Giriş | |
|
|
|
14 Kasım 2007; 17:25:01
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: DreaM0707 Denedim... Açılmıyor... Adaptörü takıp bekledim şarj oluyormu die .. Yok yine hiçbişey .... Sİyah ekran :) Ben ufak ufak servise götüreyim ... Yazılım atsınlar format falan inş. düzelir .. Donanımsal bişeyse 1 ay bekleki telefon gelsin off........ quote:
Orjinalden alıntı: Network KILLER adaptörü takıp açmayı dener misin? bu defa titreşmeyecektir yalnız şaşırma. Hafıza kartını ve sim kartı çıkartıp denermisin.
|
|
14 Kasım 2007; 17:57:46
|
|
|
telefon açıkken şarj ederken telefon çok ısınıyor ama telefon kapalıyken şarj ettigimde boyle birsey olmuyor
|
|
|
14 Kasım 2007; 22:12:55
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: erhanemappe yoq estağfurullah kardeşim ne cahillii : senkronizasyon pc suite ile açılıyor pc suite uygulamasını da nokianın sitesinden indirip kurabilirsin. senkronize et seçeneği aynen pc suite uygulamasında yazacaktır oraya tıkla bi pencere açılacak oradan senkronize edeceğin şeyleri seçiyosun ajanda mesajlar filan ama programın senkronizesi olmaz sadece belgeleri senkronize edebilirsin neyse oradan sadece rehberi seç ve senkronizasyonu başlat hemen telefonda senkronize edildi yazısını göreceksin. sonra programı kapa ve formatı at versiyon ve formatla ilgili bilgi forumda var titremeyi takma kafana yani açma tuşunun işlediini bildirmek için sadece unutmadan usb pop port denen illet de şu bildiimiz telefonun pc ye bağlanması için gereken kablo ve ister çok yüksek hafıza olsun ister program olsun usb kablosu card readerden hızlıdır seni temin ederim. ve arada hafıza kartını biçimlendirmelisin sebebi ise yükleip kaldırdıın programlar aslında bu işletim sisteminde yani symbianda aslında tamamen kalkmıyor gizli bir setup dosyasını hafızada tutuyor ve telefonu ciddi ölçüde yavaşlatıyor. ayrıca sende uygulama yöneticisinin de sahanda yumurta pişmesinden daha geç açıldıını tahmin ediorm senin problemin tamamen biçimlendirme ile ilgili ve tavsiyem n73 gibi bir telefona haritalar programını yükleme ilerde hattını takacak telefon ararsın kafayı yediriyo çok ağır bir program ve gps olmadan yararsız bence.ben de yükledim yeni versiyonda kendiliinden gelior artık hemen kaldırıyorum saygılar kardeşim Erhanemappe sağolasın tekrar cevap için...harita kurmadım zaten, sadece oyun-sözlük-msn falan kullanıyorum genelde... bu arada detaylı soft format atsam da olur galiba değil mi ? senkronizasyondan sonra....1- hafıza kartını biçimlendircem 2- detaylı soft format 3- versiyon yenileme (reinstall olacak ama) 4-senkronizasyonla rehberi geri kurmak...
|
|
|
14 Kasım 2007; 22:52:27
|
| | | |