Şimdi Ara

Modem-Yazıcı Usb Bağlantısı ile Yazıcı Ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
12.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar U.S. Robotics markalı modemim ile Xerox Phaser 3040 model yazıcım arasında, modem üzerinde bulunan usb portu aracılığıyla bağlantı kurmak istiyorum. 5 ay önce bu bağlantıyı yapmıştım fakat; format attıktan sonra tekrar denedim olmadı( Nasıl yapıldığı hatırımda kalmadı malesef:( ). Yardımlarınızı bekliyorum, zira bu konuyla ilgili spesifik kaynak pek bulamadım. Şimdiden teşekkürler.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadsa54

    Merhaba arkadaşlar U.S. Robotics markalı modemim ile Xerox Phaser 3040 model yazıcım arasında, modem üzerinde bulunan usb portu aracılığıyla bağlantı kurmak istiyorum. 5 ay önce bu bağlantıyı yapmıştım fakat; format attıktan sonra tekrar denedim olmadı( Nasıl yapıldığı hatırımda kalmadı malesef:( ). Yardımlarınızı bekliyorum, zira bu konuyla ilgili spesifik kaynak pek bulamadım. Şimdiden teşekkürler.

    bende sizin gibi kullanıyorum , yazıcıyı modemin usb girişine bağlayıp aşağıdakı ayarları yapmanız yeterli ben evdekı bütün laptoplardan kablosuz çıktı alabılıyorum
    Yazıcımızı modemimizin USB portuna bağlayıp açıyoruz. Başlat menüsünden sırasıyla Ayarlar, Yazıcı ve Fakslar'ı tıklayın. Buradan 'Yazıcı ekle' tıklanarak 'Yazıcı Ekleme Sihirbazı' açılır. 'Bu bilgisayara bağlı yerel yazıcı' seçilir ve İleriyi tıklayın. 'Yeni bağlantı noktası oluştur'dan Standard TCP/IP Port'u seçin. Yeni bir sihirbaz penceresi açılacak. İleri deyin. 'Yazıcı Adı veya IP Adresi' kısmına yazıcınızın bağlı olduğu modemin Varsayılan Ağ Geçidi IP numarasını yazın. Bağlantı noktası Adı kısmı otomatik olarak doluyor, değiştirmeyin. İleri tıklayın. Aygıt Türü kısmında 'Standart' tıklayın ve 'Generic Network Card' seçin. İleri ve Son'u tıklayarak sihirbazı tamamlayın. Bundan sonra sıra Yazıcınızın sürücüsünü yüklemeye geldi. Yazıcınızı mevcutlardan seçebilir veya Disketi Var diyerek uygun konumdan yükleyerek tanıtmayı bitiriyoruz.




  • tp AC1200 modemin usb servislerini etkinleştirdikten sonra epson L382 yazıcıyı modemin usb portuna bağladım. yurıda anlatıldığı şekilde yazıcıyı 192.168.1.1 ip si ile ekledim. PC ile kablosuz olarak çıktı alma işlemi başarılı bir şekilde tamamlandı. "hanım eller" Bilgilendirme için teşekkür ederim.
  • Bu şekilde modeme usb ile bağlı Hp color laserjet cp1215 yazıcıdan pc den gönderince çıktı alabiliyorum aynı şekilde android bir cihazdan da (telefon) göndererek çıktı almanın bir yolu var mıdır? Teşekkürler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aygulland -- 16 Aralık 2020; 19:27:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki modem var biri alt katta diğeri üst katta

    yine 2 tane usb kablolu yazıcı var 2 tane biri üst katta biri alt katta


    iki modeme iki yazııcının usb girişi ni ayrı ayrı bagladık.alt kattaki yazıcı pclerden çıktı alınıyor sıkıntı yok ama üst katta yazıcı yazdırmıyor pclerden. (alt kattaki modemden üst kattaki modeme internet kablosu çekerek internet verdik)

  • Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama,


    keenetic modemime ml-1640 samsung yazıcı direk bağlantı şeklinde bağladım.

    Direk mod: https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360000807300


    yazıcıyı pc'ye tanıttım ve cıktı alabiliyorum fakat telefondan nasıl cıktı alabilirim.

    bilgi verirseniz süpper olur.

  • Takip


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdem_61501 E kullanıcısına yanıt

    Halledebildiniz mi hocam ?

  • flatron58 kullanıcısına yanıt

    bunu yapalı cok zaman oldu.youtube de bunu yapmayı sağlayan uygulamaların videosu var ama trial versiyon yani 5-10 cıktı almanı istiyor ve sonra senden para istiyor. Ücretsiz bir uygulama bulamadım malesef.


    Kablolu yazıcınızı önce usb girişli yeni nesil modeme bağlamalı ve bilgisayardan wifi üzerinden cıktı almayı deneyin. sonra alttaki videoda yer alan ya da benzer uygulamaları deneye deneye bulmanız gereken bir uğraş.



    Electronics&Computersyoutube
    How To Print from any Android Smartphone or Tablet via USB Cable. USB OTG printing from any Android Smartphone or Tablet. Connect a printer to Android. how to print from phone to printer. Printing via OTG Host on a Samsung Galaxy Smartphone. Monetize your Clicks and Downloads: https://publisher.linkvertise.com/ac/18339 https://youtu.be/MLxm3Sm8ZFg You can help me to support my project: On PATREON: https://www.patreon.com/2013ElectronicsComputers Amazon: Micro USB OTG: https://amzn.to/3mNqOSM USB type-C OTG: https://amzn.to/3oUIwWt AliExpress: Micro USB OTG: http://ali.pub/34q64s USB type-C OTG: http://ali.pub/34q5fb Monetize your Clicks and Downloads: https://linkvertise.net/ac/18339 https://youtu.be/MLxm3Sm8ZFg CHECK COMPATIBLE MODELS: http://www.printershare.com/help-mobile-supported.sdf
    https://www.youtube.com/watch?v=DSWHFXehdOU
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.