Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: N73 Problemlerim

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: N73 Problemlerim Sayfa: <<   < önceki  125 126 [127] 128 129 130 131 132 133 134   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Network KILLER

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Kasım 2007; 11:31:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: DreaM0707

Konu Sahibi Network Kardeş ve diğer arkadaşlar ;

Dün akşam telefonu şarj ettim , gece saat 1 gibi kapattım telefonu .. Sabah kalktım açma tusuna basıyorum açılmıyor..... Bugüne kadar güncelleme yada başka bi yazılım falan yüklemedim.. telefonu 9. ayda aldım yani 1.5 aylık bi telefon ... Acaba Sorun ne olabilir... ? Telefonu çok dikkatli kullanıyordum ... Kendi kendine çökmüş olabilirmi ?

Acil cevaplarınızı bekliyorum... Saygılar.

Şimdi en kötü ihtimalle şarj sırasında telefon yandı. Bunun tek çözümü yetkili servise vermek. Ama şunu da söyleyeyim bu tip arızalar sonucunda telefon genelde iflah olmuyor. 6310'umdan biliyorum.

En iyi ihtimalle telefona hard format atmayı dene diyeceğim ama telefon hiç açılmıyor diyorsun. Bunu da yiyeceğini sanmam.

Telefondan SIM kart, hafıza kartı ve pili çıkar. telefonun açma tuşuna bas ve 1-2 sn basılı tut. ardından telefonu 5dk kadar öylece bırak. Sonra sadece pili takıp açmayı dene. Umarım açılır. Eğer açılırsa, açıldıktan sonra telefonu kapatıp hard format atarsın. Eğer ki bu dediklerim olmazsa mecburen servise vermen lazım. Geçmiş olsun.

Nokia N73 v4.0839.42.0.1 + AD-41 + Creative EP-630 + OCZ 2GB Micro SD
((( Nokia N73 ve Mobil Cihazlar hakkında bana PM atmayınız )))

DreaM0707

14 Kasım 2007; 11:55:59 

Teşekkür ederim Kardeşim ..

Fakat telefonu şarj ettikten sonra 2 saat kadar kullandım ... yani şarj yüzünden yansa o esnada bişyler olması gerekir değilmi ... Birde sabah telefonun bataryasını takıp cıkardım 2 - 3 kez onu denedim .. Bir ara telefon başta açılırken titreşim oluyorya ekran açılıyor .. işte öyle oldu .. sonra tekrar bataryayı takıp cıkardım. Tellerle temassızlık varmı diye baktım .. yok... telefon yansa hiç açılmazdı değilmi ? yani o açılıştaki gibi 1-2 saniyelik titreşimle karşılaşmazdım.... birde telefon çökerse açılmıyormu ? anlamadım gitti ya :)

Osmanlı Tarihi Kulübü
Network KILLER

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Kasım 2007; 12:08:11 

Açıldı ve kullandıysan yanmamıştır. Sorunun devam ediyorsa Hard formatı dene. hafıza kartı ve SIM kartı çıkarıyorduk sanıyorum. Olmazsa çıkarıp denersin. telefonu aç. bu sırada * 3 yeşil arama tuşu ile açma tuşuna tekrar basıyorsun sanırım. Formatting yazıp kapanıyor cihaz. Tekrar açılacak. Bu nedenle şarjın azsa adaptörü tak. Ben bir türlü deneyemedim format olayını kendi cihazımda bu nedenle kesin bilgi veremiyorum. Açılıştaki titreme olayı telefonun açıldığını haber veriyor. İlk ekran geç geldiği için açılıp açılmadığı anlaşılamıyordu bunun için koyulmuş bir özellik. Yukarıda birileri sormuş onu da tekrar söylemiş olayım.

DreaM0707

14 Kasım 2007; 12:15:28 

Kardeş , dün gece saat 11 de falan şarjı doldu telefonun... 1 e kadar kullandım... Sonra Alarmı kurup telefonu kapattım ... Sabah kalktım açmaya çalıştım açılmadı.. Gece durduğu yerde telefona ne olacak ya Bunu anlamadım ben ... Yani mesele böyle .. pili çıkarttım taktım , tekrar açmaya çalıştım yine açılmadı .. Sonra dediğim tekrar açma tuşuna bastım , açılırkenki titreşimi hissettim , ekran geldi 2 saniye sonra kapandı ..

Senide uğraştırdım kusura bakma .. Meseleyi anlaman açısından yazdım. Çok teşekkürler.

Osmanlı Tarihi Kulübü
Network KILLER

Sisteme Gözat

14 Kasım 2007; 12:19:13 

adaptörü takıp açmayı dener misin? bu defa titreşmeyecektir yalnız şaşırma.

melih_

14 Kasım 2007; 13:22:53 

Arkadaşlar bana göre N73'ün en bariz hatası bazen çok yavaş olması. Şimdi 2 gb.'lik bir memory kartını hafıza kartı olarak kullanamaz mıyız? Neden 42 mb.lik (ki tamamı bile değil bu. Bakıyorum bazen boş hafıza 10 mb falan yazıyor) hafızayı kullanmak zorunda kalalım.

DreaM0707

14 Kasım 2007; 13:43:32 

Denedim... Açılmıyor... Adaptörü takıp bekledim şarj oluyormu die .. Yok yine hiçbişey .... Sİyah ekran :)
Ben ufak ufak servise götüreyim ... Yazılım atsınlar format falan inş. düzelir .. Donanımsal bişeyse 1 ay bekleki telefon gelsin off........

quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreaM0707 -- 14 Kasım 2007; 13:49:06 >

Osmanlı Tarihi Kulübü
CyhnChn

14 Kasım 2007; 14:34:21 

quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

burda konular cok agir beni aşar bu kafa ile okurken gözlerim kaydi .ben gider biraz facebook yahoo yapiiim..

atin telefonlari balkondan kurtulun klavyeler eskidi vallah buraya yazmaktan tuşlar silindi

..©унη©нη..
Méxes

14 Kasım 2007; 15:31:59 

quote:

Orjinalden alıntı: melih_

Arkadaşlar bana göre N73'ün en bariz hatası bazen çok yavaş olması. Şimdi 2 gb.'lik bir memory kartını hafıza kartı olarak kullanamaz mıyız? Neden 42 mb.lik (ki tamamı bile değil bu. Bakıyorum bazen boş hafıza 10 mb falan yazıyor) hafızayı kullanmak zorunda kalalım.

Neden 2GB yi kullanınca telefon ağırlaşıyo

Ölüm Her Nerede Olursa Olsun...
Toprağımda Sarı-Kırmızı Güller Açacaksa
Fatiha dan Sonra Galatasaray Marşı Okunacaksa ,Mezar Taşımda Galatasaray'lı Doğdu Galatasaray'lı Öldü Yazacaksa
Varsın Öyle Ölüm Hoş Gelmiş Sefa Getirmiş...
haso08

14 Kasım 2007; 16:08:38 

selam arkadaslar n73 mu kuratardım sayılır.ama şimdilik
telefonu almadılar ama savcılıktan karar bekliyoruz

N95 8GB+
sony bass booster
melih_

14 Kasım 2007; 16:50:36 

quote:

Orjinalden alıntı: vavuli

quote:

Orjinalden alıntı: melih_

Neden 2GB yi kullanınca telefon ağırlaşıyo

???????

cevyil

14 Kasım 2007; 17:25:01 

quote:

Orjinalden alıntı: DreaM0707

Denedim... Açılmıyor... Adaptörü takıp bekledim şarj oluyormu die .. Yok yine hiçbişey .... Sİyah ekran :)
Ben ufak ufak servise götüreyim ... Yazılım atsınlar format falan inş. düzelir .. Donanımsal bişeyse 1 ay bekleki telefon gelsin off........

quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

Hafıza kartını ve sim kartı çıkartıp denermisin.

CyhnChn

14 Kasım 2007; 17:57:46 

telefon açıkken şarj ederken telefon çok ısınıyor
ama telefon kapalıyken şarj ettigimde boyle birsey olmuyor

..©унη©нη..
UNDYING

14 Kasım 2007; 22:12:55 

quote:

Orjinalden alıntı: erhanemappe

yoq estağfurullah kardeşim ne cahillii : senkronizasyon pc suite ile açılıyor pc suite uygulamasını da nokianın sitesinden indirip kurabilirsin. senkronize et seçeneği aynen pc suite uygulamasında yazacaktır oraya tıkla bi pencere açılacak oradan senkronize edeceğin şeyleri seçiyosun ajanda mesajlar filan ama programın senkronizesi olmaz sadece belgeleri senkronize edebilirsin neyse oradan sadece rehberi seç ve senkronizasyonu başlat hemen telefonda senkronize edildi yazısını göreceksin. sonra programı kapa ve formatı at versiyon ve formatla ilgili bilgi forumda var

titremeyi takma kafana yani açma tuşunun işlediini bildirmek için sadece

unutmadan usb pop port denen illet de şu bildiimiz telefonun pc ye bağlanması için gereken kablo ve ister çok yüksek hafıza olsun ister program olsun usb kablosu card readerden hızlıdır seni temin ederim.
ve arada hafıza kartını biçimlendirmelisin sebebi ise yükleip kaldırdıın programlar aslında bu işletim sisteminde yani symbianda aslında tamamen kalkmıyor gizli bir setup dosyasını hafızada tutuyor ve telefonu ciddi ölçüde yavaşlatıyor. ayrıca sende uygulama yöneticisinin de sahanda yumurta pişmesinden daha geç açıldıını tahmin ediorm senin problemin tamamen biçimlendirme ile ilgili ve tavsiyem n73 gibi bir telefona haritalar programını yükleme ilerde hattını takacak telefon ararsın kafayı yediriyo çok ağır bir program ve gps olmadan yararsız bence.ben de yükledim yeni versiyonda kendiliinden gelior artık hemen kaldırıyorum saygılar kardeşim

Erhanemappe sağolasın tekrar cevap için...harita kurmadım zaten, sadece oyun-sözlük-msn falan kullanıyorum genelde...

bu arada detaylı soft format atsam da olur galiba değil mi ? senkronizasyondan sonra....1- hafıza kartını biçimlendircem 2- detaylı soft format 3- versiyon yenileme (reinstall olacak ama) 4-senkronizasyonla rehberi geri kurmak...

Intel Q6600, Gigabyte P35-DS3L, Zotac 512mb 8800gt, OCZ 2x1gb DDR2 800 Platinum, 250Gb Samsung, Asus 1608p, Powered By FSP Bluestorm II 500W, Benq 22" x2200w, Philips A5.600 5.1, N73, PS2
Network KILLER

Sisteme Gözat

14 Kasım 2007; 22:52:27