Giriş | |
|
|
|
12 Kasım 2007; 7:19:21
|
|
|
katılıyorum
|
|
|
12 Kasım 2007; 7:32:33
|
|
|
selam arkadaslar yaw benim smart moviede film izlediğim zaman program damaged die bi arza veriyo bu nedendir?hafıza kartındandır dedim bi tane yeni aldım gene duzelmemiş.bide n-gage oyunlarını calıştırmak için emulator varmı??bu vampent vbag programı neye yarıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haso08 -- 12 Kasım 2007; 7:44:47 >
|
|
|
12 Kasım 2007; 9:47:30
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: haso08 selam arkadaslar yaw benim smart moviede film izlediğim zaman program damaged die bi arza veriyo bu nedendir?hafıza kartındandır dedim bi tane yeni aldım gene duzelmemiş.bide n-gage oyunlarını calıştırmak için emulator varmı??bu vampent vbag programı neye yarıyor? Vampent Vbag emülatördür ve Nintenda( uzantısı gba oyunları) nı cep telefonunda oynamaya yarar. Bende var. King of the fighters serisi, mortal kombat, metal slug gibi oyunları cep telefonda oynayabiliyorum. Ancak pek de verimli değil. Söyliyeyim. N-gage oyunlarının emülatörünü bende bulamadım. Ancak N-gage oyunlarını sis'e çevirebiliniyor.
|
|
|
12 Kasım 2007; 9:53:10
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: muRTah quote:
Orjinalden alıntı: The Andromeda arkadaşlar bir sorum olucak az önce nokia nın sitesinden nokia software updater die bi program çektim ve bil. kurdum start tuşuna kadar geldim ingilizce güncellmeeye başlamadan önce verileri yedekleyi,n falan dio sormak istediğim bu program üzerinden güncelleme yapsam sorun olurmu... çünkü pc suit den yapamamılştım pc suitte telefon yazılımını güncelle tuşuna basınca nokianın sitesine gönderiyordu... cevaplarsanız sevinirim Bu işlemi yapmadan önce mutlaka telefonunuzun yedeğini alın aksi halde tüm rehber/uygulama/resim/müzik / tema/oyun yani kısaca telefonunuza aldıktan sonra kaydettiğiniz her ne varsa silinir. Telefonunuz N73 ise bu başlığın 1. sayfasındaki "telefon yazılımını güncelleme" başlığını mutlaka okuyun. Saygılarımla. Arkadaşlar eğer telefona format atma, yeni versiyon kurma vs gibi düşünceleriniz varsa telefonu alır almaz hemen sıfır olarak yedeğini alın.
|
|
|
12 Kasım 2007; 14:30:19
|
| | | |