Şimdi Ara

★ SONY XPERIA Z3 Compact ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ ★ (484. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.934
Cevap
150
Favori
813.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: damn2u

Bir adet beyaz sipariş verdim, en geç salı elimde olacak, Note 4'den sonra bakalım nasıl olacak.

Hayırlı olsun hocam.ilk zamanlar alışması zor olabilir ekran nedeniyle ama sorun değil.Telefon harika iyi secim yapmıssınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba cevap verirseniz sevinirim telefonun şarjı nasıl oldu lolipop güncellemesinden sonra ben aldığımda kitkat vardı çok ama çok iyidi şarjı kitkata göre şarj değeri nasıl ? Bide halen daha alınır mi bu telefon telefon da oyun oynamam sosyal medya vs takılırim :) aveadan alicam malum 6 adet çıkmış fatura istiyor 8 adet çıkmış faturam olsa idi z3 alırdım :) teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar en son güncellemeyi aldıktan sonra şarj çok iyi olmuş dün kitkattan lolipopa geçtim şarj için bekledim kitkatda sanırım düzeltmişler kitkatta 6 saati zor görüyordum ekran süresi olarak ama ilk defa 6 saati geçti yüklemeden sonra ki hala %9 şarj var. Ve geçişler bayağı hızlanmış bence artık kitkat kullanıcıları lolipopa geçebilir.
     ★ SONY XPERIA Z3 Compact ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ ★ ★ SONY XPERIA Z3 Compact ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ ★

• Son güncelleme ile pil iyileştirilmiş sanki

• ByDamage kullanıcısına yanıt
    Bu tür görece durumlarda yorum yapmamaya çalışıyorum. Fakat şunu belirtmeliyim cihaz epey kaygan. Bu yüzden bir şey kullanmak faydalı olabilir. Şahsen kılıf kullanmayı tercih etmiyorum. Kaymayı ve kılcal çizikleri engellesin diye kauçuk yapılı önlü arkalı jelatin ince bir koruma tercih ettim. Uygulaması ilk etapta biraz zorladı ama kalın camlardan iyi bir tercih gibü düşündüm. Şu an memnunum.

• Merhaba arkadaşlar bende z3c alcam bişe sorucam kutu içinden çıkan kulaklklar nasl. Bide fotosunu atarsanz sevinirim cnku inceleme videilarnda kulaklk yoktu

• Mat ekran koruyucu film kullanan var mı? Nasıl yapıştırdınız deli olacam 3 tane mat ekran koruyucuyu hiç ettim Parlak olanı yapıştırabiliyorum bu matlar yapışmadı...
  • Z3 compact beyaz renkli olanı alıcam bu aralar büyük ihtimalle.
    Ekran koruyucu olarak bu ikisinden birini ya da önerebileceğiniz ekran koruyucu alıcam.
    Ayrıca ön ve arkaya cam veya diğer koruyuculardan yapıştırdığımda, telefonu dock a yerleştirmemde sorun olur mu?

https://www.hepsisony.com/
    Sony Xperia Cep Telefonu Aksesuarları - Hepsisony.com
    http://www.hepsisony.com/?urun-7427-dafoni-sony-xperia-z3-compact-on---arka-darbe-emici-ekran-koruyucu-film

• arkadaşlar merhabalar,benim cihazda su geçirmezlik için teste bir bakayım dedim,922li bir rakam değilde 877li çıkıyor. bunun sebebi nedir acaba bilen birisi bilgi verebilir mi?
  • Kalitesiz bir kulaklık çıkıyor. O silikonlu kulakiçi kulaklıklardan değil. Standart samsung kulaklıklarından çıkıyor.

Eyyyy sony. 1600 tl para alıyorsun 10 tl lik içine kulaklık koyuyorsun. Kalbimizi kırıyorsun. Olmuyor böyle.

• Bende de durum aynı. İki kez suyun içinde 20 dk beklettim. İki güne bir yıkadım. Herhangi bir sorun olmadı :))

• quote:

Orijinalden alıntı: xbilinmeyen

Kalitesiz bir kulaklık çıkıyor. O silikonlu kulakiçi kulaklıklardan değil. Standart samsung kulaklıklarından çıkıyor.

Eyyyy sony. 1600 tl para alıyorsun 10 tl lik içine kulaklık koyuyorsun. Kalbimizi kırıyorsun. Olmuyor böyle.

Hadi ya şimdibgidip bide kulaklığa mı para vereceZ

• Son güncellemeden sonra (lolipopa geçtiğimiz 2-3 gün içinde gelen ek güncelleme den bahsediyorum) ne farklılıklar belirlediği arkadaşlar?

Benim gördüğüm bir toplu uygulama kapatma olmuş sonunda onun dışında henüz bişeyle karşılaşmadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Sergen SAYIN

arkadaşlar merhabalar,benim cihazda su geçirmezlik için teste bir bakayım dedim,922li bir rakam değilde 877li çıkıyor. bunun sebebi nedir acaba bilen birisi bilgi verebilir mi?

Konuyu açan arkadaş rakamın her cihazda farklılık gösterebileceğini belirtmiş. Örneğin bende 1000 küsürlerde. Önemli olan kapaklar kapalıyken değerin artması, açık iken ise değişmemesiymiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekrem54

Her güncellemeden sonra şarj uzuyor ama telefonun görüşme kalitesi düşüyor artık iyice anlaşamaz olduk telefonda aynı şeyi beş defa söylemek gerekiyor. Benzeri bir durumla karşılaşan oldu mu yoksa vodafone iyice kaliteyi mi bozdu??

Tüm operatörleri bu sebepten dolayı kullandım hepsinde aynı sorun. Cihazı alır almaz yurt dışı bir arkadaşla internet üzerinden test ettik sonuç kristal netliğinde...

• scoth kullanıcısına yanıt
    Kutunun içinden çıkan kulaklığın ses kalitesi güzel fakat kulağa girişi eski tip. Ben gidip mdr gürültü engelleyici kulaklık aldım.

• tango4280 T kullanıcısına yanıt
    Gürültü engelleyici kulaklık nasıl usta? fiyat nedir? Tavsiye eder misin?

• Herkese merhaba ben de yeşil Z3C alarak aranıza katıldım.Sizlere birkaç sorum olacak:
    1-Şarj ederken usb kapağı çabuk aşınıyor mu?
    2-Usb kapağının aşınmaması için dock almamı önerir misiniz?
    3-Pil performansını arttırmak için ne yapılmalı?
    4-Ekran filmi olarak darbelere dayanıklı film almamı önerir misiniz?Hangi marka?
    sorularımı yanıtlarsanız sevinirim.
  • telefona virüs girdi sanırsam
    internette bir sayfa acmaya calıstıgımda sayfanın arayuzu gorunur gorunmez farklı sayfalara yonlendiriyor ,telefonda virüs algılandı su programı indir v.b. veya gogle playden farklı bir uygulama örnek çanak okey indir gibi farklı uygulamalara yonlendiriyor.
     ★ SONY XPERIA Z3 Compact ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ ★  ★ SONY XPERIA Z3 Compact ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ ★

virüs programı ile taradım herangi bi risk altında değil diyor ?
    kısacası nete de giremiyorum !

[album][/album]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infesta -- 10 Mayıs 2015; 14:06:43 >

• Bana da öyle geldi. Pil kullanımı iyileşmiş.

Bu arada yabancı forumlarda karşılaşmıştım, güç yönetimi kısmından "arka plan verilerini kuyruğa al" seçeneğini kapattığımızda şarjın daha uzun gittiği yazıyordu. Şu an için doğru mu bilmiyorum, deneme aşamasındayım.
  • 
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.