Giriş | |
|
|
|
21 Kasım 2006; 22:44:56
|
|
|
YA Bİ SORUM OLCAK BEN N73 TE OYUN OYNARKEN BAZEN DİREK ANA EKRANA ÇIKIYORUM OYUNDAN ÇIKMADAN DAHA SONRA MENÜ TUŞUNA BASILI TUTUYORUM OYUNA TEKRAR GİRMEK İÇİN AMA OYUN GİTMİŞ OLUYO.SADECE SNAKE DE GERİ DÖNEBİLİYORUM.DİĞER OYUNLARDA ANA EKRANA DÖNDÜKTEN SONRA OYUNLARA KALDIĞIM YERDEN DEWAM EDEMİYORUM... LÜTFEN YARDIM EDİN.....
|
|
21 Kasım 2006; 22:56:47
|
|
|
Ben yurt dışında bir n73 aldım yurt dışında garantisi var ana ben bir problem yaşıyorum. Yardımcı olabilirsen ssevirim. Telefonum Karşıdan gelen arama olduğun çoğu zaman ben cevap vereyim(yes) tuşuna bastığımdatelefon kendini restart rd,yor. gıcık oldumm ne yapabilirim. Acaba eksik bir program mı var. Telefon menüsünde Türkçe yok acaba Türkçe ekletsem problem kalkarmı? Şimdşden Teşekkürler
|
|
21 Kasım 2006; 23:06:13
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: PlanetM Ben yurt dışında bir n73 aldım yurt dışında garantisi var ana ben bir problem yaşıyorum. Yardımcı olabilirsen ssevirim. Telefonum Karşıdan gelen arama olduğun çoğu zaman ben cevap vereyim(yes) tuşuna bastığımdatelefon kendini restart rd,yor. gıcık oldumm ne yapabilirim. Acaba eksik bir program mı var. Telefon menüsünde Türkçe yok acaba Türkçe ekletsem problem kalkarmı? Şimdşden Teşekkürler Hocam yeni versiyonla sorunun çözülebilir. Nokia servis noktalarında tahmini 30 ytl civarı rakamla tüm sorumluluk sizde olmak kaydıyla bir belge imzalattıktan sonra yeni versiyonu yüklüyorlar .... Eğer bununla da düzelmezse aldığın arkadaşa geri vereceksin bir şekilde veya serviste bakılacak esas sorunu neymiş Umarım versiyonla çözülür derdin
|
|
|
21 Kasım 2006; 23:45:24
|
| | | |