Giriş | |
|
|
|
5 Kasım 2007; 23:00:47
|
|
|
sevgili murtah sonunda sorunu galiba buldum.dosya yoneticinden hafıza kartına baktım attachments in içine gitmiş şarkılar,ben ordan digital seslerin içine gönderdim şarkıları şimdi tercihlerde o şarkılar var. ama telefona gelen şarkılar neden attachmentin içine gidiyor onu halledebilirmiyiz???ben biraz kurcalayayım:)
|
|
5 Kasım 2007; 23:03:40
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: drfatih2828 sevgili murtah sonunda sorunu galiba buldum.dosya yoneticinden hafıza kartına baktım attachments in içine gitmiş şarkılar,ben ordan digital seslerin içine gönderdim şarkıları şimdi tercihlerde o şarkılar var. ama telefona gelen şarkılar neden attachmentin içine gidiyor onu halledebilirmiyiz???ben biraz kurcalayayım:) bluetooth ile gönderildiği zaman ve mesajlardan da hafıza kartına kaydet seçili ise o klasöre kaydedilir. Daha sonra dosya yöneticisinden digital veya zil seslerine tercihlerde gözükmesini istediğin müziği aktarman gerekli bunun başka yolu yok. bluetooth değilde pc den direk digital yada zil seslerine atman sorunu çözer
|
|
|
5 Kasım 2007; 23:15:16
|
|
|
arkadaşlar bir sorum olucak az önce nokia nın sitesinden nokia software updater die bi program çektim ve bil. kurdum start tuşuna kadar geldim ingilizce güncellmeeye başlamadan önce verileri yedekleyi,n falan dio sormak istediğim bu program üzerinden güncelleme yapsam sorun olurmu... çünkü pc suit den yapamamılştım pc suitte telefon yazılımını güncelle tuşuna basınca nokianın sitesine gönderiyordu... cevaplarsanız sevinirim
|
|
|
5 Kasım 2007; 23:18:28
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: The Andromeda arkadaşlar bir sorum olucak az önce nokia nın sitesinden nokia software updater die bi program çektim ve bil. kurdum start tuşuna kadar geldim ingilizce güncellmeeye başlamadan önce verileri yedekleyi,n falan dio sormak istediğim bu program üzerinden güncelleme yapsam sorun olurmu... çünkü pc suit den yapamamılştım pc suitte telefon yazılımını güncelle tuşuna basınca nokianın sitesine gönderiyordu... cevaplarsanız sevinirim Bu işlemi yapmadan önce mutlaka telefonunuzun yedeğini alın aksi halde tüm rehber/uygulama/resim/müzik / tema/oyun yani kısaca telefonunuza aldıktan sonra kaydettiğiniz her ne varsa silinir. Telefonunuz N73 ise bu başlığın 1. sayfasındaki "telefon yazılımını güncelleme" başlığını mutlaka okuyun. Saygılarımla.
|
|
|
5 Kasım 2007; 23:21:51
|
|
|
saol arkadaşım ilk sayfayı okumuştum fakat demek istediğim nokisoftware updater yazılımını kullanarak yapsamda olurmu? bi farklılık oluştururmu...
|
|
|
5 Kasım 2007; 23:22:44
|
|
|
herkese ilgilerinden dolayı teşekkür ederim...3.06 versiyonunda bu zil seslerini kayıt ederken boyle sorunum yoktu ama 4.0726 dademekki boyle oluyor,daha fazla ayrıntıya dalmak istemiyorum.iyi kafa patlattım bugun,vay be attachment dosyası sen neymişsin be:):):)
|
|
5 Kasım 2007; 23:25:06
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: The Andromeda saol arkadaşım ilk sayfayı okumuştum fakat demek istediğim nokisoftware updater yazılımını kullanarak yapsamda olurmu? bi farklılık oluştururmu... Zaten başka bir programla yapılamıyor. İlk sayfayı okuduysan oradaki adımları dikkatlice takip etmen ve uygulaman yeterli olacaktır. Saygılarımla
|
|
|
5 Kasım 2007; 23:28:35
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: B o S c H N73 tavsiyesi: Pil performansının yüksek olmasını istiyorsanız telefonu fazla kapatıp açmayın. Telefonu kapatmak yerine hatsıza almanız şarjdan tasarruf yapmanızı sağlayacaktır. Ben eğer her akşam yatacağımda telefonu kapatırsam pil 1,5 gün dayanıyor. Eğer kapatmak yerine hatsıza alırsam ise 2,5 gün dayanıyor. (Kullanım koşulları aynı) 1-2 hafta deneyerek farkı fark edebilirsiniz. PM konusunda kusma noktasına geldim kardeşim. Ondan kapattım. Ben telefonumu hiç kapatmadan ve hatsıza almadan 5 gün gidiyor ne iş? Çünkü çok az konuşuyorum ve çok az kullanıyorum. Normal tabii ki benim için 5 gün gitmesi. Ama o dediğin de mutlaka pilden tasarruf sağlayacaktır doğrudur.
|
|
|
5 Kasım 2007; 23:51:31
|
|
|
Network )))))))) http://forum.donanimhaber.com/m_18877904/tm.htm ((((( N73 dışı ama baksana (malum pm i kapalı mecburen böyle ulaşıyorum) ))))) N73 için smart settings kadar başarılı bir program daha keşfettim incelemeye aldım en kısa sürede proyu ve detaylı bilgiyi N73 dostlarım ile paylaşacağım, program çok başarılı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B o S c H -- 5 Kasım 2007; 23:52:16 >
|
|
|
6 Kasım 2007; 0:13:56
|
|
|
İlgilendim dostum.
|
|
|
6 Kasım 2007; 0:16:03
|
|
|
Arkadaşlar telefondaki blacklist ve handy taskman sizce şarjı bitirirmi. Fexplorer dan baktım çalışan exe lerde blacklisti pasif olarak telefonda yüklü tutsam dahi aktif olarak çalışır gözükmekte. Handy taskman zaten devamlı çalışıyor.Silsem bir faydasını görürmüyüm sizce
|
|
|
|
|
6 Kasım 2007; 7:40:10
|
|
|
arkadaslar lütfen biri bana N73 ME dan Bluetooth üzerinden nasıl internete girecegimi anlatsın
|
|
6 Kasım 2007; 9:19:28
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: mican3030 arkadaslar lütfen biri bana N73 ME dan Bluetooth üzerinden nasıl internete girecegimi anlatsın Banada
|
|
6 Kasım 2007; 9:50:54
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: _ahmet_ Arkadaşlar telefondaki blacklist ve handy taskman sizce şarjı bitirirmi. Fexplorer dan baktım çalışan exe lerde blacklisti pasif olarak telefonda yüklü tutsam dahi aktif olarak çalışır gözükmekte. Handy taskman zaten devamlı çalışıyor.Silsem bir faydasını görürmüyüm sizce valla aynısı bende de oldu 4-5 gün giden şarj 1 günde bitiyodu bende kaldırdım taskmani bide yeniden formatladım düzeldi
|
|