Şimdi Ara

Office Programlarını Kullanmak İçin Tablet Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
13.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Birkaç ay sonra tez yazmaya başlayacağım ve uzun süredir tablet araştırıyorum. Gerek Apple ürünü olsun gerek android tabanlı olsun benim tabletten ilk beklentim:

    -word, pp, adobe kullanımı
    -Bu dosyaları sadece görüntülemek değil dosya oluşturmak/düzenlemek de istiyorum. Gerektiğinde pc'ye göndermek/almak.
    -Hatta olursa dosyada üzerlerine el yazısı ile notlar düşmek veya bir şekilde notlar eklemek.
    İkinci önceliğim de wi-fi yanında 3G ile internete bağlanabilmek.
    Yani çalışma odamdaki bilgisayarım yerine bir tabletim olsun istiyorum.

    (Mağazalara gittiğimde personeller bu sorularıma cevap veremiyorlar. Genelde müşterilerin tercihleri oyun, kamera, internet vb olduğu için, bu tarz benim aradığım özellikler hakkında fazla bilgileri yok.)

    Bu kullanım ihtiyacım için iPad mi almalıyım yoksa android tabletlerde de bu imkanlar olabiliyor mu? Samsung'ta olduğunu söylediler. Elektronikte Samsung kullanmamaya çalışıyorum, ilk etrcihim olmasa da verimli ise Samsung da alabilirim.
    iPad'in Office uygulamalarını biliyorum fakat bunların hepsi ücretli mi? ve verimli bir kullanım sağlıyorlar mı?

    Ayrıca tablet önerisi yanında ücretli/ücretsiz uygulama önerisi de yapabilirsiniz.

    Lütfen bu işlerden iyi anlayan veya tecrübesi olan biri beni tabletlerin bu işlerdeki performansı ve kullanımı hakkında bilgilendirsin.







  • windows tablet düşündünüz mü?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de Windows tabletleri düşünün. Örneğin, Asus T100TA Office 2013 Ev ve Öğrenci paketi ile birlikte geliyor. Ekran kalitesi çok iyi, tek eksiği 3G.
  • arkadaşın dediği gibi asus t100 10 inç klavyeli güzel cihaz. Yine 8 inç cihazlar da mevcut aynı paraya. Windows 8 tabletler bölümünü bir.incele.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize teşekkür ederim.
    Windows tabletler hiç aklımda yoktu, inceleyeceğim. 3G'li bir model bulursam alabilirim
  • http://www.intel.com.tr...blets/shop-tablets.html intel şöyle bir derleme yapmış, buradan windows işletim sis.lere bakıp seçmeye karar verdim.
    herkese çok teşekkür ederim. seçince yine soracağım
  • http://www.intel.com.tr...blets/shop-tablets.html intel ?öyle bir derleme yapmy?, buradan windows i?letim sis.lere bakyp seçmeye karar verdim.
    herkese çok te?ekkür ederim. seçince yine soraca?ym..
  • brcoz B kullanıcısına yanıt
    bence hiç öyle sitelere bulaşma

    şu an piyasada iki çekirdekli ve dört çekirdekli cihazlar var. ben ikisini de kullandım. kesinlikle 4 çekirdekli windows tablet alman gerek hız farkı var.

    4 çekirdekli tabletler
    ASUS T100 (bunun iki modeli var. birinde klavyede 500gb hard disk monte edilmiş. diğerinde yok. 10 inç ekran, micro hdmi ve klavye öne çıkan özellikleri)
    ASUS VİVOTAB NOTE 8 (bu model 8 inç. ben bunu kullanıyorum. klavye yok. micro hdmi yok. yalnız entegre wacom kalem var samsung note serisiyle aynı teknoloji.)
    TOSHİBA ENCORE 8 ( bu model 8 in.. klavye yok. micro hdmi var. entegre kalem yok)
    LENOVO MİXX 2 ( bu modelde klavye yok. micro hdmi yok. kalem yok. bunda 3g var. iki modeli mevcut. 32 gb depolama ve 64 gb depolama.)

    bu modellerin hepsinin donanımı aynı. 8 inçlerin pil süreleri birbirine yakın. hepsinin ayrı bir özelliği var. birinin kalemi, birinin hdmi çıkışı, birinin entegre 3G yuvası. yani kullanışlılık açısından en iyisi bence T100. ben matematik öğretmeniyim kalem ve daha küçük olması için asus note 8 almıştım ama bu aralar kalem de bir sıkıntım var, cihaz serviste.

    benim sana tavsiyem ASUS T100 alman. klavyesi olduğundan tam boy usb kullanabileceksin. hem de usb 3.0 ayrıca bir vınn yardımıyla 3G internet kullanabilirsin ve her zaman vınn takmayacağın için şarj süren fazla etkilenmemiş olur. kalem ile not almaya gelince önceki 10 inç ASUS SMART ME400C modelinde ADONİT JOT PRO kalem kullanıyordum. bir wacom kadar olmasa da işimi görüyordu açıkcası. eğer 3G yi sürekli kullanmayacaksan ASUS T100 + ADONİT JOT PRO kalem hatta SANDİSK DUAL usb bellek öneririm.




  • slmsoyle kullanıcısına yanıt
    siz de epey araştırarak almışsınız sanırım. yazdıklarınız çok işime yaradı, T100'e karar kıldım.500gb hard disk iyi bir seçenek arada 100-150 tl fark ediyor ama o model 2 çekirdek, ben diğerini alacağım. office ve kalem de çok iyi oldu. internete de gerekli zamanlarda telefondan da bağlayabilirim ya da dediğiniz gibi 3g modemle...
    çok çok teşekkür ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brcoz -- 18 Ağustos 2014; 16:13:17 >
  • brcoz B kullanıcısına yanıt
    evet ben de çok araştırmıştım. ben okulda kitap taşımıyorum yaklaşık 500 sayfalık pdf lerimi iyi çalıştırması için atom z2000 serisinden atom z3000 serisine terfi etmiştim. hatta şöyle bir durumda var atom z3000 serisinin ekran kartı z2000 serisine göre oldukça tatminkar. ben bluestacks isimli bir uygulama yardımı ile tabletimde android uygulamaları da çalıştırıyorum. bu da bir avantaj z3000 serisinin.

    bence 500 gblık klavyeli modeli iyice düşünün. çünkü klavyeyi taktığınızda 500 gb ile işiniz yoksa şarjınızdan harcayacak. ama arada eğer 200 liralık bir fark varsa zaten onunla 500 gb lık harici bir hard disk alıp ihtiyacınız olduğunda usbden kullanırsınız seçim sizin. ben 32 gb lık SANDİSK ULTRA USB BELLEK kullanıyorum çift uçlu o da bir hafıa artırma yöntemi onu da araştırın hem bu saye de otg kabloya falan gerek kalmaz. gerekirse telefonunuz da bile kullanırsınız.
  • slmsoyle kullanıcısına yanıt
    ben de eğitimciyim ders notları için 500gb düşünmüştüm ama şarj sıkıntısı çekmek istemiyroum. zaten dosyalar pc'de kalsın, gerekenleri yüklerim. diğer önerilerinizi de araştırdım. iş güç aynı olucna ihtiyaclar da aynı oluyor demek ki:) birkaç güne aldığımda yine yorumlarımı yazacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.