Şimdi Ara

Canavar Hareketler - Bölüm 6

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte karşınızda Ağustos ayının ilk haftasında öne çıkan canavar hareketler! Siz de videonuzu göndermek istiyorsanız aşağıda yazanlar yardımcı olacaktır:

- Videolarınızı 19 Ağustos Salı gününe kadar yarisma@bolumsonucanavari.com adresine gönderebilirsiniz.

- Her hafta en iyi görüntüler seçilerek BSC editörleri tarafından yorumlanacak ve bu programda isminizle birlikte yayınlanacak. Her haftanın birincisi arasından ayın en iyi oyun videosu ise sahibine oyun kazandıracak!

- Oyun türü bulunmamaktadır, herhangi bir zamanda çıkmış istediğiniz oyunu oynayarak videoları gönderebilirsiniz! (Oyunun ismini belirtmeyi unutmayın)

- Videoları YouTube'a veya Vimeo'ya en az 720p çözünürlükte olmak şartıyla yükleyerek göndereceğiniz maile linklerini ekleyebilirsiniz.

- Oynanış videosunu açıklayıcı kısa bir yazı yazmanız gerekmektedir. (Videodaki olayı anlatan)

- Oynanış videolarınız 2 dakikayı geçmemelidir.

- Komik bulduğunuz sahneleri, oyun hatalarını, başarılı hareketler sergilediğiniz multiplayer maçlarınızı veya açtığınız nadir bir Achievement'ı bile gönderebilirsiniz!

- Videolarda yorum ve müzik bulunmamalıdır, editlenmemiş saf oynanış görüntüsü olmalıdır.

- Mail adresine Canavar Hareketler'de görünmesini istediğiniz isminizi veya nick'inizi eklemeyi unutmayınız.

• Canavar hareketin sonunda bir FPS veya MOBA'dan gelmemesi beni hem şaşırttı hem sevindirdi. Yapan arkadaşın eline sağlık :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun hatalarının koyulmaması taraftarıyım sadece top plays of the week tarzında olmalı bence.

• 2.bf4 videosu bence ayın birincisi olabilirdi.Adam 5 knife+ 1pistol aldı kolay değil hiç kolay değil.Nstarı bilmediğim için yorum yapamıcam

• Türkiye'deki oyuncu kitlesi FPS hastası. Yok mu şöyle yarış oyunu oynayan :)

• BSC ekibine tesekkur ediyorum videomu yayinladiklari icin Hakkan034
    orjinal hali
    https://m.youtube.com/watch?v=bZQMSuiYBS0

• Canavar hareketler yerine sorunlu hareketler desek daha iyi olurmuş.

• Arkadaşlar arka planda çalan müziğin ismini bilen varsa yazabilir mi ? :)

• Bıçakla killler alan arkadaşın oynadığı haritanın adı neydi

• Talha abi ve Gökhan abinin yorumları olmadan seyir zevki katsayısı yarı yarıya düşmüş kanımca

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkk34

Bıçakla killler alan arkadaşın oynadığı haritanın adı neydi

Lumpini Garden. Dragon Teeth ek paket haritası.

• Battlefield de düşmanları ipe dizen iki arkadaş da süperdi. Helal olsun :)

• Sadece iki tuşa basarak oynanan bir oyun birinciliği alması benim hoşuma giltmedi (burda hanım ablamızın parmağı var)refleks ve oyun becerisi olarak hakkan034 ,kurnaz yetenek olarakta kaan koc derim
  • güzel bölüm olmuş özellikle ilk, bf4 oynayan hakan034 nickli arkadaş taktiri hak ediyor 1.liğe oynar
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34

BSC ekibine tesekkur ediyorum videomu yayinladiklari icin Hakkan034 <br>orjinal hali <br> <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=95955665&url=https://m.youtube.com/watch?v=bZQMSuiYBS0" data-href="https://m.youtube.com/watch?v=bZQMSuiYBS0">https://m.youtube.com/watch?v=bZQMSuiYBS0</a>

ben last of usta öyle bir bugla karşılaşmıştım ki.rahat ayın birincisi olurdu.şöyle söyleyim.ellie hakka yürüdü.çekmediğime pişman oldum.keşke yanımda telefon olsaydı o sırada.

• Geçen hafta ''RoadSing3r'' gördükten sonra bunlar çok basit yaaaaa bence zirvede bırakın Canavar Hareketleri................

• 2 yıldır bilinen bir glitch i video eklemeniz bence kaliteyi bozuyor. Not: Daha fazla izlenmeye sahip olanınıda görmüştüm ama başlığını hatırlayamıyorum.
    http://www.youtube.com/watch?v=dUTXIxBcsB8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkpassenger(PSN) -- 14 Ağustos 2014; 15:53:01 >
  • Videoya 3 tane Battlefield videosu sıkıştırmayı başarmızsınız tebrik ederim.

• Mstar indirip full basasım geldi şimdi basit aslında 1 inci olması şaşırttı biraz :)
  • Jinx 2 kere Dörtte Dört yapmış da ne var bunda?Ne yetenek istiyor?Bunu videoya almanız çok saçma.Geçen yasuo 10 canla kule altında 2 kişi indirdim onu yollasam kesin 1. olurdum o zaman..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.