Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: N73 Problemleri

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: N73 Problemleri Sayfa: <<   < önceki  9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
thunderbolt

20 Kasım 2006; 21:24:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Okudum dostum Teşekkür ederim..

вiя яüуαу∂ı ƒαяzєт göя∂üкℓєяiмiz,вєη υηυттυм ѕєη∂є υηυт gözℓєяiм
gorkem_adakoglu

21 Kasım 2006; 10:08:57 

arkadaşlar hala telefonumun sarjı en fazla 2 gun gıdıyor
tam dolum yaptıgım halde
K@Y@23

21 Kasım 2006; 18:16:40 

bataryada sorun olabilir..
quote:

Orjinalden alıntı: gorkem_adakoglu

arkadaşlar hala telefonumun sarjı en fazla 2 gun gıdıyor
tam dolum yaptıgım halde

ilker84

21 Kasım 2006; 18:45:17 

anladım ben artık bu n73 akraba evliligi böyle sacmalık olmaz ya 1000 ytl verceksin aman bozuldumu kitlendimi diye beklicen bunlar olmayıncada cok sükür cekicen böyle bi sacmalık yok alırım bi w810 pasalar gibii

türbülans

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

21 Kasım 2006; 19:02:28 

quote:

Orjinalden alıntı: thunderbolt

Merhaba Arkadaşlar,N73 yeni versiyonu yükleyipde foto çekerken kitlenmeyle ilgili sorun yaşayan arkadaşlar...Özellikle sizleri ilgilendiren bi durum bu.Artık foto çekerken teliniz hiç ama hiç kitlenmeyecek emin olabilirsinizÇektiğiniz resimleride anında görebileceksiniz.İlkönce Kamerayı açın ardından seçenek ayarlar VARSAYILAN FOTOĞRAF İSMİNE METİN olarak değiştirin.Resim çekerken ise şuna özellikle dikkat etmeniz gerekiyor.Resim çekildikten sonra ekranda gözüken sağ yan tarafta 5 tane menü beliriyor GÖNDERLE başlayan.Bu 5 Menü gözüktükten sonra 3-4 saniye kadar bekleyin zaten o sırada kameradan TIK diye bir ses duyacaksınız. Resmi hemen çeker çekmez beğenmediğiniz zaman silerseniz kamera belli bir müddet sonra kitleniyor.Ama bu dediklerimi yaparsanız asla kitlenmediğini göreceksiniz.İsterseniz şarjınız minumum olsun yinede tel kitlenmiyor.Deneyin bana hak vereceksiniz..

EDİT:Bugün 100 e yakın resim çekmişimdir hiç ama hiç kitlenmedi

enteresandır eskiden tarih olan varsayılan fotoğraf ismi yeni versiyonu yükledikten sonra kendi kendine metin olarak değişmiş...ama kapak gıcırtısına bu versiyonda da bir çözüm bulamamışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türbülans -- 21 Kasım 2006; 19:03:43 >

Otomobil Genel Bölümü Kuralları
İkinci El Araç İlanları Bölümü Kuralları
Otomobil Bölümü Öneriler ve Kısayollar

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz
thunderbolt

21 Kasım 2006; 19:53:45 

türbülans hayır dostum sanıyorum beni yanlış anladın...! Değişen bişi yok onu ben değiştirdim ve foto çekerken yukarıdaki yazdığım ayarları kullanırsanız asla tel kitlenmiyor denenmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderbolt -- 21 Kasım 2006; 19:54:04 >

türbülans

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

21 Kasım 2006; 20:14:28 

quote:

türbülans hayır dostum sanıyorum beni yanlış anladın...! Değişen bişi yok onu ben değiştirdim ve foto çekerken yukarıdaki yazdığım ayarları kullanırsanız asla tel kitlenmiyor denenmiştir...

yok işte onu anlatmaya çalışıyorum ya..ben yeni versiyonu yükledikten sonra kendiliğinden değişti..benim bir müdahalem olmadı..önceden de değiştirmemiştim

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz
thunderbolt

21 Kasım 2006; 21:00:00 

Çok ilginç hiç böyle bişi başıma gelmedi ilk defa senden duyuyorum peki senin kamera hiç kitleniyormuydu..?

nervium

21 Kasım 2006; 21:11:21 

11 sayfadaki mesajları tek tek okudum, kamerayı gözden çıkarıp E60 almakla iyi etmişim bu fiyattaki telefonda bu kadar sorun olur mu, ayıp ya.

türbülans

21 Kasım 2006; 21:26:09 

quote:

Çok ilginç hiç böyle bişi başıma gelmedi ilk defa senden duyuyorum peki senin kamera hiç kitleniyormuydu..?

şarjı düşükken kilitleniyordu..ama yeni versiyondan sonra hiç denemedim..

thunderbolt

21 Kasım 2006; 21:38:10 

dostum kamerayı hızlı kullanırsan eğer yinede kitleniyor yeni versiyona rağmen ama dediğim ayarlarla kullanıyorum hiç bi sorun yaşamadım

K@Y@23

21 Kasım 2006; 22:44:56 

YA Bİ SORUM OLCAK
BEN N73 TE OYUN OYNARKEN BAZEN DİREK ANA EKRANA ÇIKIYORUM OYUNDAN ÇIKMADAN DAHA SONRA MENÜ TUŞUNA BASILI TUTUYORUM OYUNA TEKRAR GİRMEK İÇİN AMA OYUN GİTMİŞ OLUYO.SADECE SNAKE DE GERİ DÖNEBİLİYORUM.DİĞER OYUNLARDA ANA EKRANA DÖNDÜKTEN SONRA OYUNLARA KALDIĞIM YERDEN DEWAM EDEMİYORUM...

LÜTFEN YARDIM EDİN.....

PlanetM

21 Kasım 2006; 22:56:47 

Ben yurt dışında bir n73 aldım yurt dışında garantisi var ana ben bir problem yaşıyorum. Yardımcı olabilirsen ssevirim. Telefonum Karşıdan gelen arama olduğun çoğu zaman ben cevap vereyim(yes) tuşuna bastığımdatelefon kendini restart rd,yor. gıcık oldumm ne yapabilirim. Acaba eksik bir program mı var. Telefon menüsünde Türkçe yok acaba Türkçe ekletsem problem kalkarmı?

Şimdşden Teşekkürler

over and under

Sisteme Gözat

21 Kasım 2006; 23:06:13 

quote:

Orjinalden alıntı: PlanetM

Ben yurt dışında bir n73 aldım yurt dışında garantisi var ana ben bir problem yaşıyorum. Yardımcı olabilirsen ssevirim. Telefonum Karşıdan gelen arama olduğun çoğu zaman ben cevap vereyim(yes) tuşuna bastığımdatelefon kendini restart rd,yor. gıcık oldumm ne yapabilirim. Acaba eksik bir program mı var. Telefon menüsünde Türkçe yok acaba Türkçe ekletsem problem kalkarmı?

Şimdşden Teşekkürler

Hocam yeni versiyonla sorunun çözülebilir. Nokia servis noktalarında tahmini 30 ytl civarı rakamla tüm sorumluluk sizde olmak kaydıyla bir belge imzalattıktan sonra yeni versiyonu yüklüyorlar ....

Eğer bununla da düzelmezse aldığın arkadaşa geri vereceksin bir şekilde veya serviste bakılacak esas sorunu neymiş

Umarım versiyonla çözülür derdin

07' OCTAVIA RS

0-100 KM/S 7.3SN MAX 240 KM/S

superchips remapping soon...
K@Y@23

21 Kasım 2006; 23:45:24