Giriş | |
|
|
|
26 Kasım 2006; 23:37:14
|
|
|
ayrıca değişim gereken parça mevcut stokları olmadığı için sanıyorum finlandiyaya arızalı olanı gönderip yenisinin gelmesini bekliyorlar..daha sonra değişim işlemi gerçekleşiyor...şikayet var comda 80 90 gün bekleyenleri okuyabilirsin..sana tavsiyem 30. iş günü dolunca ücret iadesini talep etmen.....ve kaymakamlıkta bulunan komisyona dosyanı şimdiden açtırman..çünkü komisyon 15 günde veya 30 günde bir toplanıyor...
|
|
26 Kasım 2006; 23:49:20
|
|
|
quote:
Arkadaşlar benim sorunumda bu ama benim şarj o kadarda gitmiyor max 16 saat ortalama kullanımda sizin cihazlar ne kadar standby kalıyor servise vereceğim ama pek güvenmiyorum kvk servisine hatta sarj dolu olarak makineyi kapıyorum sabah kapalı iken sarjı bitmiş oluyor Max 7 gün gittiğini gördüm. (minimum kullanımla/sadece telefon görüşmeleri için kullanarak). 4,5 (dörtbuçuk) günden az da hiç gitmedi (ortalama kullanımla/m p 3 dinleme ,biraz oyun, bt ile veri aktarımı, tel.i modem olarak kullanıp pc yi internete bağlama v.s.). Çok yoğun (sabah eline al, akşama kadar kurcala) kullanımım hiç olmadı. Zannederim ya bataryanda ya da şarj cihazında bir sorun var. İmkanın varsa N73 ü olan bir arkadaşınla önce pillerinizi takas edin. Senin şarj aletinle arkadaşının pilini şarj ettiğinde durum ne olacak ve durum aynı ise (ki bu da büyük olasılıkla şarj cihazının hatalı olduğuna delalettir. Büyük olasılıkla diyorum. Çünkü sorun telefonun board unda da olabilir ) bu sefer şarj cihazlarınızı takas edin. Kendi pilin bir başka şarj cihazı ile doldurulduğunda nasıl bir performans gösterecek. Umarım sorunun şarj cihazındadır. Saygılarımla
|
|
|
27 Kasım 2006; 0:07:33
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: seriko sayın network killer..size ayrıca yazmayı unuttuğum bir noktayıda hatırlatayım..siz cihazım değişsin talebinde bulunduğunuzda size yeni bir cihaz vermiyorlar..size kapak,pil,ekran vs. aynı kalmak şartıyla yalnızca board kısmını yeniliyorlar..dışı aynı ama içi değişmişini veriyorlar..ben yerinizde olsam ücret iadesini talep ederdim..inanıyorumki cihazının fatura bedeli şimdiki fiyatından pahalıdır..yani yeni 0 kutusunda bir cihazı eğer paranızı alırsanız alabilirsiniz..ben şu an alabilirim çünkü fatura bedelim şu anki fiyattan daha fazla..fiyatı düştü bu cihazın..bencede hakkınız çünkü zamanında ilk kullanalardan olmak için onca para vermişsin ama kullanamadan cihaz servisin tozlu raflarında kimbilir kaç ehli ehsiz kişinin ellerinde tamir görmeye çalışmıştır...şu an içim rahat çünkü ambalajını daha benim yeni açabileceğim 0 kutusunda telefon alma imkanım doğdu..çünkü garanti kağıdındaki 5 . madde size bu hakkı sağlıyor..1 cihaz değişimi 2 ücret iadesi ben ücret iadesini seçtim ve mutluyum şu an..tek derdim yeniden n 73 alırsam tekrar o kabus dolu günlerime geri dönerim korkusu...alırsamda ona cam fanusta kullanacağım hehe elimi bile sürmem arızalanmasın diye...şaka bir yana gerçekten hassas kullanılması gereken bir cihaz...yardımcı olabildiysem ne mutlu..inşallah istediğinize kavuşursunuz...... evet ben de paramı alacaktım ama telefonu severek aldım ve hemen hemen hiç kullanamadım. bu nedenle değişim istedim. kullanmak istiyorum en az 3 yıl. ama olmadı işte. kısmetime. Arayıp soracam bir daha olmadı işlerim yoğun mecburen gidip şikayet edecem ama tamir edilen cihaz da hazır şu an yani. ne biçim iştir anlamadım. Bu ülkede hiçbir şey adam gibi değil ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Network KILLER -- 28 Kasım 2006; 0:09:20 >
|
|
|
27 Kasım 2006; 8:47:48
|
|
|
BEncede paranı alsaydın bende seerek aldım ama birazdan gidip alcam 1100 ytl mi sora gidip genpaya(berki)1gb hafıza kartıyla beraer 950 ytlye alcam 100 ytl 100 ytl dir.
|
|
|
27 Kasım 2006; 12:12:20
|
|
|
Şimdi aradım paramı istedim. İşlemler başladı. Hâlâ değişim için board bekleniyormuş Finlandiya'dan. Dedim çok canımı sıkarsanız dava edeceğim ona göre. Bir 10 gün de bu sürer artık. Hhehehee delirmek üzereyim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Network KILLER -- 28 Kasım 2006; 12:13:58 >
|
|
|
27 Kasım 2006; 12:45:05
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Network KILLER Şimdi aradım paramı istedim. İşlemler başladı. Hâlâ değişim için board bekleniyormuş Finlandiya'dan. Dedim çok canımı sıkarsanız dava edeceğim ona göre. Bir 10 gün de bu sürer artık. Hhehehee delirmek üzereyim... Hocam git kavga çıkar Nush ile uslanmayanı etmeli tekdîr, Tekdîr ile uslanmayanın hakkı kötektir
Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır. M. Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
27 Kasım 2006; 16:45:27
|
|
|
sana diorum dava acarım demiceksin dava acmaya hazırlanıorum ama size son bi sans dagha wermek istiorum eger beni kaele almazsınız cezanızı hukuk önünde alıcaksınız.Bİr sey olursa ben arkandayım dava felan konusunda bende simdi evden cıkıorum kvkye paramı almaya bana dua edinde bi kıllık cıkarmasınlar.Allah cümlemize sabır wersin.
|
|
|
27 Kasım 2006; 16:51:28
|
|
|
gerekenleri söyledim merak etme dostum. Sağolasın. İyi şanslar dilerim.
|
|
|
27 Kasım 2006; 18:00:15
|
|
|
Arkadaslarım sonunda paramı aldım. Cok mutluyum.Kadınla zaten gider ayak kavgada ettim.Bana dioki hafıza kartı yokmuydu.Bende dedim "Ya benle dalgamı geciosunuz gidip kulaklıgın tüyünü bile getirmisim siz bana ne diosunuz"Kadın iceri gitti paramı saydı ve bana getirdi.O anda emegim deydi umarım hepiniz benim gibi gerkeninizi alabilirsiniz.Hepinize basarılar ve sabırlar.Düsenin halinden en iyi düsen anlarmıs derler
|
|
|
27 Kasım 2006; 20:25:50
|
|
|
hadi geçmiş olsun dostum... nedir planın bi daha n73 alıcan mı quote:
Orjinalden alıntı: -JuDgE- Arkadaslarım sonunda paramı aldım. Cok mutluyum.Kadınla zaten gider ayak kavgada ettim.Bana dioki hafıza kartı yokmuydu.Bende dedim "Ya benle dalgamı geciosunuz gidip kulaklıgın tüyünü bile getirmisim siz bana ne diosunuz"Kadın iceri gitti paramı saydı ve bana getirdi.O anda emegim deydi umarım hepiniz benim gibi gerkeninizi alabilirsiniz.Hepinize basarılar ve sabırlar.Düsenin halinden en iyi düsen anlarmıs derler
|
|
27 Kasım 2006; 23:52:44
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: -JuDgE- Arkadaslarım sonunda paramı aldım. Cok mutluyum.Kadınla zaten gider ayak kavgada ettim.Bana dioki hafıza kartı yokmuydu.Bende dedim "Ya benle dalgamı geciosunuz gidip kulaklıgın tüyünü bile getirmisim siz bana ne diosunuz"Kadın iceri gitti paramı saydı ve bana getirdi.O anda emegim deydi umarım hepiniz benim gibi gerkeninizi alabilirsiniz.Hepinize basarılar ve sabırlar.Düsenin halinden en iyi düsen anlarmıs derler geçmiş olsun dostum darısı başıma. Başka sıkıntılarım da var. bu iş arada kaynamaz inşallah bu sabah verdim para iade isteğimi.
|
|
|
28 Kasım 2006; 10:58:49
|
|
|
arkadaşlar benim bi sorum olucak telefonda hangi versiyonun yüklü olduğunu nasıl öğreniyoruz ???
|
|
|
28 Kasım 2006; 11:00:34
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Nefertiti_86 arkadaşlar benim bi sorum olucak telefonda hangi versiyonun yüklü olduğunu nasıl öğreniyoruz ??? nokialarda *#0000# şeklinde ögrenebilirsin
|
|
|
28 Kasım 2006; 11:07:39
|
|
|
sağolasın öğrendim V 2.0628.0.0.1 miş quote:
Orjinalden alıntı: Ezmuro quote:
Orjinalden alıntı: Nefertiti_86 arkadaşlar benim bi sorum olucak telefonda hangi versiyonun yüklü olduğunu nasıl öğreniyoruz ??? nokialarda *#0000# şeklinde ögrenebilirsin
|
|
|
28 Kasım 2006; 12:05:23
|
| | | |