Arkadaşlar N73'e format atan var mı? *#7370# olarak telefon açıkken soft format atılıyor. Ama çoğu dosya hala yüklü kalıyor. Hard format atan var mı? yeşil tuş,*,3 ve on/off tuşuna basılı tuttum olmuyor.Telefon açılıyor. Yardım olursanız sevinirim
hepsini okudun mu ki dostum? Bu kadar sayfa problem dolu değil. yeni yazılımla düzelen hatalar var. Bence iyice bir oku. tavsiye Ama paran varsa eğer N73ME al bekle biraz yakında çıkacakmış.
Telefon Türkiye'de daha çıkmadığı için türkçe sitelerde kesin bilgi bulmak biraz zor. Ama genel özellikler aynı. Fikir vermesi açısından aşağıdaki linke bakabilirsin.
izledim dostum. kusura bakma geç oldu biraz. oynamalar konusunda birşey diyemeyeceğim. telefonum yok çünkü. Ama çok bir problem göremedim. Telefonda son firmware mi yüklü? son versiyonu yükletmeni tavsiye ederim. Sorun devam ederse (fazla bir sorun yok) servise götür ama uğraşmazlar tahminimce. Bu arada arkadan gelen o vızz sesi herkeste oluyordu onu da söylemekte fayda var.
Son versiyonu V3.0638.0.0.30 yüklettim bugün. Ama daha önceceden kullandığım programlaro yüklerken şöyle bir hata alıyorum. "Sertifika henüz geçerli değil,süresi yanlış yada telefon ayarları yanlış" Bununla karşılaşan arkadaşlar var mı?yada ne yapmam gerekiyor.