Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: N73 Problemlerim

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: N73 Problemlerim Sayfa: <<   < önceki  124 125 [126] 127 128 129 130 131 132 133   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ISTMELO
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

11 Kasım 2007; 17:28:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

tmm tahmin ettimde daha kısa bi yolu wardır belki die umdum ama yok sanırım nese genede tesekkürler
director

11 Kasım 2007; 17:30:06 

quote:

Orjinalden alıntı: dr.tilki

arkadaslar bnm n73 un kamerasını acınca neden ekran mavı oluyor ama fotografı cekınce cıkılıyor neden boyle oluyorr =(

o sorunu yaşayan bendim ama servise götürmedim götürsem mi acaba

dr.tilki

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

11 Kasım 2007; 19:20:15 

su mavı ekram sorununu yasayıp ta cozen var mı yoksa yarın servıse goturucem =(

.::HTC USERS CLUB::.

.: HTC TyTn II - Gb MicroSd :.
SiyaH BeyaZ

11 Kasım 2007; 19:30:56 

Ellerinize sağlık çok güzel döküman olmuş.Telefonumun versiyonu 3.0713.1.02.Bu sürüm ile yeni sürüm arasında işe yarar ve gözle görülür fark var mı?Sizce güncelleme yapmalı mıyım?Şimdiden saolun

Beşiktaş JK

Burası İnönü Bizim CeNNeTiMiZ Sizin CeHeNNeMiNiZ!!!
eski nick: buck_fush
B o S c H

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

11 Kasım 2007; 20:09:34 

quote:

Orjinalden alıntı: buck_fush

Ellerinize sağlık çok güzel döküman olmuş.Telefonumun versiyonu 3.0713.1.02.Bu sürüm ile yeni sürüm arasında işe yarar ve gözle görülür fark var mı?Sizce güncelleme yapmalı mıyım?Şimdiden saolun

senin durum kritik yapsan ayrı dert olacak yapmasan yine ayrı dert olacak. Ama senin versiyon aşırı eski yeni versiyon artık 4 ile başlıyor ve büyük değişiklik var 3 ile 4 arasında bence sen yükle ...

( Nokia N70 ) 25. YIL
Cep Telefonunuz Iphone ise TIKLAYIN
haso08

11 Kasım 2007; 20:26:53 

selam arkadaşlar benim foruma bi sorum olacaktı ben ad41 aldımda nedense ad 49 dan daha az ses veriyo.ad49 la ad41 i aynı kulaklıkta deneyen varmı?bana bilgi verebilirmi.bide hs20 ile ad 41 i kullandığınızda yüksek ses mi alıyosunuz yoksa cok kısıkmı? bu arada semih abiye cok teşekkür ederim yardımcı olduğu için.

N95 8GB+
sony bass booster
B o S c H

11 Kasım 2007; 21:36:11 

ad-49 ve ad-41 ile creative ep-630 denedim pek fark yok ama ad-41 daha iyi

( Nokia N70 ) 25. YIL
haso08

11 Kasım 2007; 22:03:31 

BoScH kardeş bende sony ile denedimn ama azda olsa ad41 kısık gibi.sendede olemi yoksa hiç mi fark yok.nie merak edion diosan walla sahte olmasından korkuorum

N95 8GB+
sony bass booster
B o S c H

11 Kasım 2007; 22:13:51 

quote:

Orjinalden alıntı: haso08

BoScH kardeş bende sony ile denedimn ama azda olsa ad41 kısık gibi.sendede olemi yoksa hiç mi fark yok.nie merak edion diosan walla sahte olmasından korkuorum

ad-41 in ad-49 dan daha iyi olması gerekli

( Nokia N70 ) 25. YIL
haso08

11 Kasım 2007; 22:17:47 

walla bende anlamadım yaw.ad41 ide tanıdıktan aldım semih abiyede sordum onunkiyle her şeyi aynı fakat işte durum bole.

N95 8GB+
sony bass booster
mcgrady59

12 Kasım 2007; 1:12:38 

su yeni versiyon çıksa artık yaa o kadar hata varken bişe konusasım gelmioo herşey 4 4 lük olsa kulaklıkta alırım bilmem ne de:D ilk önce sistemi oturtmak gerek :D

haso08

12 Kasım 2007; 7:19:21 

katılıyorum

N95 8GB+
sony bass booster
haso08

12 Kasım 2007; 7:32:33 

selam arkadaslar yaw benim smart moviede film izlediğim zaman program damaged die bi arza veriyo bu nedendir?hafıza kartındandır dedim bi tane yeni aldım gene duzelmemiş.bide n-gage oyunlarını calıştırmak için emulator varmı??bu vampent vbag programı neye yarıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haso08 -- 12 Kasım 2007; 7:44:47 >

N95 8GB+
sony bass booster
melih_

12 Kasım 2007; 9:47:30 

quote:

Orjinalden alıntı: haso08

selam arkadaslar yaw benim smart moviede film izlediğim zaman program damaged die bi arza veriyo bu nedendir?hafıza kartındandır dedim bi tane yeni aldım gene duzelmemiş.bide n-gage oyunlarını calıştırmak için emulator varmı??bu vampent vbag programı neye yarıyor?

Vampent Vbag emülatördür ve Nintenda( uzantısı gba oyunları) nı cep telefonunda oynamaya yarar. Bende var. King of the fighters serisi, mortal kombat, metal slug gibi oyunları cep telefonda oynayabiliyorum. Ancak pek de verimli değil. Söyliyeyim.
N-gage oyunlarının emülatörünü bende bulamadım. Ancak N-gage oyunlarını sis'e çevirebiliniyor.

melih_

12 Kasım 2007; 9:53:10 

quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

quote:

Orjinalden alıntı: The Andromeda

arkadaşlar bir sorum olucak az önce nokia nın sitesinden nokia software updater die bi program çektim ve bil. kurdum start tuşuna kadar geldim ingilizce güncellmeeye başlamadan önce verileri yedekleyi,n falan dio sormak istediğim bu program üzerinden güncelleme yapsam sorun olurmu... çünkü pc suit den yapamamılştım pc suitte telefon yazılımını güncelle tuşuna basınca nokianın sitesine gönderiyordu... cevaplarsanız sevinirim

Bu işlemi yapmadan önce mutlaka telefonunuzun yedeğini alın aksi halde tüm rehber/uygulama/resim/müzik / tema/oyun yani kısaca telefonunuza aldıktan sonra kaydettiğiniz her ne varsa silinir. Telefonunuz N73 ise bu başlığın 1. sayfasındaki "telefon yazılımını güncelleme" başlığını mutlaka okuyun.
Saygılarımla.

Arkadaşlar eğer telefona format atma, yeni versiyon kurma vs gibi düşünceleriniz varsa telefonu alır almaz hemen sıfır olarak yedeğini alın.

haso08

12 Kasım 2007; 14:30:19