırlıyamıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim?
  • Arkadaşlar N73 teki foto çekerken kitlenmesi yazılımsal gibi değil geliyor bana,ilk başta şunu bilmenizi isterim,daha öncede yazdım burada kitlenmenin kesin çözümü "FOTO ÇEKTİKTEN SONRA GÖNDERLE BAŞLAYAN İKİNCİ BİR MENÜ GELİYOR EĞER ORADA RESMİ BEĞENMEDİĞİNİZ ZAMAN HEMEN SİLERSENİZ KAMERA BELLİ BİR MÜDDET SONRA KİTLENECEKTİR,AMA RESİM ÇEKİLDİKTEN SORA GÖNDER MENÜSÜ GELDİĞİNDE 3-4 SANİYE KADAR BEKLEYİN YANİ HEMEN RESMİ SİLMEYİN O SIRADA TIK DİYE BİR SES DUYACAKSINIZ,BU SES MERCEĞİN HAZIR OLDUĞUNU GÖSTERİR."eğer bu dediklerimi uygulayarak resim çekerseniz hiç bir sorun yaşamazsınız kamerada asla kitlenmez...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.