Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (382. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
874.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://rapid share.com/files/70212422/Psiloc.irRemote.v1.00.S60v3.SymbianOS9.1.Cracked-BiNPDA.rar.html

Arkadaşlar Psiloc.irRemote.v1.00.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned.Cracked-BiNPDA.zip bu sefer FULL yani sorunsuz çalışıyor diyorlar.

Programın özellikleri:

irRemote telefonunuzu universal uzaktan kumandaya çevirir. irRemote Symbian destekli cep telefonunuzun kızılötesi portuyla ses ve video ekipmanlarının tümünü tek bir uygulamayla yönetmenizi sağlar.

Kullanması çok kolay ve pratik. Sadece kuamnda edeceğiniz cihazın markasını listeden seçin ve tuş takımınızı kullanarak kumanda edin. Desteklenen kumanda edilebilir markaların listesi online olarak depolanmaktadır ve yeni kodları çıktığında online olarak irRemote'dan download edebilirsiniz.

Network sinir etti beni bu sertifika olayı PM ini açta sana Pm den yollayayım IMEI numaramı da bana bi zahmet hallediver şu işi kafam yorgun sinirliyim yapamadım.

neyse benim şimdi çıkmam lazım sonra görüşürüz

((( muRTah )))

bilgiler için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximilanos -- 16 Kasım 2007; 23:51:29 >

• Bosch deniyorum bu programı daha doğrusu yüklüyo çalışırsa yazarım sanırım sadece crack dosyası signed edilecek ben öyle yaptım
  • ben rotateme için dosyayı hazırladım şimdi fatih arkadaşımıza nasıl göndercem veya telefona nasıl yükleyebilirim?
  • 2 ve 3 çalışmıyo dosya bozuk diyo sadece iremoteyi kurabildim
  • quote:

Orjinalden alıntı: arif_can

ben rotateme için dosyayı hazırladım şimdi fatih arkadaşımıza nasıl göndercem veya telefona nasıl yükleyebilirim?

Pm atıcaksın fatih arkadaşa

http://resim.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=48631#

Bu sayfaya gel üye detaylanda PM var ona basıp yolla önce Rapide upload et O hazırladığın dosyayı zaten o sonra sana Programın imzalanmış halini yoluuycak sende direk telefona atcan
  • nasıl upload yapcaz
  • ya arkadaşlar dün tema yüklüyordum fakat
    bugün yüklerken yükleme doluyo fakat en sonunda yüklenemiyor diyor ne yapmalıyım
    lütfen yardım edin...
  • Arkadaşlar bunu düşünen oldumu bilmiyorumda size Ngage çalıştırıcak telefonlar arasında N73 de olduğunu söylemiştim şimdi ngage çalışması için yeni uzantı filan okuması programı şusu busu için yeni versiyon çıkabilir haberiniz olsun
  • Ben de aranıza katıldım. Dün N 73 aldım. Genpa garantili. Dediğiniz gibi yanında verilen kulaklık iyi ses vermiyor. 66 30 'dan kalan kulaklığı kullanıyorum. Müthiş bas tiz veriyor.
  • selam arkadaslar
    ya iremote yi yukledimde vestel için hangi ayarı yapacaz soleyebilecek varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: efsane2bin6

ya arkadaşlar dün tema yüklüyordum fakat
    bugün yüklerken yükleme doluyo fakat en sonunda yüklenemiyor diyor ne yapmalıyım
    lütfen yardım edin...

off sadece temada dese yine iyi biçok program ve oyunu da öyle kafasına göre yüklüyo sinir oluyorum bende n73 e yeni versiyonu yüklediğimden beri böyle
  • nese buldum arkadaslar programı kendi içinden uptade yapın ca geliyor
  • arkadaşlar bu n95 temmasını nerden bulabilirim???????
  • Network KILLER PM'ini aldım ve kaydettim. Benim msn adresim maximum_???@hotmail.com ??? yazan yerde bir rakam var
  • Merhaba n73 ün hafıza dolunca yavaşlama oluyor mu acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lacrimassss

Merhaba n73 ün hafıza dolunca yavaşlama oluyor mu acaba?

her symbianlı telefonda olacak bir durumdan söz ediyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximilanos -- 17 Kasım 2007; 22:39:23 >
  • Kardeş , Benim makine serviste şu an ... Henüz bir aksilikle karşılaşmadım . Yani cihazınız garanti kapsamı dışında yada tamir ettik , şu kadar ücreti var gibisinden bi durum henüz yok . bir hafta yada 10 gün sonra bu durum belli olacak . O zamana kadar yapabileceğim tek şey beklemek . Eğer yukarda bahsettiğim durumlar ortaya çıkarsa o telefonuda , telefonu satanıda yok ederim :D Zaten paraya para demiyorlar birde kaçak iş yapıyorlar , sonrada arıza olunca foyaları ortaya çıkıyor kendilerine göre müşteriyi yönlendiriyorlar. Bakalım... Gelişmeleri buraya diğer arkadaşların ve seninde bilgilenmen için tek tek yazacağım . Görüşmek üzere.
    Bu arada herhangi bir fikri olan yazabilir. :) Ona göre durum değerlendirmesi yaparız. )

quote:

Orjinalden alıntı: erdemakbıyık

hocam bende yeni aldım n73 aynı senin gibi adam satarken kvk lı dedi bende hiç kutuya felan bakamdan aldım.(tecrübe yok işte:P) neyse sonra geldim felan baktım ki garanti belgesinde ertek garanti felan yazıyor. hemen kvk dan imei arattım kvk kayıtlarında yok dedi. hemen genel imei araması yaptım kayıtlı gözüküyor. hem benim kutunun içeriği felanda almanca zaten yani benimkisi kesin grey felan. 600 tl de para bayıldım alete. yukarıdaki msj larımda bahsettim durumdan zaten.

biz ne yapmalıyız şimdi? ben adamın yanına gitsem tamam gel kvk lı bir tel ile değişelim demeyeceğinden adım gibi eminim. çünkü tel ilk defa benim sim ile açılıyor vs.. vs..

ben yarın birkaç boylu poslu arkadaşımla gideceğim aldığım yere. başından savmaya yada saçmalaya başlarsa hafta sonu günün en yoğun saatinde yaptığı kurnazlığın karşılığını vemiş olacağım ona.
    quote:

Orjinalden alıntı: DreaM0707

Ya ... Kvk ' dan cihazın imeisini arattım , kvkv kayıtlı gözükmüyor dedi ? Aldığım mağazada Kvk ile çalışan güvenilir bi yer...... Bu ne şanssızlıktır... Nasıl böyle bişey olur ya ? Ne olacak şimdi . Cihaz ankaraya gönderildi.. Tamir etmiyeceklermi , yada yenisini vermiyeceklermi .. Nasıl bir iş bu :) Telefonlardan çektiğimizi başka hiçbişeyden çekmedik yaw..

quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

quote:

Orjinalden alıntı: DreaM0707

Network kardeş ,

Telefonu servise götürdüm .. Akşamında bana kısa devre olduğunu ankaraya yollayacaklarını söylediler ... Kısa devre sorunu garanti kapsamında öyle değilmi ? bi arkadaşım kısa devre sonucunda telefonun tamir edilemediği yerine yenisinin gönderildiğini söyledi .. Bu durumlar ne kadar doğru ?

bu konularda uzman olarak cevabını beklıyorum , diğer arkadaşlardanda cevap bekliyorum.. şimdiden çok teşekkürler...

**Telefon KvK kapsamında.

onların kısa devre dedikleri olay adaptör girişindeki bir yarı iletken elemanın bozulması nedeniyle telefonun açılmaması ve şarj olmaması olsa gerek. Bu eleman beraberinde içerde başka şeyleri de bozmuş olabilir. Bu arızanın kesinlikle garanti kapsamında olması gerekir. Zira kullanıcı hatası olamaz. Sorun çıkarmadan yapılamama durumunda yenisini vermeleri lazım ama burada da uyanıklık yapıp telefonun sadece board kısmını yenisi ile değiştiriyorlar. kasa, tuş takımı ve pil senin eski cihazına ait oluyor.

Tekrar geçmiş olsun...

• arkadaşlar n73 üme hafıza kartında yeni bir klasör açarak mp3 ler yükledim fakat müzik çalar bu parçaları okumuyor,galeri-parçalar kısmından girebiliyorum fakat buradada rastgele çalma vs. özellikler yok..bu konuda yardımcı olabilirmisiniz,birde kaliteli bir mp3 çalar programı verebilirmisiniz..teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: iskorpit76

arkadaşlar n73 üme hafıza kartında yeni bir klasör açarak mp3 ler yükledim fakat müzik çalar bu parçaları okumuyor,galeri-parçalar kısmından girebiliyorum fakat buradada rastgele çalma vs. özellikler yok..bu konuda yardımcı olabilirmisiniz,birde kaliteli bir mp3 çalar programı verebilirmisiniz..teşekkürler

parçaları tel e attıktan sonra telefonda "Müzik Menüsü"nde Seçenek->Müzik kitaplığını Yenile
    yaptın mı?

Müzik programı olarak "LCG JukeBox" ı öneririm. Forum da symbian programları başlıklarında vardır muhakkak...
  • 
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.