Şimdi Ara

Format Sonrası Veri Kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 senedir bölünmüş diskimin d:\ kısmında verilerimi saklıyorum..
    60 kere format atmışımdır dolaylı veya herhangi bir şekilde d:\ den 1 bayt veri bile zarar görmedi
    9 senelik format cd si bozulunca netten iso kalıbını indirip cd ye yazdırdım ve pc ye takıp format atarken disk seçme bölümüne gelene kadar pc başında beklemek yerine başka yere gittim . CD yani format dosyası o prottable çıktı geri döndüğümde sistemin d:\ ye yüklendiğini anladığım andan beri pc yi kapatıp hdd yi çıkartarak usb ile veri kurtarmaya çalışıyorum ben fark edene kadar d:\ ye 51 mb yüklenmiş c:\ de 178mb

daha fazla veri yazılmasın diye hdd yi çıkarttım zaten

hdd yi net book a takıp d diskindeki ;

8,9 senelik
    resimlerimi
    videolarımı
    .txt dosyalarını (içlerinde : "Bütün açtığım form konuları ve üye olduğum yerlerin şifreleri ,bazı özel yazılar , linkler var..")
    ses kayıtları
    proje dosyaları (vb.net , proteus , dev c++ vs...)
    röpotajlar
    mp3 ler vs....

49 gb yer kaplıyor d:\ 50 gb toplam
    recuvo ve recover my file ile
    resimleri
    .txt leri

kurtardım AMA PC DEKİ GİZLİ DOSYALAR (EN ÖNEMLİLERİ) ONLARI BULAMIYORUM!!!!

VE EN EN ÖNEMLİSİ SES KAYITLARI

proje dosyaları zor ve uzun zaman alsada baştan yazıp derleyebilirim ama onlarda önemli fazla zamanım yok....

YANİ HDD NİN ÜZERİNE FORMATTAN SONRA FAZLA BİR ŞEY YAZILMADI GİZLİ DOSYALARI NASIL BULURUM "PROFESSİONAL PROGRAM ÖNEREBİLİRMİSİNİZ!! R-STUDİO DAN BAŞKA"

son bir soru dosyaların hepsi d:\ de olduğu için c:\ üzerine veri yazarsam bu d:\ deki kurtarılacak dosyaları etkiler mi ?

• Birkaç farklı program deneyin ama taramayı yavaş yaptırın. Uzun zaman alacaktır.
    Hdd üzerine veri yazmamaya dikkat edin, kullandığınız sistemde rastgele kendine yer ayıran Geri dönüşüm kutusu, sistem geri yükleme vs. kapalı olsun.
  • 01myavuz 0 kullanıcısına yanıt
    zaten tam sistem virüs taraması gibi yavaş tarattırıyorum . 6 saate tarıyo
    RECUVO ile;
    belgeler
    sesler
    görüntü dosyaları
    resimleri
    mp3
    kurtardım (PCDEKİ GİZLİ DOSYALAR HARİÇ)...

şu vb.net ve proteus projelerini kurtarmak için ayrı bir yazılım var mı ?
  • Benim listede
    Power Data Recovery
    Smart NTFS Recovery 4.5

Programları var ama biraz araştır daha iyileride vardır
  • Dediğin programlarda bulamadıysa üzgünüm demekten başka birşey gelmiyor. Yüksek ücretlere geri getiren şirketler var, çılgınca şeyler deneyip ulaşıyorlar ama tuzlu gibi. :)
  • R-Studio.v6.1.Build.153547.Network.Edition ben bu programla biçimlendirilip formatlanmış diskten bütün verilerimi kurtardım
  • bulamadım değil verileri kurtardım diyorum sadece pc deki gizli klasörleri göstermiyo....

bir de recuvo da combobox da ki kategorileri seçince resim görüntü sıkıştırlmış müzik vs.....

mesela resimleri seçtim yanda listview de gözüken resimleri usb ye attıktan sonra resimler yazan yere dosya uzandıtı yazıyorum mesela .png . bunu yazınca çıkan dosyalar resimler kategorisi altında kurtardığım dosyaların çinde olmuyo

yani bütün kutarılanlar gözükmüyo illa uzantılarını yazıcaksın

uzantılar aklına gelmezse bulamıyorsun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: snop02

R-Studio.v6.1.Build.153547.Network.Edition ben bu programla biçimlendirilip formatlanmış diskten bütün verilerimi kurtardım

o bütün verilerinin içinde gizli klasör veya dosyaların var mıydı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatay139 -- 15 Ağustos 2014; 3:19:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.